Terra Credit IFN

Terra Credit IFN. Pareri si Oferta Credit online. Merită?

In peisajul institutiilor financiare nebancare si-a facut aparitia de curand un nou IFN denumit Terra Credit. Cu sediul in Sibiu, acest IFN acorda credite in toata tara prin intermediul unui site online.

Daca iti doresti un imprumut rapid, complet digitalizat, citeste in continuare parerile noastre despre Terra Credit si serviciile de care poti beneficia.

Trebuie sa stii din start ca imprumutul este unul fara garantii si poate fi acordat asadar fara prea multe acte.

Vorbim de o suma de pana la 5000 lei pe o perioada de 6 luni la creditul de consum Terra Credit, sau de o linie de credit de maxim 3000 lei.

Poti solicita un imprumut Terra Credit daca ai peste 20 de ani si un venit lunar de cel putin 2000 lei. Aprobarea creditului se realizeaza de la distanta si nu ai nevoie de multe documente.

Pentru a verifica daca esti eligibil la un imprumut Terra Credit este necesar sa iti creezi un cont pe site-ul institutiei de credit.

Daca ai nevoie urgenta de bani, la acest IFN poti beneficia de un credit cu aprobare pe loc sau in aceeasi zi. Banii ii primesti pe card, iar rambursarea o poti face din acelasi cont.

Nu exista o serie de comisioane pe care in trecut erai obisnuit sa le intalnesti la banci, astfel ca nu e necesar sa platesti taxe de administrare sau de acordare a imprumutului.

Totusi, ca la majoritatea IFN-urilor, si imprumutul de fata este unul foarte scump din pricina unui DAE urias.

Ca sa-ti faci o idee, tine cont ca pentru a imprumuta 5000 lei pe o perioada de 6 luni trebuie sa platesti dublul acestei sume, adica putin peste 10.000 lei.

Daca nu ai alte optiuni la indemana, acest credit poate reprezenta o solutie temporara.

Recomandarea noastra este sa nu te supraindatorezi si sa soliciti o suma cat mai mica pe o perioada cat mai scurta. Astfel va fi mai usor sa suporti o dobanda mare, cum este cea de la acest IFN (0.9%/zi).

Chiar daca IFN-urile ca Terra Credit ofera imprumuturi rapide si cu mai putine acte, este totusi important sa ramai atent la costurile totale pe care le implica o astfel de finantare.

Desi sunt semnificativ mai scumpe decat creditele bancare, aceste imprumuturi de tip IFN iti ofera o sansa de a face rost de bani in situatii urgente.

Cum aplic la un imprumut Terra Credit?

Imprumuturile 100% online sunt o caracteristica cheie a institutiilor nebancare precum Terra Credit.

Asta inseamna ca toate etapele procesului de imprumutare, inclusiv aplicarea, evaluarea eligibilitatii, aprobarea si transferul banilor sunt procese gestionate online.

Aplicarea prin intermediul site-ul web Terra Credit iti ofera mai multe avantaje, dar si comoditate si acces rapid la bani.

Intreg procesul are loc online si poate fi finalizat in doar cateva minute. Astfel clientii care doresc un credit urgent online 2 minute pot primi banii in conturile lor in timp real.

Avantajul unui imprumut online de la Terra Credit este faptul ca nu mai trebuie sa completezi nicio hartie si necesitatea de a vizita o sucursala fizica practic a disparut. Aceste lucruri fac intreg procesul mult mai rapid si eficient.

Pentru a aplica la un imprumut Terra Credit trebuie doar sa selectezi suma dorita si perioada de rambursare, iar dupa aceea, cu datele personale iti creezi un cont pe site-ul institutiei.

Nu iti ramane decat sa astepti aprobarea solicitarii de imprumut. Indiferent de raspuns, vei primi un SMS cu rezultatul solicitarii.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti la Terra Credit?

Conform informatiilor furnizate de Terra Credit, persoanele fizice care doresc sa primeasca un imprumut trebuie sa indeplineasca anumite criterii de eligibilitate. Printre acestea se numara:

  1. Cetatenie romana: solicitantul trebuie sa fie cetatean roman si sa aiba un act de identitate valabil.
  2. Varsta minima: ca sa aplici trebuie sa ai impliniti minim 20 de ani.
  3. Venit minim: solicitantul e obligat sa aiba un venit lunar de cel putin 2000 lei dintr-o sursa stabila (salariu, pensie, inchirieri, dividende etc).
  4. Card bancar: avand in vedere ca imprumutul se acorda prin transfer bancar, e necesar si un card bancar pentru a fi complet eligibil.

Ce acte ai nevoie pentru un imprumut Terra Credit?

Analiza dosarului de credit e o etapa importanta in procesul de obtinere a unui credit rapid. Aceasta implica evaluarea situatiei tale financiare pentru a determina resursele de care dispui pentru rambursarea imprumutului.

Institutiile nebancare precum Terra Credit solicita urmatoarele documente:

  1. Act de identitate: acest document este necesar pentru a confirma identitatea solicitantului. Va trebui sa incarci o poza  cu tine si cu buletinul in mana pentru procesul de identificare.
  2. Sursa de venit: pentru a demonstra ca ai resursele necesare pentru rambursarea imprumutului va fi necesar sa atasezi o dovada cu incasarea acestora. Poti incarca un singur extras de cont sau poti aplica cu adeverinta de salariu ori alt document, in functie de venit.

In general nu sunt necesare furnizarea altor documente atunci cand aplici pentru un credit nebancar.

