IFN credite persoane fizice

IFN Credite Persoane Fizice. Cel mai simplu tip de Imprumut

Te intereseaza o lista IFN care acorda credite online? Vrei sa iei un imprumut mai simplu decat la banca? Ai o urgenta de rezolvat si ai nevoie de un credit IFN in rate?

In prezent, cea mai rapida forma de imprumut este printr-un IFN care acorda credite la persoane fizice. Aceste credite pot fi obtinute pe termen scurt sau mai lung, in functie de preferintele si necesitatile tale.

Avantajele unui IFN cu credite pentru persoane fizice? In primul rand, nu trebuie sa te deplasezi din casa pentru a primi o suma de bani.

De asemenea, documentele care sunt solicitate pentru aprobarea imprumutului sunt minime. Persoanele fizice nu trebuie sa isi faca griji cu privire la cedarea unei ipoteci in schimbul imprumutului, deoarece la IFN se acorda credite doar cu buletinul.

Bineinteles ca acestea nu sunt singurele avantaje ale unui IFN online pentru persoane fizice. Acestea din urma pot beneficia de primul imprumut cu dobanda 0 daca il returneaza intr-un termen scadent de 30 zile.

Pentru un credit IFN in rate incheiat pe un termen mai lung se pot acorda derogari de la plata ratelor in situatia in care te confrunti cu probleme si ai nevoie de o pauza pentru restabilirea bugetului financiar.

Cu toate acestea, pe langa numeroasele avantaje, creditele IFN au si o mare problema. Costurile pe care le presupun imprumuturile nebancare sunt cu adevarat exagerate in anumite situatii.

De exemplu, unele IFN-uri percep o dobanda anuala efectiva chiar si 2000-3000%. Astfel, se ajunge ca pentru un imprumut 10000 lei sa platesti o rata lunara de aproximativ 1720 lei daca este sa luam in calcul o valoare DAE de 2000%. Doar dobanda pentru un asemenea imprumut ajunge sa totalizeze peste 20000 lei.

De aceea, inainte de a te decide daca e momentul sa apelezi la un IFN care acorda credite persoane fizice e important sa faci o analiza asupra costurilor. Verifica valoarea DAE si sumele pe care trebuie sa le rambursezi inainte de a semna contractul de imprumut.

Sume de bani pe care le poti imprumuta la IFN

In cadrul institutiilor financiare nebancare poti avea acces la diferite sume de bani, in functie de imprumutul la care doresti sa aplici.

Daca vrei un credit IFN persoane fizice pe termen scurt atunci ai la dispozitie un cuantum de pana la 10000 lei, iar suma poate creste in functie de veniturile tale.

Acest tip de credit se acorda pe o perioada limitata si de obicei se returneaza odata cu salariul.

Daca ai nevoie de o suma mai mare de bani, atunci te poti indrepta catre un IFN persoane fizice care ofera linii de credit. Practic, ti se pune la dispozitie o limita mai mare de bani iar la nevoie poti retrage cat doresti. Dobanda se calculeaza doar pentru suma folosita din linia de credit.

Aceste linii de credit includ sume mai mari de bani, la care poti avea acces la fel de simplu ca la un imprumut pana la salariu.

Mai exista si o a treia optiune de credite IFN pentru persoane fizice, iar acestea se acorda doar cu garantii imobiliare. Nu recomandam aceasta forma de finantare din cauza riscurilor ridicate, dar prin intermediul ei poti avea acces la cele mai mari sume de bani oferite ca imprumut.

Acte necesare IFN credite persoane fizice

E bine sa stii ca atunci cand aplici la un IFN care ofera credite pentru persoane fizice nu sunt necesare atat de multe documente ca in cazul unui imprumut de la banca. In general, multe IFN-uri pot acorda un credit doar cu buletinul, fara a fi nevoie de acte suplimentare.

Daca indeplinesti celelalte criterii de eligibilitate, legate de varsta si venitul minim, atunci institutiile nebancare vor fi dispuse sa iti acorde un credit rapid online.

Pentru a obtine intr-un timp cat mai scurt un imprumut IFN pentru persoane fizice, ai grija sa furnizezi documentul de identitate si celelalte acte, daca e necesar, in format clar si corect.

Iata ca aceste credite IFN persoane fizice pot suplini nevoia imediata de bani printr-un proces de acordare cat mai facil.

In timp ce in trecut era nevoie sa stai la coada ore intregi la o banca pentru a obtine un imprumut, in prezent situatia de finantare propusa de IFN-uri este disponibila la distanta de cateva minute.

Situatii in care poti aplica la IFN credite persoane fizice

Imprumuturile nebancare online sunt destinate persoanelor care se confrunta cu mici dificultati financiare. De regula, aceste persoane au nevoie de o suma mica de bani pe o perioada de maximum cateva luni.

Creditul de la IFN poate fi folosit intr-o multitudine de scopuri. Acesta nu e acordat pentru o destinatie anume, ceea ce inseamna ca ai libertatea de a cheltui banii dupa bunul plac.

Cele mai multe persoane utilizeaza un IFN care acorda credite pentru a folosi mai tarziu banii sa achite facturi restante sau sa plateasca anumite datorii.

Exista si posibilitatea de a accesa un credit de la IFN pentru a face diverse achizitii de stricta necesitate.

Prin urmare, un astfel de imprumut te avantajeaza prin prisma faptului ca nu esti limitat la o destinatie pentru care trebuie sa cheltui banii.

