lista ifn care acorda credite online

Lista IFN care Acorda Credite Online. Top IFN-uri Noi 2024

Ai nevoie de bani, dar te-ai saturat sa apelezi la aceleasi IFN-uri mereu? Am pregatit lista cu IFN-uri noi de la care poti obtine un credit rapid online.

Chiar daca piata abunda de institutii nebancare, multe dintre ele percep costuri uriase sau inventeaza motive pentru a-ti refuza cererea de credit.

Poti scapa de aceste probleme daca apelezi la un IFN nou in 2024, dornic sa iti aprobe solicitarea.

Nu mai e nevoie sa cauti tu lista cu IFN-uri autorizate de BNR deoarece vei gasi mai jos oferta lor de credite. Afla ce IFN-uri acorda credite restantierilor sau ce societati de finantare ofera credite in rate.

Pentru a intra in posesia unui imprumut de la unul din urmatoarele IFN-uri noi este nevoie doar de buletin. Venitul lunar se poate verifica in baza de date ANAF, asadar poti sa iei un credit rapid online fara acte.

Iata lista cu IFN-uri care acorda credite usor, indiferent de situatia ta financiara sau problemele cu care te confrunti.

Sfera Credit IFN

Daca ai nevoie de un imprumut ce nu depaseste 3000 lei atunci poti aplica la Sfera Credit IFN. Poti obtine 2900 lei pe o perioada de 45 zile, fara sa platesti dobanda in primele 8 zile. Dobanda standard Sfera Credit este 1,2% pe zi.

Acest IFN nou infiintat in 2024 ofera si linii de credit, unde suma de bani obtinuta poate fi mai mare. In cadrul unei linii de credit pentru nevoi personale iti este pusa la dispozitie o suma de pana la 10000 lei, cu o dobanda 0,95% pe zi.

Biroul de Credite Rapide IFN

Biroul de Credite Rapide IFN SA este una dintre cele mai noi societati nebancare care iti poate acorda un imprumut de pana la 10000 lei pe o perioada cuprinsa intre 3 luni si 2 ani. Dobanda anuala efectiva incepe de la 49%.

Este bine de stiut ca acest IFN nou acorda credite in special bugetarilor, personalului medical, angajatilor din invatamant, politie si armata, dar si pensionarilor pentru limita de varsta. Daca esti functionar public poti primi bani in mana fara documente, chiar si atunci cand ai istoric negativ.

Cu alte cuvinte asocierea cu Biroul de Credit nu este intamplatoare, din moment ce acest IFN ofera bani si restantierilor.

OKcredit IFN

Chiar daca a fost lansat in 2022, acest IFN nou vine in intampinarea clientilor cu un imprumut in valoare de 3000 lei care poate fi rambursat pe parcursul a 12 rate lunare. Au acces la imprumut persoanele care au implinit cel putin 20 de ani, au un venit constant si un cont in banca.

Dobanda perceputa de OKcredit este de 1,2% pe zi si se calculeaza la sumele retrase din linia de credit pusa la dispozitie de IFN.

Terra Credit IFN

Daca ai nevoie de o suma mai consistenta de bani si cauti un IFN nou, atunci poti alege imprumutul Terra Credit IFN. Se acorda pe o perioada cuprinsa intre 90 si 180 de zile, iar valoarea maxima pe care o poti imprumuta este 5000 lei. Dobanda Terra Credit este de 0,9% pe zi.

Poti calcula care este rata lunara direct pe site-ul oficial al IFN-ului, unde poti trimite si o solicitare de credit cu aprobare rapida. Acest IFN este autorizat de BNR inca din 2021 si acorda imprumuturi complet online.

Mai Mai Credit IFN

Aceasta institutie financiara nebancara iti poate oferi un imprumut in rate lunare in valoare de pana la 10000 lei pe o perioada cuprinsa intre 5 luni si 10 ani. Ai libertatea de a alege data primei rate, astfel incat sa coincida cu data la care primesti salariul.

Dobanda Mai Mai Credit IFN este de 5,9% pe luna. Poti fi eligibil pentru acest imprumut daca ai intre 20 si 75 de ani, un cont bancar si o sursa de venituri constanta.

Daca esti salariat sau pensionar ai posibilitatea sa aplici la credit doar cu buletinul, fara sa mai prezinti documente suplimentare.

Humanik Credit IFN

In componenta listei cu IFN-uri noi se regaseste si Humanik Credit, o societate nebancara care ofera imprumuturi celor care au implinit varstade 18 ani si au un venit constant. Suma obtinuta se poate incadra intre 1000 si 15000 lei.

