Credit nebancar prin telefon

Credit Nebancar prin Telefon. Imprumut disponibil pe Mobil


Un credit nebancar prin telefon este o solutie rapida si foarte accesibila de imprumut.

In trecut, obtinerea unui credit de nevoi personale implica drumuri nesfarsite la banci si adesea procese greoaie de aprobare.

Acum, in era tehnologiei, orice persoana care are un telefon poate aplica rapid la un credit nebancar.

Acest tip de imprumut este un concept inovator pus la dispozitie de catre IFN-uri online.

Printr-un credit nebancar poti solicita o suma de bani de pana la 10000 lei folosind doar telefonul. Astfel, ai posibilitatea sa aplici pentru un imprumut oriunde te-ai afla.

Acest tip de credit nebancar prin telefon implica un proces simplificat de acordare, iar majoritatea persoanelor reusesc sa se incadreze in conditiile de eligibilitate fara a prezenta multe acte.

Tocmai acesta este avantajul major pe care il are un credit nebancar prin telefon.

Nu ti se mai solicita documente fizice, deoarece ele pot fi trimise ulterior prin email sau printr-o aplicatie mobila.

Cum pot lua un credit nebancar prin telefon?

Dupa cum spuneam, metoda de obtinere a unui credit de nevoi personale s-a simplificat foarte mult. Internetul a transformat si a schimbat cu totul acordarea unui imprumut pentru urgente financiare.

Daca pana acum erai obisnuit sa depui actele si sa astepti un telefon de la cineva de la banca pentru a-ti oferi detalii despre cererea de credit, acum poti afla raspunsul in doar cateva minute.

Pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a primi un credit nebancar prin telefon sunt urmatorii:

  1. alege un IFN de incredere: cautarea unei institutii nebancare serioase este primul pas in obtinerea unui astfel de imprumut urgent. Ocean Credit sau Mobilo Credit sunt IFN-uri autorizate care ofera credite nebancare prin telefon.
  2. Intra pe site sau acceseaza aplicatia dedicata: dupa ce ai identificat o institutie nebancara de incredere, cauta aplicatia ei sau acceseaza site-ul oficial prin care poti completa sau afla mai multe detalii.
  3. Trimite cererea de credit: urmeaza pasii descrisi pe site-ul institutiei nebancare pe care ai ales-o si dupa ce ai completat cererea de credit cu informatiile tale, e momentul sa o trimiti la procesare.
  4. Verificarea si aprobarea solicitarii: asa cum mentionam anterior, unul dintre cele mai mari avantaje ale creditului nebancar prin telefon consta in procesul de verificare si aprobare foarte rapid. Multe IFN-uri pot verifica automat corectitudinea informatiilor furnizate asfel incat pot lua o decizie de aprobare in doar cateva minute.
  5. Primirea banilor: dupa ce solicitarea de credit a fost revizuita si aprobata de catre IFN, vei primi banii in contul tau bancar in foarte scurt timp. Institutiile de credite prin telefon colaboreaza cu bancile, astfel incat poti primi fondurile si in numerar.

Ce sume de bani sunt disponibile la un credit nebancar prin telefon?

Atunci cand iei in considerare un credit nebancar prin telefon trebuie sa te gandesti si la suma de bani de care ai nevoie.

Fie ca e vorba de acoperirea unor cheltuieli mici sau de finantarea unui proiect important, alegerea sumei este esentiala pentru a-ti rezolva toate problemele.

De asemenea, daca se intampla sa te supraindatorezi, adica sa iei un imprumut mult mai mare decat ai avea nevoie, poti intra intr-un ciclu nesfarsit de datorii. Acestea sunt motivele pentru care creditele nebancare sunt considerate a fi cele mai scumpe optiuni de imprumut.

Iata ce sume de bani sunt acordate cu ajutorul unui credit prin telefon de institutiile financiare nebancare:

  1. Mobilo Credit: acest IFN ofera bani imprumut doar cu buletinul daca esti angajat, suma maxima fiind de 9000 lei. Poti returna banii intr-o perioada de pana la 1 an. Trebuie sa ai un venit de cel putin 900 lei lunar pentru a te califica la acest credit nebancar prin telefon.
  2. Ocean Credit: 9000 lei este limita maxima si la cel de-al doilea IFN din lista noastra care ofera imprumuturi pe aceeasi perioada de timp, de maxim 1 an. Dobanda Ocean Credit depaseste pragul de 20%/an, dar cu toate acestea, ramane unul dintre cele mai ieftine IFN-uri de pe piata. Conditiile de acordare sunt similare cu cele intalnite la Mobilo Credit.
  3. Mai Mai Credit: acest IFN ofera un imprumut in rate egale, de la 500 la 10000 lei pe o perioada comparabila cu cea intalnita la banci, de maxim 60 luni. Totul este foarte simplu intrucat banii sunt transferati pe card intr-un sfert de ora de la aprobare. Avand in vedere ca veniturile sunt verificate direct in baza de date ANAF, e clar ca nu mai ai nevoie de adeverinta de salariu pentru acest credit. Conditia principala ca sa obtii un imprumut prin telefon este sa ai un venit de cel putin 1500 lei.
  4. Credius: cel mai probabil daca ai mai luat credite nebancare, ai auzit in repetate randuri de acest IFN. Este o societate de credite cu vechime pe piata, care ofera imprumuturi in regim non stop. De aici poti lua pana la 50000 lei pe o perioada lunga, de pana la 60 luni. Pentru a te incadra in conditiile de acordare e necesar sa incarci cateva documente in platforma online Credius, iar ulterior primesti raspunsul chiar in mai putin de 5 minute.
  5. Mozipo: ai la dispozitie de la 2000 pana la 20000 RON pe o perioada extinsa, de la 2 la 60 luni. La momentul actual, Mozipo IFN iti poate oferi un credit nebancar prin telefon fara costuri. Vorbim insa de niste limitari, mai exact de 500 lei pe care trebuie sa ii returnezi in maxim 2 luni. Ca sa primesti un imprumut de la acest IFN este necesar sa te incadrezi in intervalul de varsta 20-78 de ani si sa ai o sursa stabila de venit.