Totusi, creditul IFN pentru persoane fizice nu trebuie folosit fara un scop precis deoarece nereturnarea sa la timp atrage penalitati de intarziere.

Pot primi un credit IFN pentru persoane fizice online?

In prezent, imprumuturile nebancare sunt disponibile in mare parte doar online, ceea ce inseamna ca procesul de aplicare e mai convenabil pentru tine. Ai un telefon mobil? Atuci inseamna ca poti aplica la IFN credite persoane fizice.

Datorita evolutiei tehnologiei din ziua de azi, nu mai trebuie sa faci deplasari pentru a intra in contact cu un consilier de credit.

Obtinerea unui imprumut de la un IFN online este un proces care poate dura numai cateva minute. Clientul trebuie doar sa acceseze site-ul web al institutiei nebancare pentru a primi o oferta de imprumut personalizata.

In cadrul acesteia se vor regasi detalii importante despre dobanda si taxele percepute de creditor.

Daca esti de acord cu oferta IFN-ului care ofera credite persoane fizice, atunci nu ramane decat sa inchei contractul de la distanta. Acordul privind semnarea contractului se poate face de pe telefon.

Creditele IFN online pentru persoane fizice sunt disponibile 24/7, ceea ce inseamna ca un client are posibilitatea de a solicita un imprumut aproape in orice moment.

Daca nu poti ajunge la o sucursala bancara din cauza programului aglomerat, atunci poti alege un IFN cu credite pentru persoane fizice care functioneaza practic non stop.

Cerintele de aprobare nu sunt la fel de stricte ca la banci, astfel incat vei fi mai usor eligibil pentru un credit urgent online in 2 min.

Lista IFN credite persoane fizice 2024

Daca iei in considerare varianta unui imprumut online trebuie sa fii bine informat cu privire la oferta de credit pusa la dispozitie de IFN-uri persoanelor fizice.

Alege una dintre institutiile financiare nebancare autorizate in Romania. In prezent, in tara noastra exista aproximativ 150 IFN-uri, iar urmatoarele sunt listate in registrul BNR:

Ocean Credit

Acest IFN are pe buna dreptate unele dintre cele mai avantajoase oferte de imprumut. Astfel, poti obtine 1500 lei daca vrei doar un credit pe termen scurt, cu 15% dobanda, sau un imprumut de 4500 lei pe 3 luni, cu aproximativ 12% dobanda.

Ocean Credit este un IFN pentru persoane fizice si poate finanta si nevoile banesti pe termen lung. In acest sens, ofera linia de credit Delfin in valoare de 9000 lei pe 12 luni, cu aproximativ 12% dobanda.

Mai Mai Credit

Acest IFN pune la dispozitie atat un imprumut dedicat urgentelor financiare, cat si o linie de credit cu rate egale. Astfel, poti imprumuta fie 5000 lei, fie 10000 lei.

Ambele tipuri de credite pentru persoane fizice de la acest IFN au o perioada de rambursare de pana la maxim 60 luni.

Institutia nebancara ofera banii foarte repede fara sa fie necesar sa te deplasezi sau sa faci un drum la banca. Primesti suma aprobata doar cu documentul de identitate, complet online.

Terra Credit

De la acest IFN poti imprumuta un credit 5000 lei doar cu buletinul pe o perioada de 180 zile, in conditii extrem de lejere.

Terra Credit mai pune la dispozitie o linie de credit de 3000 lei, cu o dobanda de 0.6%/zi, care poate fi obtinuta pe maximum 1 an.

Vorbim de un IFN pentru persoane fizice din judetul Sibiu, care ofera insa imprumuturi pe teritoriul intregii tari prin intermediul site-ului online.

Best Credit IFN

Aceasta societate de finantate nebancara propune clientilor din toata tara un credit online rapid, cuprins intre 1000 RON si 10000 RON. Perioada pe care se poate intinde imprumutul pentru persoane fizice nu poate depasi 24 luni.

Pentru un credit de la acest IFN in valoare de 5000 lei pe 12 luni vei plati o rata lunara de aproximativ 570 lei, in total trebuind sa rambursezi undeva la 6900 lei.

Okcredit

Aflata in registrul BNR din 2021, aceasta institutie nebancara pune la dispozitia clientilor o linie de credit de maxim 3000 lei care poate fi rambursata in 12 rate lunare. Dobanda standard perceputa de IFN la credite pentru persoane fizice este de 1.2%/zi.

Solicitarea imprumutului se face in intregime online si ai nevoie numai de buletin pentru acest demers.

Credit7

Daca ai nevoie de o suma de pana la 3000 lei o poti obtine rapid prin intermediul Credit7. Acest IFN ofera imprumuturi online atat in Romania, cat si pe teritoriul Republicii Moldova.

Noutatea consta in faptul ca nu ai neaparat nevoie de un card bancar pentru a primi banii. Acestia pot fi transferati si ridicati de la o banca din orasul tau.

Asadar, imprumuturile nebancare reprezinta o optiune extrem de rapida de finantare pentru persoanele care intampina mici probleme de cashflow.

Daca te gandesti sa aplici la IFN credite persoane fizice atunci o poti face de la distanta, deoarece procesul de finantare este complet digitalizat.

Tine cont sa alegi insa un IFN din lista BNR pentru a fi sigur ca acesta e autorizat sa incheie contracte de imprumut in 2024.

Nu in ultimul rand, verifica si costurile asociate cu creditul nebancar si clauzele specifice pe care acesta le implica.

Lasă un răspuns