credit rapid Germania

Credit Rapid Germania. Obtine Usor Imprumut Online

Iti vine sau crezi sau nu, poti lua un credit rapid in Germania. Nu vorbim de Provident sau alte firme de acest gen, ci de institutii si banci care acorda usor credite in Germania.

Daca te intrebi ce conditii trebuie sa indeplinesti sau cate luni trebuie sa ai lucrate in Germania, atunci ai ajuns unde trebuie.

Romanii din strainatate se confrunta adesea cu dificultati financiare, in special la inceput, cand trebuie sa isi acopere cheltuielile de zi cu zi.

Multe banci din Germania ezita sa ofere credite romanilor nou veniti, deoarece acestia nu au un istoric sau un loc de munca sigur.

Majoritatea romanilor nu au avut anterior imprumuturi sau carduri de credit in Germania, astfel ca atunci cand aplica pentru un credit rapid, bancile nu au suficiente informatii si nu stiu daca poti rambursa datoriile.

Din acest motiv, romanii care lucreaza in diaspora sunt priviti ca un grup de clienti cu profil de risc ridicat. De multe ori, intalnim banci care refuza sa acorde imprumuturi romanilor nou veniti in Germania sau le cer dobanzi mari pentru a compensa lipsa unui istoric de credit in tara respectiva.

Intr-un astfel de caz, cei interesati pot cauta banci romanesti care acorda credite cu venituri din strainatate, pentru a obtine o finantare mai usor.

Un alt impediment major in calea obtinerii unui credit rapid in Germania este fluctuatia sau nivelul scazut al veniturilor.

Multi romani vin in Germania initial cu contracte temporare sau de proba, avand salarii destul de mici.

Veniturile neconstante sau insuficiente sugereaza un risc crescut atunci cand vrei sa iei un credit rapid in Germania, astfel ca bancile sunt reticente in a acorda o finantare.

Pentru a face fata nivelului de trai ridicat din Germania si pentru a rezolva nevoile urgente, multi romani doresc un credit rapid. Haideti sa vedem ce conditii trebuie sa indeplineasca acestia pentru a se califica la un imprumut in Germania.

Conditii credit rapid in Germania

Pentru a lua mai usor un imprumut de la o banca sau IFN din Germania, romanii ar trebui sa indeplineasca o mare parte din urmatoarele conditii:

In primul rand, este esential sa aiba un contract de munca pe perioada nedeterminata, dar exista posibilitatea aprobarii unui credit rapid in Germania si cu contract pe perioada fixa de timp.

Prin indeplinirea acestei conditii, banca se poate baza ca vei rambursa imprumutul. Cu un job temporar sau part time sansele de finantare sunt mult mai mici.

Al doilea aspect pentru a lua un credit rapid in Germania este venitul lunar net. Acesta trebuie sa fie suficient de mare incat sa acopere atat cheltuielile curente cat si rata lunara a imprumutului.

Bancile analizeaza cu atentie incasarile de pe extrasul de cont si vor accepta sa iti ofere un credit rapid in Germania numai atunci cand estimarile lor arata ca rambursarea se poate face fara probleme. De regula, poti lua un credit in Germania daca venitul net este de minim 2000 euro pe luna.

Daca se doreste un imprumut ipotecar pentru achizitia unei locuinte in Germania, romanii care aplica ar trebui sa detina si o suma de bani economisita, de cel putin 10-20% din valoarea totala a imprumutului, pentru plata avansului solicitat de banci.

Atunci cand se doreste un credit rapid in Germania, solicitantul este obligat sa aiba un cont bancar pentru a primi banii. De asemenea, acesta ar trebui sa aiba varsta de minim 20 de ani si sa fi locuit in Germania de cel putin 6 luni.

Daca aplici la o banca consacrata aceasta ti-ar putea cere sa ai adresa de rezidenta in Germania, in timp ce IFN-urile care acorda credite rapide online pot accepta si o adresa de cazare temporara.

Este important sa strangeti toate documentele necesare conform listei bancii, incluzand acte de identitate, certificat sau adeverinta de salariu, contract de munca,chitante sau facturi la utilitati etc.

In concluzie, conditiile pentru a obtine un credit rapid in Germania, includ: vechime de minim 6 luni aici, job si venituri stabile, varsta de minim 20 de ani, cont bancar si istoric fara restante.

Alternative la credite bancare in Germania

Exista si alte optiuni pe care romanii care lucreaza in Germania le pot accesa pentru a obtine o finantare, in situatia in care bancile refuza acordarea unui credit din diverse motive.

IFN-uri sau institutii financiare nebancare: acestea sunt companii private care acorda credite rapide online in Germania atat pentru localnici cat si pentru straini. Imprumuturile pot fi oferite chiar si in aceeasi zi, fara foarte multe documente. Aproba sume mici de la cateva sute pana la cateva mii euro, dar au costuri mari si dobanzi ce pot depasi 100%.

Durata unui credit rapid de la un IFN in Germania este mai scurta decat la banci, intre 30 de zile si maxim 1 an.

Din cauza dobanzilor ridicate, creditele de la IFN-uri sunt indicate doar pentru situatii urgente pe termen foarte scurt, cand ai nevoie de bani imediat.

Metodele de recuperare la creditorii privati sunt foarte agasante si sunt aplicate penalitati uriase pentru intarzieri. Inainte de a te imprumuta, verifica daca IFN-ul are licenta BaFin pentru a opera legal in Germania.