Credit nebancar prin telefon fara verificare CRB

O mare parte dintre institutiile nebancare acorda credite fara verificare in Biroul de Credit sau CRB.

In mod normal, bancile si celelalte institutii de credit aproba solicitarea de imprumut numai daca nu te afli pe lista cu rau platnici.

In Romania, sunt doua astfel de institutii care centralizeaza informatiile legate de dosarele de credit. Cea mai cunoscuta este Biroul de Credit, dar mai exista si Centrala Riscului de Credit – CRC (fosta CRB). Cele doua entitati strang informatii cu privire la creditele acordate de banci.

Problema este ca persoanele care au intarziat mai mult de 30 zile sunt considerate clienti cu risc si se regasesc de obicei fie in Biroul de Credit, fie in Centala Riscului de Credit.

Cu un grad mare de indatorare, bancile refuza adesea sa ofere imprumuturi noi, astfel ca persoanele restantiere reusesc cu dificultate sa isi indrepte situatia financiara.

Actualmente, printre singurele institutii de credit care accepta si persoanele cu istoric negativ se numara IFN-urile.

Acestea iau in calcul situatia actuala si gradul de solvabilitate pe care il prezinta clientul. De aceea, pot acorda credite online prin telefon pentru restantieri.

Tine cont ca serviciile de imprumuturi nebancare sunt mai costisitoare decat serviciile similare oferite de banci. Institutiile de tip IFN practica dobanzi mari si comisioane sau taxe de intarziere generoase.

Conditii acordare credit cu telefonul

Daca ai telefon mobil, cu siguranta ai si un abonament la un serviciu de internet. Iar online gasesti foarte rapid furnizori de imprumuturi nebancare. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci e sa alegi un IFN autorizat de BNR.

Stii care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca orice solicitant de credit cu telefonul?

Ei bine, primul criteriu de eligibilitate consta in a avea peste 18 ani. Odata indeplinita aceasta conditie, institutia de credit verifica in baza de date ANAF tipurile tale de venituri. E important sa dovedesti ca ai un venit recurent de cel putin cateva luni.

Cu aceste doua conditii poti fi declarat client eligibil la aproape orice IFN care ofera credite cu telefonul.

Venitul net lunar ar trebui sa depaseasca 1000 lei daca iti doresti sa ai sanse maxime pentru a prim un credit nebancar.

Solicitantul nu trebuie sa justifice destinatia utilizarii creditului, astfel incat are libertatea sa foloseasca banii in orice scop.

Credite nebancare prin telefon cu aprobare imediata

Atunci cand ai nevoie urgenta de bani pentru situatii limita iti doresti sa ii primesti cat mai repede.

Daca pana acum acordarea unui credit nebancar prin telefon se realiza in maxim 48 ore, iata ca acum tot mai multe IFN-uri pot oferi un credit instant pe card.

Procesul de aprobare poate avea loc la orice ora, avand in vedere ca sunt si IFN-uri care functioneaza non stop, chiar si weekend.

Institutiile nebancare respectabile au conturi deschise la majoritatea bancilor, astfel incat pot transfera banii imediat, indiferent de zi.

Cel mai indicat mod de primire a banilor este prin transfer bancar, desi unele institutii de credit iti pun la dispozitie si o metoda de a ridica banii in numerar, de la un sediu.

Inainte de a incheia contractul de credit prin telefon, cere institutiei nebancare detalii despre modul de incasare a banilor pentru a te asigura ca ii primesti cat mai repede.

Costuri credit nebancar prin telefon

In general, imprumuturile nebancare sunt mult mai scumpe decat creditele de consum pe care le regasim in ofertele bancilor.

Cu toate acestea, atunci cand nu avem optiunea sa ne imprumutam de la banci din motive ce nu tin de noi, putem lua in considerare un credit nebancar prin telefon.

Acestea sunt acordate pe un termen mai scurt si din cauza costurilor mai mari este bine sa le returnam cand primim urmatorul salariu.

Marea majoritate a IFN-urilor percep o dobanda zilnica de minimum 1%, la care se adauga alte costuri daca se intampla sa returnezi cu intarziere banii imprumutati.

Chiar daca valoarea DAE e uriasa, am remarcat ca in general institutiile nebancare nu percep costuri de adminisrare sau de analiza a dosarului de credit.

In orice caz, inainte de a te decide in privinta aplicarii la un credit nebancar prin telefon trebuie sa iei in calcul orice scenariu si sa fii realist cu raportul dintre posibilitatile tale de rambursare si costurile totale ale creditului.

Lasă un răspuns