Amanet auto fara deposedare

Amanet Auto Fara Deposedare? Masina ramane la tine non stop

Ce societati de amanet auto fara deposedare recomandati? Vreau sa fac un imprumut dar am nevoie sa folosesc masina in continuare.

Daca ai nevoie de lichiditati financiare imediate, dar nu vrei sa renunti la masina, serviciul de amanet auto fara deposedare poate parea solutia ideala.

Practic, masina ta serveste ca garantie pentru imprumut, dar spre deosebire de amanetul clasic, aici poti folosi masina in continuare.
Obtinerea unui astfel de imprumut este un lucru foarte simplu, fara proceduri bancare complicate.

Daca alegi un amanet auto fara deposedare online, nici macar nu trebuie sa te deplasezi cu masina la sediul companiei. Evaluarea bunului auto poate avea loc prin videoconferinta, de la tine de acasa sau de oriunde te afli

Inainte de a recurge la aceasta metoda, e necesar sa te informezi bine si sa alegi o casa de amanet sigura.

Chiar daca ai nevoie de bani urgent, nu apela la orice firma care promite sa iti ofere fondurile necesare. Verifica daca amanetul auto fara deposedare are toate actele in regula si este autorizat de BNR.

Dupa ce ai verificat ca totul este ok, urmeaza procedare efectiva de amanetare a bunului auto.

Acte necesare amanet auto fara deposedare

Pentru a accesa un imprumut de la un amanet auto, trebuie sa pregatesti cateva documente care atesta ca esti proprietarul masinii si aceasta este inscrisa in circulatie.

 • Documente personale ale proprietarului
 1. carte de identitate sau pasaport – necesare pentru a-ti verifica identitatea si adresa de domiciliu.
 • Documente ale vehiculului
 1. Cartea de inmatriculare sau talonul masinii: acest document atesta faptul ca masina este inmatriculata legal si ofera detalii despre specificatiile modelului.
 2. Inspectia tehnica periodica: ITP-ul atesta ca autovehiculul a trecut inspectia tehnica si este apt sa circule pe drumurile publice.
 3. RCA: polita de asigurare este obligatorie pentru a circula pe drumurile publice si unele amaneturi auto solicita RCA valabil pe intreaga perioada a creditului.
 • Alte acte (daca e cazul)

Procura notariala: in cazul in care persoana care vine sa faca amanetul nu este proprietarul de drept al masinii, va trebui sa prezinte o procura notariala care ii confera dreptul de a efectua tranzactia respectiva.

Dupa cum poti vedea, vorbim de un credit doar cu buletinul fara adeverinta salariu. Daca ai un bun de valoare, casa de amanet iti poate acorda imprumuturi chiar si atunci cand nu detii loc de munca. Asadar, procedura de primire a banilor are loc intr-un cadru mult mai lejer decat la banca.

Cum are loc procesul de amanet auto fara deposedare?

In ultimii ani, industria amanetului a evoluat si acum exista posibilitatea de evaluare online a bunurilor amanetate.

Vom vedea cum se desfasoara procesul clasic de evaluare, cat si varianta moderna de amanet auto fara deposedare online.

Procesul de amanet clasic

 1. Prezentarea la casa de amanet: proprietarul obiectului de valoare se prezinta la sediul casei de amanet cu masina pe care doreste sa o amaneteze.
 2. Evaluarea obiectului: un evaluator profesionist al casei de amanet va examina masina, determinand starea in care se afla si stabilind valoarea ei de referinta.
 3. Acordarea imprumutului: daca proprietarul este de acord cu suma oferita, se semneaza un contract de amanet auto fara deposedare, unde se includ termenii si conditiile imprumutului.
 4. Primirea banilor: proprietarul primeste suma de bani stabilita, chiar daca masina ramane in custodia sa pana la rambursarea imprumutului.
 5. Rambursarea: proprietarul trebuie sa plateasca imprumutul cu dobanda in perioada stabilita de comun acord cu casa de amanet.
 6. Nerespectarea conditiilor: daca proprietarul auto nu poate plati imprumutul in termenul convenit, masina poate fi vanduta de casa de amanet pentru a recupera prejudiciul.