Totusi, in aumite cazuri, IFN-urile iti pot solicita acte suplimentare pentru a spori sansele de a te declara eligibil pentru imprumut.

De exemplu, poate fi necesar sa declari daca mai ai alte contracte de credit in prezent sau daca esti codebitor.

Documentele cerute pot fi furnizate de obicei de majoritatea clientilor eligibili, care au un contract de munca sau alt tip de venit accceptat.

Rambursarea imprumutului Terra Credit IFN

Rambursarea creditului la timp este un aspect esential pentru a nu acumula datorii si taxe de intarziere.

In cazul institutiei nebancare Terra Credit exista mai multe modalitati prin care poti returna banii imprumutati. Una dintre posibilitati este transferul bancar in contul institutiei de credit, caz in care trebuie sa specifici detaliile contractului de credit atunci cand efectuezi transferul.

O alta solutie de rambursare destul de simpla este efectuarea unui ordin de plata catre contul institutiei de credit mentionata in contract. Aceasta solutie este la indemana mai ales pentru cei care prefera sa faca platile la ghiseu, in numerar.

Debitarea automata este cea de-a treia optiune de rambursare propusa de Terra Credit IFN.

In aceasta situatie, institutia de credit debiteaza automat suma necesara direct de pe cardul tau pentru plata ratei lunare.

In acest mod, daca ai suficienti bani in cont, te asiguri ca nu inregistrezi nici macar o zi de intarziere si platesti ratele la timp.

Ai posibilitatea sa optezi si pentru rambursarea anticipata . Aceasta este o optiune pentru cei care doresc sa returneze inainte de termen pentru a reduce costurile totale ale imprumutului.

In cazul Terra Credit si a altor IFN-uri e important sa verifici termenele si conditiile referitoare la rambursarea anticipata.

In general, institutiile de credit rapid percep o anumita taxa pentru rambursarea anticipata. Aceasta taxa se calculeaza de regula in functie de perioada ramasa pana la scadenta.

Inainte de a efectua rambursarea este esential sa verifici impreuna cu institutia de credit care e procedura si cum trebuie efectuata plata.

Ce este linia de credit Terra Credit?

Linia de credit este un tip de imprumut flexibil prin care IFN-ul iti ofera acces la o duma de bani disponibila in orice moment.

Spre exemplu, Terra Credit iti pune la dispozitie pana la 3000 lei cu o dobanda de 0,6%/zi.

Linia de credit functioneaza practic ca o rezerva de bani la care ai acces oricand ai nevoie, fara a mai fi necesara o noua cerere de imprumut.

Poti retrage fonduri oricand e necesar din linia de credit pusa la dispozitie de catre IFN.

Poti utiliza banii la fel ca la un card de credit, pentru a face anumite achizitii sau pentru a plati unele cheltuieli neasteptate.

Totusi, e important sa retii ca linia de credit este un imprumut cu dobanda si comisioane, iar costurile cresc in functie de cat de mult utilizezi linia pusa la dispozitie de IFN.

De aceea, aceasta finantare trebuie gestionata cu atentie si banii trebuie folositi pentru nevoi reale si urgente.

Daca planuiesti sa iei o linie de credit de la Terra Credit e bine sa stii care sunt costurile la care te poti astepta.

Sa presupunem ca doriti sa aveti acces la o suma de 2500 lei pe o perioada de 35 de zile.

La data scadenta veti plati o dobanda de 525 lei, astfel ca veti rambursa in total 3025 lei.

Pot aplica cu istoric negativ la Terra Credit?

In cazul in care aveti istoric negativ in Biroul de Credit, nu trebuie sa renuntati complet la ideea de a obtine un nou imprumut.

Chiar daca si institutiile nebancare precum Terra Credit analizeaza istoricul de plata si gradul de indatorare, acest lucru nu duce automat la respingerea cererii de imprumut.

Fiecare solicitant este evaluat individual iar institutia nebancara va lua in considerare si alti factori, in afara istoricului de credit, in procesul de aprobare a imprumutului.

Terra Credit poate oferi un imprumut personalizat care sa se potriveasca nevoilor tale financiare actuale.

Pe langa verificarea in Biroul de Credit, cu siguranta IFN-ul analizeaza si alti factori precum venitul lunar si nivelul de indatorare inainte de a acorda un credit.

Inainte de a te decide daca merita sau nu sa iei un imprumut online de la Terra Credit trebuie sa iei in calcul mai multe elemente:

  1. Dobanda si comisioanele: e important sa intelegi costurile asociate cu acest imprumut pentru ca acestea pot varia destul de mult in functie de suma imprumutata, perioada de rambursare si alti factori.
  2. Perioada de returnare: in general, creditele rapide se ofera pe o perioda de timp limitata, mult mai scurta decat la un imprumut bancar. Astfel, trebuie sa te asiguri ca poti rambursa banii in acest interval de timp.
  3. Cerinte de eligibilitate: fiecare IFN poate avea conditii diferite ce tin de venitul minim acceptat, varsta si istoricul de credit. Trebuie sa verifici daca indeplinesti aceste conditii inainta de a aplica pentru imprumut.

Pe langa toate aceste elemente, nu uita sa analizezi reputatia institutiei de credit si celelalte recenzii despre IFN pe internet.

In acest caz, poti cauta opinii si pareri Terra Credit pentru a vedea experienta altor clienti cu acest IFN.

Chiar daca imprumuturile online au devenit o optiune la indemana pentru orice persoana care se confrunta cu nevoi financiare urgente, ramane esential sa te concetrezi si pe costurile pe care le implica acestea.

Lasă un răspuns