Credit fara verificare in Biroul de Credit

Credit fara verificare in Biroul de Credit 2024

Vrei un credit fara verificare in Biroul de Credit? Trebuie sa hotarasti doar perioada si de cati bani ai nevoie.

Traim intr-o lume in care situatiile financiare dificile pot lovi pe oricine si de aceea accesul la solutii de finantare rapida este vital.

Din pacate, multi oameni se confrunta cu refuzul bancilor in acordarea unui imprumut daca au istoric negativ.

Totusi, exista o serie de credite rapide fara verificare in Biroul de Credit care vin in ajutorul celor care au nevoie de bani urgent.

Care sunt avantajele si dezavantajele acestor imprumuturi fara interogarea bazei de date, cum poti sa le soliciti si cat dureaza pana primesti banii?

Afla toate acestea din randurile de mai jos.

Ce inseamna de fapt credit fara verificare in Biroul de Credit?

Imprumuturile cu istoric negativ reprezinta o solutie financiara oferita de institutiile nebancare din Romania.

Nu trebuie sa ne gandim ca IFN-urile nu consulta baza de date, insa chiar daca figurezi in Biroul de Credit poti reusi sa obtii o finantare.

Fiind intr-o permanenta concurenta cu bancile, aceste IFN-uri trebuie sa ofere solutii mai flexibile de creditare pentru a rezista pe piata.

Din acest motiv, ai cu 50% mai multe sanse sa primesti un credit cu istoric negativ de la un IFN in comparatie cu o banca.

Astfel, chiar daca toate institutiile de credit vor verifica daca figurezi in Biroul de Credit, printr-un IFN e mult mai usor sa obtii un imprumut in ciuda acestei conditii.

Asadar, nu vorbim neaparat de un credit fara verificare in Biroul de Credit, ci de o solutie conceputa pentru a ajuta persoanele care au avut dificultati financiare in trecut sa primeasca un nou imprumut.

Daca bancile traditionale iau decizia de aprobare preponderent pe baza istoricului si scoringului, IFN-urile nu se raporteaza exclusiv la datele din Biroul de Credit.

Vei putea obtine asadar un imprumut online chiar daca ai fost restantier, cu conditia sa ai un venit stabil in prezent.

Ce avantaje are un credit fara verificare in Biroul de Credit?

In primul rand, aceste imprumuturi sunt accesibile persoanelor cu istoric negativ. Chiar daca au dobanzi mai mari, ofera o sansa de a obtine o finantare atunci cand ai nevoie urgenta de bani.

De asemenea, un credit fara verificare in Biroul de Credit este in principiu un imprumut rapid fara acte suplimentare, lucru deosebit de important cand te afli intr-o situatie delicata si nu ai timp de pierdut.

Faptul ca nu ai nevoie de codebitori, ipoteca si nicio alta garantie sporeste si mai mult timpul de acordare a acestui imprumut.

Cine acorda credit fara verificare in Biroul de Credit?

In Romania activeaza suficiente institutii nebancare, astfel incat o sa fie foarte usor sa iei un credit cu istoric negativ, fara interogarea bazei de date.

O sa enumeram cateva dintre aceste IFN-uri pentru a vedea ca e posibil sa obtii un imprumut chiar daca figurezi in Biroul de Credit.

Ocean Credit

De la acest IFN poti solicita un imprumut pe o perioada de pana la 1 an, in valoare totala de 9000 lei

Avantajul acestui credit este ca are o dobanda mai buna in comparatie cu alte IFN-uri si poate fi acordat si daca ai fost rau platnic.

Chiar daca primul lucru pe care il fac cei de la Ocean Credit este sa verifice daca figurezi in Biroul de Credit, acestia iti pot oferi un imprumut si in contextul in care ai inregistrat mici restante la alte credite.

Ocean Credit nu se bazeaza exclusiv pe raportul din Biroul de Credit si ia in calcul mai multi factori la acordarea unui imprumut.

Asadar, chiar daca ai un scor de credit scazut, dar acum obtii un venit care sa iti permita rambursarea imprumutului, poti fi declarat eligibil.

In plus, Ocean Credit nu pune accent pe vechimea contractului de munca si chiar poti obtine un credit fara loc de munca in contextul in care realizezi venituri in mod independent, din alte surse.

Credit Fix

Acest IFN pune la dispozitie solicitantilor sume de bani in regim de urgenta, fara a mai trebui sa treaca prin procesul complicat de verificare a Biroului de Credit.

Perioada minima prin care se poate incheia un contract de imprumut rapid cu Credit Fix este de 90 de zile, dar la nevoie, acesta se poate prelungi pana la 2 ani, contra cost.

Pentru a oferi un imprumut, Credit Fix va evalua doar nivelul veniturilor tale si posibilitatile de rambursare, astfel incat majoritatea persoanelor care aplica pot fi considerate eligibile.

Din acest motiv, pentru un credit fara verificare in Biroul de  Credit vei avea nevoie doar de buletin si un simplu extras de cont. Te incadrezi pentru un imprumut daca ai un venit minim lunar de 1000 lei.

Sigurul dezavantaj al acestui imprumut este dobanda foarte mare, care poate depasi procentul de 300% pe an.

In lipsa verificarii in Biroul de Credit, iei imprumut dar platesti o dobanda mare, situatie in care poti ajunge sa nu ai cum sa mai rambursezi banii, caz in care vei achita si costuri de intarziere.

