Credit fara extras de cont bancar

Credit Fara Extras de Cont. Imprumut online Fara Cont bancar

Doresti un credit fara extras de cont? Nu ai posibilitatea sa faci rost de unul sau pur si simplu nu detii un cont bancar?

Institutiile care acorda credite s-au gandit la toate aceste aspecte si iti pot oferi o alternativa in cazul in care vrei un imprumut fara extras de cont.

Astfel, dupa ce contractul de credit este semnat, ramane sa primesti banii cash.

Cu toate ca Romania a trecut printr-un proces de tehnologizare si multe lucruri pot fi rezolvate online, iata ca inca mai exista persoane care prefera sa primeasca un credit rapid in numerar.

Aceste persoane incaseaza de obicei salariul in mana si din acest motiv nu simt nevoia de a-si deschide un cont bancar.

Institutiile de credit nebancare au angajati care se deplaseaza pe teren pentru colectarea ratelor si acordarea imprumuturilor. Astfel, daca vrei un imprumut de la un IFN, se poate si fara cont bancar.

Vorbim in principiu de un credit doar cu buletinul acordat de institutiile nebancare care au si un sediu fizic, unde se lucreaza cu publicul.

Ca sa te califici pentru un imprumut e necesar doar actul de identitate. Pe baza acestuia se verifica veniturile din baza de date ANAF, fara sa mai fie nevoie de alte documente.

In acest mod e posibil sa iei un credit fara extras de cont sau fara adeverinta de salariu. Asadar, daca nu atasezi un extras de cont, asta nu inseamna neaparat ca vorbim de un imprumut fara nicio sursa de venit.

Cine se califica la un credit fara cont bancar?

Trebuie sa intelegem faptul ca si aceasta solutie de finantare este una ca oricare alta, cu exceptia faptului ca nu ai nevoie neaparat de un cont bancar.

Asadar, pentru a te califica la un imprumut fara extras de cont trebuie sa indeplinesti criteriile standard de creditare. Ne referim la faptul ca trebuie sa fii major si sa ai o sursa constanta de venituri.

De asemenea, la fel ca bancile, institutiile nebancare sunt nevoite sa verifice istoricul de credit in Biroul de Credit si sa ia in calcul gradul de indatorare.

Mai mult decat atat, pentru a te califica la un credit fara extras de cont, va trebui sa faci dovada ca obtii venituri pe o  perioada de minim 3 luni.

Vedem, asadar, ca institutiile nebancare aplica aceleasi reguli ca la oricare alt credit si in situatia de fata.

Daca te gandeai ca poti obtine un imprumut fara nicio sursa de venit, atunci te-ai inselat. In continuare, chiar daca nu e necesar un extras de cont, tot trebuie sa faci dovada unei surse de remuneratie lunara.

De unde pot lua un credit fara cont bancar?

Daca te gandesti la un imprumut rapid in numerar, atunci te poti orienta spre cateva institutii nebancare romanesti care acorda bani la sediul lor, sau la domiciliul tau.

Una dintre aceste optiuni este FlexCredit, un IFN care ofera pana la 7000 lei pe o perioada de maxim 45 saptamani. Aceasta institutie de finantare are birouri in intreaga tara, unde poti merge pentru a depune o cerere de credit fara extras de cont.

FlexCredit raspunde rapid nevoilor clientilor sai, astfel ca daca ai nevoie de bani imprumut urgent ii poti primi in doar cateva ore.

Poti achita ratele in mai multe moduri, fie de acasa, direct la un angajat insarcinat cu colectarea banilor, fie la un sediu FlexCredit, unde poti plati in numerar.

Acest imprumut fara cont bancar se acorda fara a fi nevoie de garantii, insa pentru a creste sansele de aprobare poti aplica cu un codebitor.

Dezavantajul acestui credit consta in faptul ca ti se percepe un comision de analiza de minim 500 lei, iar valoarea DAE este una mare.

Totusi, daca nu te poti califica pentru alta sursa de finantare, atunci poti folosi acest credit fara extras de cont oferit de FlexCredit.

Un alt IFN care acorda imprumuturi rapide in numerar este Credit Prime. Acesta conditioneaza eliberarea unei sume de bani pe baza respectarii acelorasi reguli mentionate anterior.

Chiar daca poti aplica la credit doar cu buletinul, e necesar sa ai salariu sau pensie lunara pentru a te putea califica.

Credit Prime lucreaza cu BCR, astfel ca daca ai primit un imprumut trebuie sa te deplasezi la cel mai apropiat ghiseu BCR pentru a ridica banii.

Asadar, este evident ca nu ai nevoie de un cont bancar si ratele le poti plati tot in numerar la banca.

Credit Prime iti poate oferi o finantare de maxim 15000 lei pe o durata care se poate extinde pana la 2 ani. Avantajul consta in faptul ca acest credit fara extras de cont poate fi aprobat si in weekend intr-un termen de numai cateva minute. Deci daca te afli intr-o situatie limita, te poti astepta sa primesti un credit urgent online in 2 min.

