Despre noi

Mindi.ro este o institutie financiar nebancara romaneasca specializata in imprumuturi negarantate pe termen scurt si lung. Compania isi doreste extinderea retelei de sucursale pentru a face serviciul sau accesibil in toate zonele Bucurestiului dar si in alte zone din Romania. In sucursalele noastre poti obtine un imprumut in numerar in doar cateva minute. Vezi reteaua noastra de sucursale aici.

 

Scopul nostru principal este de a ne ajuta clientii atunci cand apar situatii financiare neasteptate.

 

In mod normal, procesul de a obtine un imprumut poate fi lung si dificil. Mindi.ro are cel mai simplu proces de solicitare al unui imprumut.

Completeaza cererea, vino in sucursala noastra daca esti din Bucuresti pentru revizuirea finala si primeste imprumutul in numerar, in cateva minute.

 

Oferim imprumuturi clientilor cu varsta cuprinsa intre 25 si 75 de ani. Primul imprumut pe care il poti obtine este de pana la 1,000 lei si este fara dobanda!

 

Poti aplica pentru un imprumut online, prin telefon la numarul 031 9474 (numar cu tarif normal)lsau poti vizita una dintre sucursale.

 

Pentru ca dorim sa fim mai buni si sa oferim cele mai bune servicii, parerea ta conteaza pentru noi. Daca ai un feedback, mesaj, sugestie sau chiar o reclamatie te rugam sa trimiti un e-mail la adresa: reclamatii@mindi.ro. Te asiguram ca vom trata cu seriozitate mesajele tale si vom lua masurile necesare pentru a remedia orice situatie.