Credit online in rate IFN

Credit Online in Rate IFN. Disponibil Fix cand ai Nevoie?

Mai mult ca oricand, oamenii se confrunta cu probleme financiare si se vad nevoiti sa recurga la un credit online in rate.

In cazul bancilor, procesul de obtinere a unui imprumut poate fi complicat si indelungat. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, daca ai istoric negativ, e posibil sa fii respins.

Asadar, poti lua in considerare o modalitate mai rapida si mai usoara de obtinere a unui credit online in rate. Daca aplici la un IFN care ofera imprumuturi in rate poti primi aprobare in doar 15 minute sau maxim cateva ore.

Unul dintre principalele avantaje ale creditului online in rate este faptul ca ai libertatea de a-l plati pe o perioada mai lunga de timp.

Acest lucru face ca ratele sa fie mai mici si mai usor de gestionat in fiecare luna. Pe de alta parte, un credit online in rate poate fi mai scump decat un credit luat pana la salariu, deoarece dobanda achitata pe o perioada lunga mareste cuantumul datoriei totale.

Spre deosebire de un credit nebancar pe termen scurt, care se achita de obicei in ziua de salariu, imprumutul online in rate se poate intinde de la 3 luni pana la cativa ani.

Altfel spus, creditele IFN nu mai reprezinta doar o solutie de finantare destinata nevoilor urgente, ci concureaza cu bancile in privinta sumelor acordate si perioadelor de rambursare.

In situatia in care nu ai probleme in Biroul de Credit si te poti califica la un credit de nevoi personale standard, bancile ofera totusi cele mai avantajoase solutii de finantare.

Chiar daca exista IFN-uri care acorda credite pe termen lung, in rate lunare, trebuie specificat ca acestea au in continuare costuri si dobanzi exagerate in majoritatea cazurilor.

Totusi, daca ai facut tot posibilul si nu ai reusit inca sa primesti un imprumut bancar, ai la indemana aceasta forma de finantare, mai scumpa, oferita de IFN-uri.

Credit online in rate fara garantii

Marea majoritate a institutiilor nebancare sunt dispuse sa acorde acest tip de credit intr-un timp foarte scurt, cu efort minim din partea ta.

Pentru obtinerea banilor, IFN-ul nu va solicita anumite garantii si se va baza in exclusivitate pe venitul tau lunar pentru rambursarea datoriilor.

Sumele cuprinse la un credit online in rate oferit fara garantii se situeaza intre 1000 si 30000 lei.

Pentru a accesa un imprumut de valoare mai mare, cu scopul de a renova locuinta sau a achizitiona o masina, va fi nevoie sa te indrepti catre un IFN care ofera credite cu garantii.

Aplicarea la un imprumut nebancar in rate fara ipoteca ramane la fel de simpla cum o stiai pana acum. Practic, suma oferita depinde in totalitate de posibilitatile tale financiare lunare.

In acest sens, e suficient sa aplici numai cu actul de identitate si o dovada de venit.

Chiar daca vorbim de un credit IFN fara garantii, acest lucru nu inseamna ca este in totalitate lipsit de riscuri.

Daca se intampla sa depasesti data scadenta, vei achita in prima faza dobanzi majorate si taxe de intarziere.

Ulterior, dupa un anumit interval de timp, creditul nebancar scadent poate duce la popriri pe conturi si actiuni in instanta.

Consulta in acest sens cele mai dese probleme cu Hora Credit si vei vedea ca exista cazuri de executari silite care au pornit de la un banal credit nebancar.

Credit online in rate cu ipoteca

Acest tip de imprumut este folosit de obicei pentru achizitii de mare valoare si se acorda doar in baza unei garantii ipotecare.

De obicei, procesul de aprobare este unul mai complex, motiv pentru care sunt necesare mai multe acte si acordarea banilor dureaza mai mult.

Creditul nebancar cu garantii presupune obtinerea unor sume mai mari de bani, echivalente cu valoarea bunurilor ipotecate. Astfel, un asemenea imprumut poate depasi chiar si 100000 lei.

Dupa cum presupui, formele de finantare cu ipoteca sunt mult mai riscante decat creditele acordate pana la salariu. Imagineaza-ti doar ca ajungi in imposibilitatea de a mai plati creditul, fie ca ai intrat in somaj, fie din alte cauze externe.

Daca nu reusesti sa redresezi situatia financiara, datoria acumulata la IFN poate ajunge in executare si de aici incolo nu mai e decat un pas pana la pierderea bunurilor ipotecate.

Avand in vedere ca imprumuturile online in rate pe baza de garantii se acorda de obicei doar cu ipoteca imobiliara, e usor de inteles cat de simplu poti ramane fara proprietate daca intri in imposibilitate de plata.

In situatia in care nu ai mai apelat niciodata la un IFN dar te gandesti sa o faci din cauza unui impas financiar pe care vrei sa il depasesti, te sfatuim sa iei mai intai un credit online pana la salariu.

Acest tip de imprumut se acorda pe un termen mult mai redus, iar obtinerea sa nu implica la fel de multe riscuri ca un credit nebancar cu garantii.

Cine poate primi credit online in rate lunare?

Daca  esti obisnuit cu procesul bancar de acordare a creditelor, obtinerea banilor de la un IFN ti se va parea mult mai simpla.

Este adevarat ca acum toate institutiile financiare pot aproba cererea unui credit doar pe baza actului de identitate, insa exista in continuare un proces mult mai simplu de calificare la IFN-uri.

