Credit7 IFN pareri

Credit7 Parerii si Recenzii. A luat cineva Imprumut Online?

Tu ai luat imprumut de la Credit7? Iata cele mai noi pareri si recenzii despre acest IFN.

Una dintre cele mai noi institutii nebancare este Credit 7. Acest IFN este prezent nu doar in Romania, ci si in alte tari.

Daca te intereseaza un imprumut rapid online, atunci trebuie sa citesti aceste pareri despre Credit7. IFN-ul ofera un singur tip de imprumut pe o perioada scurta.

Inainte de a semna contractul de credit, trebuie sa stii ce comisioane exista, care e dobanda si cum poti sa achiti acest imprumut.

Credit7 este un IFN care se adreseaza tuturor persoanelor care au nevoie de bani urgent. Dupa cum ii spune si numele, e disponibil 7 zile din 7, iar banii se vireaza direct pe card.

Oferta de imprumut Credit7 include o suma de pana la 3000 lei pe o perioada aleasa de tine, dar nu mai mare de 30 de zile.

Practic e un credit pana la salariu care iti ofera banii necesari pentru a trece mai usor peste anumite momente dificile.

Ce poti face cu banii obtinuti de la Credit7?

Dupa cum spuneam, un imprumut online de aceasta valoare (3000 lei) poate fi utilizat in special pentru a rezolva probleme urgente.

Iata cateva situatii in care banii de la Credit7 iti pot fi de ajutor:

  1. Reparatii in locuinta: atunci cand apar probleme neasteptate, cum ar fi defectiuni ale sistemului electric sau inundatii de la vecini, imprumutul Credit7 poate reprezenta o solutie de real ajutor.
  2. Probleme medicale: daca e necesar sa faci anumite investigatii intr-un timp cat mai urgent iar banii de salariu nu sunt suficienti, cu un credit online de la IFN-ul Credit7 poti rezolva aceasta problema.
  3. Cheltuieli cu copiii: fie ca vorbim de inceperea anului scolar sau de anumite cheltuieli care apar pe parcurs, atunci cand ai copii trebuie sa fii pregatit cu un buget suplimentar. Daca esti intr-o perioada in care nu stai prea bine financiar, Credit7 iti poate imprumuta 3000 lei pe o perioada scurta.

Trebuie sa intelegi ca destinatia creditului nu se limiteaza la aceste exemple. Citind si alte pareri despre Credit7 am constatat ca persoanele care se imprumuta online pot folosi banii in cele mai diverse scopuri.

De exemplu, o recenzie Credit7 mentiona faptul ca banii au fost utilizati pentru tratamentul de urgenta al patrupedului detinut de persoana respectiva.

Mai mult decat atat, o alta persoana povestea pe un forum despre Credit7 si de faptul ca a folosit banii imprumutati pentru a plati o parte din taxele de scolarizare la facultatea unde tocmai s-a inscris.

Conditii de acordare Credit7

Dupa analiza conditiilor de eligibilitate pot spune ca acest IFN are de departe unele dintre cele mai usoare criterii dupa care acorda credite urgente online in 2 min.

Nu vorbim de documente stufoase sau acte care trebuie semnate sau obtinute de catre angajator. Asta pentru ca Credit7 reprezinta pur si simplu un credit doar cu buletinul fara adeverinta de salariu.

Tot ce trebuie sa faci este sa te incadrezi in intervalul de varsta 20-80 ani si sa ai un venit lunar care sa iti permita rambursarea creditului.

Daca aceste doua conditii sunt indeplinite, atunci ne asteptam sa poti obtine fara probleme un imprumut de la Credit7.

Suma oferita se stabileste de catre IFN, in functie de gradul de indatorare maxim si de veniturile lunare pe care le ai.

Atata timp cat poti returna imprumutul, Credit7 accepta toate sursele de venit si le cumuleaza pentru a-ti oferi in final o suma cat mai mare de bani.

Persoanele care au istoric negativ pot imprumuta bani de la acest IFN intrucat conditiile de acordare nu exclud de la finantare restantierii sau rau platnicii.

Ce sume de bani pune la dispozitie Credit 7?

Ai la dispozitie un plafon de maximum 3000 lei, insa poti imprumuta si o suma mai mica, in functie de necesitatile tale.

Aprobarea si primirea banilor se poate realiza imediat daca ai un cont bancar. De asemenea, persoanele care nu detin un card bancar, pot primi banii la orice sucursala BCR.

Pentru a afla suma pe care o poti imprumuta de la Credit7 este necesar sa aplici online prin crearea unui cont la acest IFN.

