Banci care dau credit cu buletinul

Banci care Dau Credit cu Buletinul. Foarte Simplu Online

Conceptul de credit cu buletinul este o realitate. Exista numeroase banci care ofera acest credit, fara a mai fi nevoie de alte acte.

Procesul de acordare este foarte simplu si in multe cazuri nu mai necesita deplasari.

Te poti informa online, iar dupa aceea, poti aplica la cea mai avantajoasa oferta.

Printre bancile care dau credit cu buletinul se numara ING, Banca Transilvania, Unicredit, First Bank, BCR, CEC sau Raiffeisen.

Sunt disponibile si carduri de cumparaturi, nu doar imprumuturi de nevoi personale doar cu buletinul.

Ai posibilitatea sa alegi intre a plati rate fixe sau variabile, iar suma creditului poate fi disponibila imediat.

Trebuie doar sa te incadrezi in conditiile impuse de aceste banci care dau credit cu buletinul in 2024.

Un astfel de imprumut iti pune la dispozitie pana la 150000 lei fara garantii ipotecare , cu o dobanda de aproximativ 10%.

Perioada de rambursare a unui imprumut cu buletinul acordat de banci in astfel de situatii nu poate depasi 5 ani.

Pentru a gasi creditul de nevoi personale potrivit situatiei tale iti recomandam sa analizezi cu atentie oferta celor mai mari banci din Romania.

Solicita, in primul rand, o oferta de finantare la banca unde iti incasezi salariul.

Ai posibilitatea sa beneficiezi de o dobanda mai buna daca esti client de multa vreme al unei banci.

Pentru aplicare poti folosi formularele de contract din pagina bancilor sau te poti deplasa la cea mai apropiata sucursala pentru a solicita mai multe detalii.

Odata cu aparitia protocolului ANAF, care le permite institutiilor de credit sa verifice veniturile solicitantilor in baza de date online, bancile au decis ca e momentul sa acorde din nou credite doar cu buletinul.

Asadar, tot ce e nevoie atunci cand te hotarasti sa iei un nou imprumut de la banca, este actul de identitate.

Dupa o verificare preliminara, vei afla daca poti primi un credit cu buletinul pentru nevoi personale.

Bancile  nu verifica doar veniturile din baza de date ANAF. Este recomandat sa nu ai istoric negativ in Biroul de Credit sau grad mare de indatorare pentru a-ti spori sansele de aprobare.

Iata deci cat de simplu sa iei un credit cu buletinul de la banci.

In situatia in care nu stii ce oferte ti-au pregatit acestea, iti vom prezenta noi cateva dintre creditele bancare disponibile acum doar cu buletinul.

Credit cu buletinul George de la BCR

Este unul dintre cele mai moderne tipuri de imprumuturi, deoarece se poate acorda in doar cateva minute complet online.

Vorbim de o suma ce poate atinge pragul de 130000 lei, suficienta pentru orice obiectiv ai avea.

Asadar, nu trebuie sa faci drumuri la banca pentru a intra in posesia unui credit cu buletinul de la BCR.

Dobanda incepe de la aproximativ 10% si poate ajunge pana la 20% in functie de mai multe conditii, printre care se numara istoricul de credit sau nivelul tau de venit.

Pentru aplicare e suficient sa instalezi aplicatia George de la BCR.

Afli raspunsul instant, deoarece aceasta banca foloseste un proces automat pentru aprobarea solicitarilor de credit cu buletinul.

Pentru a te incadra in conditiile acestei oferte trebuie sa ai intre 18 si 70 ani, venituri lunare si un istoric fara restante sau popriri la alte credite.

Credit Espresso cu buletinul de la BRD

Este un credit de la BRD acordat foarte rapid online, fara multe documente. De fapt, trebuie sa ai la indemana doar buletinul pentru aplicare la acest imprumut.

Suma disponibila poate ajunge la 130000 lei, iar dobanda lunara este cuprinsa intre 9,45% si 19%, in functie de anumite criterii pe care le ia banca in considerare la acordarea creditului.

Ca sa indeplinesti conditiile pentru acordarea acestui credit cu buletinul e necesar sa ai intre 18 si 76 de ani si sa ai statut de salariat sau de pensionar.

Perioada maxima de rambursare este cea intalnita la toate creditele de nevoi personale, adica 5 ani.

Poti beneficia de o perioada de pauza a ratelor de pana la 6 luni, iar pentru a preintampina orice eveniment nepravazut poti incheia la BRD si o asigurare de viata pe toata durata creditului.

In situatia in care iti doresti o suma mai mare de bani dar gradul de indatorare nu-ti permite acest lucru, ai posibilitatea sa aplici la acest imprumut cu buletinul impreuna cu pana la 3 codebitori.

De asemenea, poti beneficia de dobanzi preferentiale daca alegi sa iti faci un cont bancar prin care incasezi salariul la BRD.

Credit nevoi personale cu buletinul Garanti BBVA

Garanti Bank este o alta banca aflata pe lista institutiilor financiare care acorda credite cu buletinul fara adeverinta de venit.

Plafonul maxim oferit de Garanti este de 115000 lei, iar perioada de creditare se intinde pe maxim 5 ani.