Amanet auto fara deposedare cu evaluare online

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, multe case de amanet au implementat posibilitatea evaluarii online a obiectelor. Este un proces mai rapid si mai convenabil pentru clienti. Iata cum functioneaza:

 1. Aplicare online: proprietarul masinii completeaza un formular pe site-ul casei de amanet, oferind mai multe detalii despre obiectul pe care urmeaza sa il amaneteze.
 2. Evaluare preliminara: pe baza informatiilor si imaginilor primite, evaluatorul va realiza o estimare preliminara a valorii autoturismului.
 3. Oferta initiala: proprietarul primeste pe email o oferta initiala, bazata pe evaluarea online. Daca este de acord, poate continua procesul de amanetare auto fara deposedare.
 4. Confirmarea evaluarii: pentru a confirma oferta initiala, masina trebuie adusa la sediul casei de amanet pentru inspectie.
 5. Semnarea contractului: daca masina are toate actele in regula si este in perfecta stare de functionare, casa de amanet semneaza un contract de imprumut  cu proprietarul auto.
 6. Finalizarea tranzactiei: dupa semnarea contractului, clientii primesc banii cash sau prin transfer bancar.
 7. Rambursare: procesul de rambursare este similar cu amanetul clasic, unde proprietarul plateste imprumutul si dobanda pentru a ramane cu bunul.

Daca optezi pentru un amanet auto fara deposedare online poti economisi timp pretios. Vei obtine rapid o estimare a valorii masinii tale, direct pe Whatsapp.

Amanet auto non stop fara deposedare?

Atunci cand te confrunti cu nevoi financiare urgente sau doresti sa valorifici masina fara a o instraina, amanetul auto non stop devine o alegere atractiva.

Procesul incepe cu o evaluare minutioasa a vehiculului tau. Nu trebuie sa iti faci griji privind deplasarea la o locatie fizica. Poti intra intr-o conferinta video cu casa de amanet, gestionand totul comod de acasa.

Unul dintre avantajele majore ale unei case de amanet non stop Bucuresti sau Ploiesti consta in accesibilitatea 24/7.

Nu mai esti restrictionat de orele obisnuite de lucru ale caselor de amanet clasice. Poti accesa serviciile in orice moment, inclusiv in weekend sau in timpul saptamanii.

De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la securitatea datelor tale personale. Chiar daca trimiti solicitarea de amanet auto fara deposedare online, daca alegi o institutie autorizata, datele tale sunt tratate cu cea mai mare atentie.
Practic, casa de amanet trebuie sa iti ofere confidentialitate deplina.

Amanetul auto non stop nu este doar o solutie pentru situatiile urgente, ci si o optiune pentru cei care doresc sa beneficieze de valoarea masinii fara a o instraina definitiv.

Procesul de aplicare este extrem de simplu si consta in trimiterea unei cereri catre casa de amanet online. Evaluarea autovehiculului se face pe loc, ceea ce inseamna ca poti obtine finantarea intr-un timp scurt, chiar si in weekend.

Cat dureaza aprobarea la un amanet auto fara deposedare?

Avand in vedere programul non stop si optiunea de plata cash intalnita la multe case de amanet, incasarea banilor poate avea loc instant.

Evaluarea masinii nu dureaza mai mult de 30 minute. Daca totul este ok, se verifica documentele autoturismului si se  ofera de regula intre 50 si 80% din valoarea sa de piata.

In situatia in care esti de acord cu suma oferita, se trece la semnarea contractului. Imediat dupa semnarea acestuia, majoritatea caselor de amanet sunt pregatite sa iti elibereze banii cash pe loc.

In ansamblu, de la momentul sosirii in casa de amanet pana la plecarea cu banii in mana, tot procesul poate dura maxim o ora.

Poti apela la acest serviciu de imprumut auto fara deposedare non stop, aprobarea fiind la fel de rapida indiferent de ora.

Vreau un imprumut cu garantie auto. Ce trebuie sa fac?

In primul rand, asigura-te ca ai toate actele necesare inainte de a intra in legatura cu un reprezentant al casei de amanet. Retine ca trebuie sa fii proprietarul de drept al vehiculului adus in garantie.

Masina trebuie sa fie intr-o stare buna si sa aiba o valoare cel putin egala cu suma pe care o doresti imprumut.

De asemenea, vehiculul trebuie sa fie asigurat si preferabil, sa aiba toate taxele la zi (ITP, RCA etc).

Cauta o casa de amanet renumita si de incredere, care ofera serviciul de imprumut cu garantie auto fara deposedare.