Perioada de rambursare nu poate depasi 2 ani. In toata aceasta perioada, Humanik Credit va percepe o dobanda de 0,9% pe zi.

Procedura de aplicare, aprobare si transfer a banilor are loc de la distanta, astfel incat sa nu trebuiasca sa te deplasezi pentru a intra in posesia unui imprumut.

Credex IFN

Inca din 2018, Credex IFN acorda bani imprumut instant pe card, cu rate fixe si o dobanda de aproximativ 10%. Ai la dispozitie 60 de luni pentru a achita creditul si poti imprumuta intre 1000 si 50000 lei.

Credex IFN face parte din grupul Altex, astfel incat se bucura deja de o popularitate crescuta in Romania. Dobanda poate fi 0% daca rambursezi imprumutul integral in 30 de zile.

Ca sa primesti un credit de nevoi personale de la acest IFN va trebui sa ai resedinta in Romania, o vechime de minim 3 luni la actualul angajator si varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani.

Angajatii pot aplica daca au un venit de cel putin 1000 lei, in timp ce pensionarii pot lua un credit daca primesc o pensie de minim 800 lei.

OnToPay IFN

Acest IFN are o gama larga de oferte financiare. Printre acestea se regasesete un credit pana la salariu in valoare maxima de 2000 lei, o linie de credit pana la 10000 lei si un credit in rate lunare cu dobanda fixa de maxim 50000 lei. Durata imprumuturilor poate varia de la 1 luna pana la 60 de luni.

Dobanda anuala efectiva poate ajunge insa si la 150%. Pot aplica persoanele fizice care au un loc de munca stabil sau pensionarii, dar si persoanele care obtin venituri din surse independente.

Solicitarea unui credit la acest IFN nou este foarte usor de parcurs de catre orice persoana, direct de pe telefonul mobil. OnToPay vireaza rapid banii pe cardul solicitantilor.

Agil Credit IFN

Acest produs este oferit de Credit Fix IFN si face referire la un imprumut in rate lunare de pana la 20000 lei. Ai la dispozitie 5 ani pentru a rambursa creditul.

Chiar daca beneficiezi de 0% dobanda in primele 30 de zile, dupa aceasta perioada valoarea DAE este una semnificativa.

Imprumutul ce poarta numele de Agil Credit este unul ca oricare altul, fiind acordat doar in baza unui extras de cont si a unei copii dupa cartea de identitate.

Lista cu IFN-uri noi expusa mai sus poate fi un bun punct de plecare atunci cand te decizi sa iei un credit rapid online.

Poti gasi cu usurinta atat IFN-uri care acorda credite in rate lunare, cat si institutii care ofera primul imprumut fara dobanda in primele 30 de zile.

In continuare, vom detalia fiecare tip de imprumut accesibil la IFN-uri, astfel incat sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza.

Credit IFN acordat in rate lunare

Daca pana acum erai obisnuit sa iei un imprumut nebancar pe care sa il rambursezi exclusiv in ziua de salariu, mai nou, poti returna banii si in rate lunare.

Ai posibilitatea sa alegi un IFN nou 2024 care ofera linii de credit, unde plata se poate efectua in mai multe transe de-a lungul timpului.

Un astfel de IFN este Ocean Credit, care iti pune la dispozitie o suma mai mare de bani pe o perioada de pana la 1 an. Dobanda incepe de la 20% la linia de credit denumita Delfin.

Creditul online in rate poate fi mai usor de rambursat daca ai venituri modeste si rambursarea la salariu punea presiune pana acum pe bugetul tau.

Pentru a obtine un astfel de credit IFN in rate nu trebuie sa se indeplineasca conditii suplimentare. Solicitantul poate aplica ca si in trecut, doar cu buletinul.

Credit IFN acordat fara dobanda

Atunci cand ai nevoie de o suma relativ mica de bani te poti orienta catre optiunea mai avantajoasa disponibila la unele IFN-uri. Creditul cu 0% dobanda implica insa o conditie obligatorie.

Asadar, daca vrei sa beneficiezi de un imprumut fara costuri trebuie sa rambursezi integral banii luati pana la un anumit interval. De obicei, IFN-urile care acorda acest tip de finantare doresc returnarea banilor in maxim 30 zile de la data intrarii in posesia lor.

Trebuie acordata atentie acestui tip de oferta de credit, deoarece se poate depasi foarte usor data scadenta, moment in care se aplica dobanzi penalizatoare costisitoare.