Card de credit in Germania: reprezinta o alternativa pentru romanii care muncesc in Germania si au nevoie de o finantare suplimentara.

Cardurile de credit ofera o limita lunara de cheltuieli si nu o suma fixa, cum este in cazul unui imprumut clasic. De exemplu, se ofera intre 500 si 1500 euro pe luna.

Banii disponibili pe card pot fi cheltuiti pentru orice, astfel ca nu esti limitat la un anumit scop, cum se intampla la alte imprumuturi.

In cazul celor mai multe carduri de credit din Germania, nu se platesc dobanzi daca suma folosita se achita integral pana la data scadenta. Totusi, daca ramane sold de plata, acestuia ii sunt aplicate dobanzi destul de mari, nefavorabile in comparatie cu un imprumut bancar.

Un exemplu de card de credit pe care il pot accesa romanii din Germania este N26 You.

Este recomandat atunci cand ai nevoie de sume mici de bani pe termen scurt. Avantajul il reprezinta accesul rapid la bani in situatii neprevazute.

Totusi, nu se recomanda sa folosesti limita maxima disponibila mereu sau sa te bazezi pe cardul de cumparaturi pe termen lung. Este o metoda de finantare care trebuie gestionata cu responsabilitate, astfel ca e indicat sa cheltui doar ce poti rambursa lunar.

Optiunea “Buy now, pay later”: poti cumpara un produs pe care sa il platesti in rate fara dobanda, la fel ca in cazul unui card de credit.

Aceasta modalitate este utilizata in special la cumparaturile din marile magazine online precum Amazon, Zalando sau MediaMarkt. Clientul cumpara produsul dorit de pe site folosind optiunea “Buy now, pay later”, apoi plateste valoarea in rate egale lunare pe o perioada cuprinsa intre cateva luni si 2 ani.

Aprobarea acestui tip de credit pentru cumparaturi in Germania se face rapid pe baza verificarii online a identitatii. Nu sunt necesare documente si proceduri birocratice ca la banci.

Serviciul este indicat pentru achizitionarea unor bunuri specifice de care ai nevoie, nu pentru obtinerea de bani cash.

Daca nu reusesti sa platesti ratele in intervalul specificat, atunci se vor aplica diverse dobanzi si comisioane de intarziere.

Iata ca romanii care lucreaza in strainatate au la indemana aceste posibilitati de a lua un credit rapid in Germania. Fiecare optiune are avantajele si dezavantajele sale, dar in final te poate ajuta sa treci peste o perioada difila din punct de vedere financiar.

Banca care acorda cel mai usor credite Germania

Obtinerea unui imprumut rapid in Germania poate parea o provocare pentru cetatenii straini, avand in vedere regulile foarte stricte si birocratia caracteristica germana. Cu toate astea, exista o serie de banci care au proceduri mai usoare si acorda credite pentru romani in Germania.

Astfel, cetatenii UE cu venituri obtinute in Germania pot solicita in special un imprumut de la urmatoarele banci:

Banca Sparkasse este una dintre cele mai deschise banci pentru cetatenii straini. Analizeaza fiecare solicitare individual si ia in considerare mai multi factori, nu doar istoricul de credit. De asemenea, dobanzile sunt rezonabile la creditele de nevoi personale si creditele ipotecare.

Totusi, vei avea nevoie de un cont bancar german, venit stabil si cunostinte de baza in limba germana.

ING Bank este o alta optiune buna pentru romanii care lucreaza in Germania si doresc un credit. Ofera in special credite ipotecare pentru toti cetatenii UE care au permis de sedere. Pot acorda si credite de nevoi personale pe baza veniturilor si posibilitatilor tale de rambursare.

Conditiile sunt destul de accesibile si aici, astfel ca ai toate sansele sa obtii un imprumut daca esti cetatean strain si lucrezi in Germania.

Deutsche Bank este una dintre cele mai mari banci din Germania si din Europa. Procedurile de obtinere a unui credit sunt destul de usoare atat pentru cetatenii germani, cat si pentru straini. Conditiile de baza constau in dovada unui venit stabil si a unui contract de munca.

Commerzbank reprezinta al doilea mare jucator bancar din Germania. Sunt deschisi la acordarea de credite pentru romanii care au un contract de munca pe teritoriul Germaniei. Solicita un avans de minim 15% in cazul creditelor ipotecare pentru achizitia de locuinte.

Targobank este o alta banca gernana specializata pe oferirea de credite persoanelor fizice. Au o abordare mai flexibila atunci cand vine vorba de finantarea cetatenilor UE care lucreaza in Germania. Este posibila insa ca dobanzile sa fie un pic mai mari compartiv cu celelalte banci.

Santander este o institutie bancara de origine spaniola, care activeaza insa puternic pe piata din Germania. Acestia sunt deschisi in a acorda credite imobiliare si credite de consum persoanelor cu venituri stabile in Germania.

Taxele de procesare sunt destul de mici iar conditiile de creditare sunt destul de flexibile.

In esenta, banca care acorda cel mai usor credite in Germania este cea la care poti obtine cea mai buna oferta de finantare atat din punct de vedere al costurilor, cat si al flexibilitatii de care da dovada in relatia cu clientul.

One thought on “Credit Rapid Germania. Obtine Usor Imprumut Online

Lasă un răspuns