Poti aplica inclusiv la mai multe case de amanet pentru a alege, in final, oferta cu cea mai mare valoare.

Ce case de amanet fara deposedare exista?

Alegerea unei case de amanet pentru un imprumut cu garantie auto fara deposedare reprezinta un pas care necesita atentie si informare.

Inainte de a opta efctiv pentru incheierea unui contract de  imprumut, oricat de urgenta ar fi situatia, verifica autorizatia amanetului. Pe piata exista de la camatari pana la case de amanet serioase.

Cum iti dai seama de seriozitatea amanetului?

 In primul rand, cauti numele acestuia pe internet. Verifica daca altii inaintea ta au mai aplicat pentru acelasi serviciu de amanet auto fara deposedare.

Casele de amanet au obligatia de a fi autorizate de BNR. Poti intra pe pagina acestora de internet si sa verifici daca respectiva casa de amanet la care aplici se afla pe lista celor inregistrate la BNR.

Odata ce ai constatat ca pe numele acelei case de amanet exista o autorizatie de functionare activa de la BNR, nu iti ramane decat sa trimiti o cerere de evaluare a bunului pe care vrei sa il amanetezi.

In continuare poti cauta opinii pe forum despre casa de amanet care te intereseraza. Trebuie sa treci apoi prin filtrul personal toate informatiile aflate.

Important este ca serviciul de amanet auto fara deposedare la care aplici sa aiba practici corecte si sa nu perceapa tot felul de taxe ascunse.

Citeste clauzele contractului de imprumut inainte de a semna! Trebuie sa te pui de acord cu dobanda perceputa de amanet si conditiile acestuia de rambursare.

Iata cateva exemple de case de amanet auto fara deposedare:

Mogo IFN

Aceasta institutie financiara ofera exclusiv credite cu garantie auto, fara deposedare. Totul are loc online: de la evaluarea masinii, pana la trimiterea actelor.

Valoarea maxima a unui imprumut poate depasi chiar si 10000 euro.
In functie de masina pe care o ai, poti primi 85% din valoarea ei.

Mogo IFN se dovedeste o institutie prietenoasa cu cei care au avut restante la banci, astfel ca poti primi un credit fara verificare in Biroul de Credit.

Cat de costa? Daca iei un imprumut de 10000 lei pe 5 ani, atunci vei plati o rata de aproximativ 480 lei.
Valoarea DAE  in acest caz este de 88%.

Avantajul este ca imprumutul are loc online si nu esti conditionat de incheierea unei polite de asigurare CASCO.

CNS Kredit Auto

Chiar daca pe site-ul acestei companii oferta nu este descrisa foarte clar, pe pagina lor de Facebook aflam ca acorda inclusiv servicii de amanet auto fara deposedare.

Persoanele interesate pot primi pana la 75% din valoarea masinii, cu dobanzi sau comisioane negociabile.

CNS Kredit Auto va monta un dispozitiv GPS pentru monitorizarea permanenta a masinii, iar daca alegi sa lasi vehiculul la sediul lor, beneficiezi de paza non stop.

Atentie la costurile pe care le presupune un amanet auto fara deposedare

Serviciile de amanet auto fara deposedare permit proprietarilor de autoturisme sa obtina o finantare pe baza vehiculului, dar cu pastrarea si utilizarea acestuia pe perioada imprumutului.

Desi la prima vedere totul poate parea ok, taxele si dobanzile acestor credite sunt destul de ridicate.

Casele de amanet doresc sa acopere riscurile pe care le presupune acordarea unui imprumut cu pastrarea masinii in posesia proprietarului. De aceea, vei intalni comisioane si taxe mai mari in acest caz.

Inainte de a incheia contractul de imprumut, verifica daca ai resursele financiare necesare pentru a plati ratele. In caz contrar, poti pierde masina adusa in garantie.

Chiar daca ofera bani imprumut destul de facil si rapid, casele de amanet nu ofera aceeasi flexibilitate in privinta nereturnarii banilor. Acestea pot folosi metode la limita legii pentru a recupera datoriile.

Daca nu esti comod cu practicile de imprumut intalnite la casele de amanet, cel mai indicat ar fi sa cauti o finantare bancara.

Acum, majoritatea bancilor iti pot oferi un imprumut cu buletinul destul de rapid, doar sa ai un loc de munca stabil.

Lasă un răspuns