Aceeasi suma este disponibila si pentru refinantari, in situatia in care ai mai multe credite si doresti sa beneficiezi de o dobanda fixa de 9,9%.

Pentru a te incadra in conditiile acestei oferte de imprumut este necesar sa ai un venit mai mare decat salariul minim pe economie.

Garanti BBVA nu solicita alte documente in afara buletinului de identitate, in situatia in care veniturile tale pot fi verificate la ANAF.

De asemenea, nu doar salariatii sunt acceptati la acest credit doar cu buletinul. Pensionarii, dar si cei care obtin venituri din chirii sau din alte surse cu caracter constant pot avea sanse egale pentru a primi un astfel de imprumut.

Credit cu buletinul online CEC Bank

Daca iti doresti un credit doar cu buletinul complet online, fara deplasari la banca, iata ca imprumutul de la CEC Bank vine sa iti indeplineasca aceasta dorinta.

Daca aplici online, ai posibilitatea sa obtii pana la 90000 lei, iar daca mergi intr-o sucursala suma creditului poate ajunge la 120000 lei.

Dobanda la acest produs CEC incepe de la 11% (daca alegi sa vii cu salariul la aceasta banca).

Poti beneficia de bani in mai putin de 30 de minute daca aplici online in intervalul specificat de banca.

Pentru a indeplini conditiile cerute de CEC este necesar sa ai peste 18 ani si maxim 70 ani si cel putin o sursa de venit cu caracter permanent.

Ca si in cazul celorlalte banci care dau credite cu buletinul, nici aici nu ai nevoie de garantii ipotecare sau de codebitori pentru aprobare.

Credit ING Foarte Personal cu buletinul

In situatia in care doresti sa obtii banii pe loc atunci cand mergi in sucursala unei banci, oferta celor de la ING e foarte potrivita.

Ai acces la o suma de bani de maxim 125000 lei cu o dobanda ce incepe de la 8,81%. Poti rambursa banii pe o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani.

Documentele necesare sunt printre cele mai putine atunci cand vorbim de un credit cu buletinul de la ING Bank.

Institutia de credit consulta veniturile in baza de date ANAF, astfel incat la banca te poti prezenta doar cu buletinul de identitate.

Ca sa te califici in totalitate pentru acest tip de imprumut este important sa ai o vechime mai mare de 1 an si un venit lunar care depaseste pragul salariul minim pe economie.

Daca esti deja client ING Bank, poti aplica la acest credit cu buletinul direct din aplicatia de mobil Home Bank.

Imprumut cu buletinul Flexicredit la Raiffeisen

Suma maxima pe care o poti solicita de la Raiffeisen este de circa 100000 lei. Aceasta poate fi returnata intr-o perioada cuprinsa intre minim 18 luni si maxim 60 luni.

Exista o serie de criterii standard care trebuie indeplinite de orice client inainte de a fi acceptat la un credit cu buletinul de la Raiffeisen Bank.

Printre acestea se numara un salariu de minim 370 euro, vechime de cel putin 3 luni la actualul job si un istoric de credit care nu include datorii restante sau executari silite.

Poti alege modul de aplicare la acest imprumut cu buletinul: fie online prin aplicatia de mobil a bancii, fie direct intr-o sucursala aflata in orasul tau.

Pentru Flexicredit nu sunt obligatorii garantii, iar dobanda incepe de la 10,75%.

Fiind un proces de creditare complet automatizat, te poti astepta sa primesti un credit rapid in numai 10 minute.

Ce banca ofera cel mai usor credite cu buletinul?

Dupa cum vezi, oferta bancilor care acorda credit cu buletinul este similara in ceea ce priveste dobanda, suma acordata si perioada de rambursare.

De aceea, daca te gandesti sa iei un imprumut trebuie sa te orientezi atat asupra costurilor, cat mai ales asupra relatiei existente pe care o ai cu banca la care intentionezi sa aplici.

Daca ai o relatie stabila si de incredere cu banca respectiva si esti familiarizat cu produsele si serviciile oferite, poti avea o experienta mai rapida in obtinerea imprumutului.

Banca poate cunoaste mai bine profilul tau financiar si istoricul tranzactiilor, ceea ce ar putea duce la un proces de evaluare si aprobare mai facil.

Daca ai deja conturi deschise la banca respectiva poti reduce din formalitatile necesare la acordarea unui credit cu buletinul. Este posibil sa nu mai fie nevoie sa furnizezi documente suplimentare, deoarece banca la care aplici detine deja o parte din informatiile necesare.

Totusi, chiar daca ai o relatie de colaborare cu banca respectiva, asta nu inseamna neaparat ca vei obtine cele mai bune costuri.

Ramane intotdeauna o idee buna sa compari toate ofertele de pe piata si sa vezi care dintre bancile care dau credit cu buletinul are si cea mai buna dobanda.

Atunci cand limitezi alegerea la o singura banca, ai putea pierde oportunitatea de a obtine un credit cu buletinul in conditii mai bune sau cu o dobanda mai mica.

Asadar, nu ezita sa compari oferta tuturor bancilor inainte de a lua decizia de creditare.

Lasă un răspuns