Imprumutul pana la salariu, desi facil de accesat, poate pune presiune inutila pe bugetul tau lunar mai ales atunci cand ai venituri modeste si alte datorii in curs de plata.

Totusi, daca ai urgente financiare si nu dispui de fondurile necesare, poti lua in considerare accesarea unui credit pana la salariu de la un IFN.

Una dintre cele mai populare institutii nebancare care acorda imprumuturi pe termen scurt este Viva Credit. Aceasta pune la dispozitie 3000 lei pe 30 zile tuturor solicitantilor care au implinit 20 de ani si au un venit lunar.

Conditii acordare credit IFN nou

Cerintele de creditare pot varia usor de la o institutie financiara la alta, insa in mare parte este necesar sa indeplinesti cateva conditii de baza.

Desi exista IFN-uri noi care pot acorda un credit imediat ce ai implinit 18 ani, majoritatea vor dori sa ai minim 20 ani pentru a putea fi declarat eligibil.

Daca in privinta varstei lucrurile variaza, in ceea ce priveste venitul necesar, acesta trebuie sa fie echivalent cu salariul minim pe economie pentru a putea lua un credit nebancar.

In schimb, orice IFN nou nu va tine cont de vechimea in munca sau de alte aspecte legate de acest subiect atata timp cat poti face dovada ca ai capacitatea de a rambursa imprumutul.

IFN-uri care acorda credite restantierilor?

Daca ai avut in trecut un contract de imprumut si ai intarziat o buna perioada de timp cu plata ratelor, cel mai probabil acum te regasesti in Biroul de Credit. Acest lucru iti pune probleme atunci cand te gandesti la o noua finantare, deoarece bancile considera ca esti rau platnic sau restantier.

Nu acelasi lucru se intampla daca aplici in schimb la unele IFN uri care acorda credite restantierilor.

Spre surprinderea multora, exista suficiente IFN-uri care trec cu vederea restantele atunci cand clientul are un venit suficient care ii permite acum sa plateasca ratele.

In cazul institutiilor nebancare, nu se limiteaza suma si nici nu se impun conditii speciale pentru cei restantieri. Mai mult decat atat, poti sa iti imbunatatesti istoricul de credit daca vei rambursa la timp noul credit.

Asadar, de ce sa alegi un credit de la un IFN nou?

Institutiile de credite nebancare nou lansate se pot dovedi mai flexibile atunci cand ai nevoie de o finantare mai rapida.

Dupa cum se poate vedea, gasim IFN-uri noi 2024 care acorda atat credite in rate cat si imprumuturi pana la salariu, iar dobanda variaza intre 0% si minim 20% pentru clientii persoane fizice.

Un alt avantaj pe care il prezinta aceste IFN-uri noi este si timpul de raspuns. Atunci cand ai nevoie de bani urgent, un credit instant poate fi solutia de care ai nevoie.

Institutiile nebancare fac posibila acordarea unui credit de la distanta, chiar si in weekend, cand bancile sunt inchise.

De asemenea, daca ai avut probleme cu plata altor credite si ai intarziat, institutiile nebancare iti pot oferi o sansa la un nou imprumut.

In timp ce bancile se feresc sa mai finanteze rau platnicii din Biroul de Credit, IFN-urile acorda credite cu istoric negativ daca se indeplinesc celelalte conditii.

Unica problema pe care o poti intampina si care iti poate crea probleme la un IFN este dobanda extrem de costisitoare. Taxele de intarziere si celelalte comisioane nu fac nici ele exceptie.

De aceea, daca vrei sa iei un credit IFN nou este intelept sa verifici costurile totale pentru a fi sigur ca poti rambursa imprumutul.

Aplicarea pentru un credit la unul dintre aceste IFN-uri noi se face ca si pana acum, direct din pagina de internet a institutiei nebancare.

Ai nevoie doar de buletin pentru a completa o cerere de credit online si de o sursa de venit pentru a te incadra in conditiile solicitate de majoritatea acestor IFN-uri noi in 2024.

Gratie tehnologiei si a internetului, cererea se inregistreaza instant si poti primi un credit urgent online 2 min fara multe documente.

Dupa ce ai reusit sa obtii un imprumut IFN, nu uita sa revizuiesti contractul si actele pe care le-ai semnat pentru a vedea termenele de rambursare si celelalte conditii pe care trebuie sa le indeplinesti.

Lasă un răspuns