Dezavantajul unei finantari nebancare ramane dobanda ridicata, care iti poate crea dificultati atunci cand vorbim de un credit pe termen lung.

Un al treilea IFN care te poate ajuta cu un credit online fara extras de cont este Ferratum Bank. Aceasta institutie nebancara poate aproba aproximativ 20000 lei pe o perioada de maxim 1 an.

Ratele se achita lunar iar imprumutul poate fi ridicat cash, deoarece Ferratum lucreaza cu mai multe banci si iti poate transfera banii in cea mai apropiata sucursala.

Practic poti obtine un credit online fara extras de cont, la fel ca la celelalte institutii nebancare pe care le-am mentionat pana acum.

Daca totusi nu ai reusit sa iei un imprumut fara cont bancar mai ai posibilitatea sa aplici si la Credius, un alt IFN care acorda finantari urgente.

De aici poti obtine pana la 50000 lei pe un termen extins, de maxim 5 ani. Conditiile le stii deja: varsta minima 18 ani, o sursa lunara de venit si un act de identitate.

Poti aplica la Credius si online, dar dupa aprobarea imprumutului, trebuie sa te deplasezi la sediu in cazul in care nu ai cont bancar. Banii iti vor fi acordati in mana in lipsa unui cont IBAN.

Iata ca sunt tot mai multe institutii nebancare pregatite sa iti ofere un credit chiar si atunci cand nu detii un extras de cont. Cu toate acestea, imprumuturile nebancare au de regula cele mai mari taxe si costuri de pe piata, din cauza unui DAE urias.

Ca la orice decizie importanta pe care o iei pentru viitorul tau financiar, si aici trebuie sa pui in balanta avantajele si dezavantajele pe care le obtii prin accesarea unui credit nebancar.

De ce sa iei un credit online fara card bancar?

Sunt multe situatii in care te poti simti nevoit sa apelezi la un credit acordat fara multe acte si inclusiv, fara cont bancar. De exemplu, daca ai un salariu mult mai mic declarat decat cel pe care il obtii de fapt, atunci e posibil sa nu te poti incadra la un imprumut standard, oferit de o banca.

De asemenea, in situatia in care ai popriri pe venituri, acestea se reflecta in extrasul de cont si bancile refuza sa iti mai acorde vreo finantare.

Poti aplica la un astfel de credit si atunci cand ai alte surse de venit, nu neaparat salariu. Stim cu totii ca bancile privesc cu reticenta persoanele care obtin venituri din activitati indepedente si le solicita acestora o multime de documente suplimentare.

La un IFN, in schimb, ar trebui sa primesti aprobare pentru un imprumut, indiferent de sursele tale de venit.

Asadar, oricare ar fi motivul pentru care doresti un credit fara extras de cont, ai toate sansele sa te incadrezi in conditiile impuse de un IFN persoanelor fizice.

De unde altundeva mai poti face rost de un credit in numerar?

Daca te gandesti sa nu platesti o dobanda atat de mare ca la IFN-uri, atunci o alta optiune buna o reprezinta creditele de la CAR.

Casele de Ajutor Reciproc pot acorda sume de bani cash, fara sa ai nevoie neaparat de un cont deschis la banca. Valoarea sumelor disponibile la CAR este similara cu cea oferita de banci.

Chiar daca in trecut CAR-urile erau privite ca niste surse de finantare exclusiv pentru pensionari, in timp acestea s-au modernizat si e mult mai simplu sa accesezi un credit acum.

Ca atare, acum exista CAR-uri care acorda imprumut online fara giranti la fel de rapid ca institutiile nebancare obisnuite.

Avantajul acestor credite fara cont bancar este dobanda mult mai mica decat la IFN-urile clasice. Putem spune ca in prezent Casele de Ajutor Reciproc practica o dobanda similara cu cea a bancilor.

Persoanele care se afla la primul contract de credit incheiat cu un CAR trebuie sa stie ca fondul social poate fi constituit chiar si dupa acordarea finantarii.

Iata ca exista mai multe posibilitati prin care o persoana interesata de un credit fara extras de cont poate intra in posesia unei sume de bani cat mai rapid.

Poti aplica atat la un credit bancar, insa ulterior ti se va deschide un cont bancar pentru virarea sumei, cat si la un imprumut complet fara extras si alte documente de la un IFN.

Indiferent de solutia aleasa, este recomandat sa optezi in final pentru un imprumut cu costuri cat mai mici, astfel incat sa il poti rambursa fara probleme si fara intarziere.

Existenta unui cont bancar nu ar trebui sa fie un impediment in calea accesarii unui credit online. Dupa cum am vazut, multe institutii nebancare pot acorda si in aceste conditii un imprumut de nevoi personale in numerar.

Lasă un răspuns