Credius

Acest IFN acorda credite doar cu buletinul atat online, cat si in sucursale, in functie de cerintele tale.

Indiferent ca esti sau nu in Biroul de Credit, IFN-ul promite acelasi proces simplu si rapid de acordare.

Ca sa transmiti o solicitare de imprumut online trebuie sa completezi o cerere cu informatiile tale de identificare, iar dupa aceea sa astepti pentru a vedea daca a fost aprobata.

Valoarea maxima a acestui credit fara verificare in Biroul de Credit atinge pragul de 50000 lei si poate fi returnata pe o perioada extinsa, de pana la 5 ani.

Credius IFN acorda bani imprumut atat pensionarilor si salariatilor, cat si profesiilor liberale, cu o dobanda ce poate atinge pragul de 552%, acesta fiind pragul maximal.

DAE poate incepe de la 48%, in functie de suma obtinuta si perioada de rambursare.

Credius IFN percepe si comision de analiza dosar in valoare de 250 RON pentru fiecare credit nou acordat.

Ca sa iti faci o idee de costurile acestui imprumut fara verificare in Biroul de Credit, ia in considerare ca pentru suma maxima oferita (50000 lei) pe perioada maxima, va trebui sa achiti mai mult decat dublul sumei, adica aproximativ 116000 lei.

Ramane asadar la latitudinea ta daca merita sa platesti aceste costuri pentru a obtine un credit cu istoric negativ.

Credit Prime

Daca ai fost refuzat in trecut de banci pentru ca ai restante in Biroul de Credit poti aplica acum si la Credit Prime, un IFN care ofera bani imprumut online pe o perioada de pana la 24 de luni.

Poti primi un credit fara dobanda numai daca reusesti sa il rambursezi dupa o luna de utilizare. Suna maxima disponibila este 15000 RON.

Daca te confrunti cu probleme financiare e putin probabil sa reusesti sa returnezi o astfel de suma in numai o luna de zile, ca sa poti beneficia de dobanda 0.

De altfel, daca alegi sa iei un imprumut de la Credit Prime pe o perioada mai lunga, valoarea DAE va fi aproximativ aceeasi cu a celorlalte IFN-uri, deci in total vei plati destul de mult.

Vedem asadar ca un credit fara verificare in Biroul de Credit este scump si chiar riscant, insa in lipsa altor optiuni multi romani se vad nevoiti sa apeleze si la astfel de optiuni.

Sunt banci care acorda credite chiar daca esti in Biroul de Credite?

Se stie ca bancile nu privesc cu ochi buni restantierii din Biroul de Credit, mai ales daca exista datorii inregistrate pe perioade lungi de timp si contracte de imprumut executate silit.

Cu toate acestea, sunt cazuri de persoane care figureaza in Biroul de Credit sau in Centrala Riscului de Credit si au reusit sa obtina un imprumut.

Bancile au inceput sa analizeze tot mai multi factori atunci cand iau in considerare aprobarea sau respingerea unei cereri de credit.

Evalueaza atat raportul din CRB cat si alte elemente de solvabilitate, precum venitul net si vechimea totala in munca pentru a decide daca poti fi eligibil.

Ai incercat sa aplici la o banca pentru un imprumut? Daca figurezi in Biroul de Credit, prin exceptie unele banci inca pot sa iti acorde o finantare.

Printre primele optiuni pe care le ai la indemana se numara Banca Transilvania si CEC.

Aceste 2 banci pot lua in considerare solicitarea ta, in masura in care nu ai restante prelungite, de valoare mare.

Atunci cand vrei un credit dar esti in Biroul de Credit cel mai indicat ar fi sa faci un tur al bancilor, inainte de a aplica la vreun IFN.

Poti obtine astfel un imprumut mai consistent, cu o dobanda evident mai mica.

Daca IFN-urile raman ultima destinatie, atunci ce solutii mai ai la indemana, in afara bancilor?

Reprezentant CAR: Oferim credite fara verificare CRB

Casele de Ajutor Reciproc, folosite in trecut in special de pensionari, pot finanta nevoile celor rau platnici la banci.

Asadar, daca vrei cu adevarat un credit fara verificare in Biroul de Credit te poti gandi sa aplici si la un CAR.

Daca in urma cu multi ani, CAR-urile solicitau sa fii membru cu vechime si sa ai un fond social, acum acestea acorda credite in conditii mai flexibile chiar si fara garantii.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti sunt cele pe care le gasesti si in randul bancilor. Mai precis, e nevoie sa fii salariat sau pensionar si sa ai o anumita limita de varsta.

Multe CAR-uri acorda credite cu istoric negativ deoarece nu au un protocol incheiat cu Biroul de Credit si deci nu verifica daca figurezi in baza de date CRB sau CRC.

Spre deosebire de institutiile nebancare online, la un CAR nu vei achita o dobanda exorbitanta, insa procesul de creditare poate fi usor mai lent.

Iata ca inca se mai gasesc solutii de finantare chiar daca ai fost restantier si scorul din Biroul de Credit ti-a fost afectat.

Nu e nevoie sa apelezi la solutii extreme sau la persoane fizice care dau bani cu imprumut in conditii suspecte.

Fie ca aplici la un IFN, la un CAR sau chiar la o banca, nu trebuie sa risti oferind ipoteca sau platind avans, deorece e foarte simplu sa gasesti un credit fara garantii chiar si atunci cand esti in Biroul de Credit in 2024.

3 thoughts on “Credit fara verificare in Biroul de Credit 2024

Lasă un răspuns