In primul rand, trebuie mentionat ca poti fi eligibil pentru un credit online in rate chiar daca figurezi cu restante in Biroul de Credit.

De asemenea, IFN-urile nu impun  o anumita limita de venit pentru acordarea unui credit de mica valoare. Sursele de venit acceptate sunt si ele dintre cele mai diverse astfel incat se pot califica la imprumut si cei cu indemnizatii oferite de stat, cat si persoanele care obtin venituri din activitati independente.

Chiar si limita de varsta acceptata la un IFN este mai mare decat la o banca obisnuita. Spre exemplu, este dificil spre imposibil sa te mai califici la un credit de nevoi personale standard, de la banca, daca ai depasit 70 de ani, insa acest prag de varsta nu reprezinta un impediment atunci cand vorbim de un credit IFN online in rate.

Daca indeplinesti aceste conditii, respectiv detinerea unui venit lunar si a unui act de identitate, poti aplica oricand la un imprumut nebancar.

Cea mai comuna problema a persoanelor care decid sa ia un imprumut online este istoricul negativ din baza de date. Institutiile nebancare au inteles aceasta nevoie si pot oferi credit fara verificare in Biroul de Credit online.

Ce IFN acorda credite cu plata in mai multe rate?

Chiar daca in trecut era neobisnuit sa intalnesti credite pe termen lung oferite de un IFN, iata ca acum aproape toate institutiile nebancare acorda linii de credit sau alte tipuri de imprumuturi cu plata in rate lunare.

Nu stii la ce IFN sa aplici? Iata ce optiuni ai la indemana:

Ocean Credit

Ai acces la o suma de pana la 9000 lei pe o perioada de un an, cu o dobanda care incepe de la 20%. Beneficiezi de imprumut doar cu buletinul si banii ii poti retrage direct pe card.

Chiar daca teoretic ai la dispozitie aproape 9000 lei, poti folosi doar o parte din bani si nu intreaga suma.

Creditul Delfin de la Ocean Credit este oferit pe maxim 12 luni, timp in care trebuie sa returnezi banii la termenul convenit lunar cu institutia nebancara.

In acest moment, Ocean Credit are una dintre cele mai bune dobanzi din domeniul imprumuturilor nebancare.

Credit Max IFN

Aceasta institutie de finantare acorda de la 100 lei pana la 10000 lei pe o perioada de pana la 5 ani. Avantajul il reprezinta faptul ca acest imprumut se adreseaza si celor cu istoric negativ, care nu sunt de obicei eligibili la un credit bancar.

De obicei, poti primi banii in doar cateva ore, iar daca intampini probleme cu accesarea fondurilor, poti fi sunat de un consultant pentru a fi ajutat cu privire la acordarea creditului nebancar.

De asemenea, solicitantii noi au posibilitatea sa beneficieze de un imprumut fara dobanda si sa returneze in acest fel doar suma utilizata.

Mai Mai Credit

De la acest IFN poti obtine un credit in rate egale pe o perioada de pana la 5 ani. Suma imprumutata nu trebuie sa depaseasca 10000 lei.

Dobanda anuala pentru un astfel de credit ajunge la aproximativ la 70%. Asadar, pentru un imprumut de 5000 lei pe 24 de luni vei achita o rata lunara de aproximativ 400 lei.

Nu ai nevoie de adeverinta de salariu, insa trebuie sa detii un venit stabil de cel putin 1500 lei daca vrei sa obtii un credit in rate de la acest IFN.

Novum Credit

Aceasta institutie prezinta o noua solutie de finantare pusa la dispozitie de Rocapital IFN SA prin care ai acces la un credit in rate pe o perioada de maxim 24 luni.

Ca sa iei un imprumut de 4000 lei pe o astfel de perioada vei achita o rata lunara de circa 317 lei. Valoarea dobanzii este de 60%.

Pentru a indeplini criteriile de aprobare este necesar sa fii cetatean roman si sa faci dovada unei surse stabile de venit.

Contractul se semneaza electronic de la tine de acasa si ai posibilitatea sa alegi data scadenta in functie de preferintele tale (de obicei, data la care incasezi salariul).

Suma maxima la acest credit online in rate este de 15000 lei.

Okcredit

Daca intampini mici dificultati financiare si ai nevoie de o suma mica de bani atunci poti aplica la un credit IFN in rate de la Okcredit.

Sunt puse la dispozitie sume cuprinse intre 200 si 3000 lei pe care le poti rambursa lunar pe o perioada care se poate intinde pana la 5 ani.

Conditiile de eligibilitate constau in a avea minim 20 ani, o sursa de venit si un cont bancar pentru primirea creditului.

Okcredit poate vira banii in aceeasi zi in care ai aplicat, daca solicitarea de finantare inaintata de tine a fost aprobata.

Iata ca sunt tot mai multe IFN-uri care acorda credite online in rate pe o perioada de timp extinsa. La majoritatea dintre ele se aplica doar cu buletinul, ca mai apoi veniturile sa fie verificate in baza de date ANAF.

Nu poti lua asadar un credit online fara loc de munca sau fara nicio sursa de venit, dar odata indeplinita aceasta conditie esti foarte aproape de a te incadra la aproape orice tip de imprumut nebancar.

Desi sunt finantari care se acorda in conditii foarte simple, costurile lor pot deveni coplesitoare daca nu ai o sursa de venit stabila pe termen lung.

Asadar, ia un credit online in rate de la un IFN numai atunci cand esti sigur ca il poti rambursa fara sa iti pui in dificultate bugetul personal.

Lasă un răspuns