Dupa ce transmiti o cerere de credit, un consilier Credit7 o preia si analizeaza o serie de factori pentru a stabili suma de bani pe care o poti primi.

E bine sa stii ca, indiferent de statutul social, oricine poate accesa o finantare de la acest IFN.

Asadar, fie ca e vorba de 200 lei pentru a rezolva o urgenta sau de un credit de 3000 lei pentru necesitati costisitoare, Credit7 este un IFN care te poate ajuta cu aceste sume de bani.

Singura obligatie consta in rambursarea integrala a imprumutului conform contractului de credit.

Care este perioada de rambursare la Credit7?

Asa cum am specificat, Credit7 ofera o solutie de imprumut pe termen scurt de care poti beneficia pana la salariu.

Chiar daca data scadenta poate fi de maxim 30 de zile, iti recomandam sa achiti creditul odata ce ai luat salariul.

In caz contrar, vei plati costuri aditionale din prima zi de intarziere.

Daca pe parcursul contractului de credit apar probleme si nu mai poti rambursa banii la data scadenta, poti prelungi durata imprumutului cu inca 10 zile daca achiti un comision de 100 lei. Pe parcursul acestei perioade nu se vor aplica taxe de intarziere.

Creditele pe termen scurt pot deveni greu de gestionat daca nu ai un venit constant, pe care te poti baza pentru rambursarea datoriei.

De aceea, daca vrei sa iei un credit de la acest IFN pentru persoane fizice, primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa analizezi bugetul personal si cheltuielile aferente.

Taxe si comisioane Credit7

Atunci cand doresti sa inchei un contract de credit, trebuie sa fii atent asupra costurile pe care le implica.

Afla in continuare ce taxe si comisioane are un imprumut de la Credit7.

Acest IFN percepe o dobanda de 1,29% pentru fiecare zi de imprumut, ceea ce face ca valoarea DAE sa atinga 5259% in unele cazuri.

Totusi, avand in vedere ca vorbim de un credit pana la salariu, se presupune ca rambursarea are loc in primele 30 zile, nu dupa 1 an.

In situatia in care te afli la primul contract de credit cu Credit7 si vrei un imprumut pe 5, 10 sau 15 zile, atunci poti beneficia de oferta cu 0% dobanda.

Astfel, iei un credit de pana la 3000 lei si la data scadenta, dupa maxim 15 zile, rambursezi exact aceeasi suma pe care ai primit-o.

Daca din orice motiv, nu reusesti sa achiti datoria la termenul scadent, atunci la cuantumul creditului se va adauga o dobanda penalizatoare de 1,29% pe zi de intarziere.

Dupa cum mentionam mai sus, ai posibilitatea sa prelungesti durata imprumutului si sa eviti aceasta dobanda penalizatoare daca platesti in schimb un comision fix de 100 lei.

Aceasta e metoda de restructurare sau de refinantare propusa cel mai adesea de Credit7 daca intampini probleme cu plata imprumutului.

Partea buna la Credit7, conform si celorlalte pareri, este ca nu exista o serie de comisioane intalnite indeosebi la banci. Spre exemplu, nu trebuie sa achiti vreo taxa de administrare a creditului, comision de rambursare anticipata sau taxe de analiza dosar.

Dobanda perceputa de Credit7 se incadreaza in costurile obisnuite pe care le au si celelalte IFN-uri.

Este important sa nu intarzii cu achitarea creditului deoarece penalizarile de intarzire cresc foarte mult cheltuielile de rambursare.

Procedura aplicare imprumut Credit7

Procedura de aplicare este comuna cu a celorlalte IFN-uri si are la baza un formular pe care il poti completa foarte usor online.

In cererea de credit este necesar sa treci datele tale personale si sa atasezi buletinul pentru a dovedi identitatea.

Pe langa informatiile pesonale, IFN-ul iti poate solicita sa dezvalui nivelul veniturilor lunare pentru a stabili suma pe care o poti imprumuta.

Ulterior primirii acestor detalii, Credit7 va hotari daca poti primi un credit rapid nebancar.

Daca solicitarea este declarata valida, vei primi in scurt timp contractul de credit pe care trebuie sa confirmi ca l-ai citit introducand un cod de confirmare prin SMS.

Daca ai trecut de acesti pasi nu iti ramane decat sa astepti incasarea banilor in cont.

In situatia in care nu ai cont bancar, poti primi banii intr-o sucursala a bancii cu care lucreaza Credit7 si anume, BCR. Dupa aprobare, poti merge la ghiseu pentru ridicarea banilor doar cu buletinul.

De obicei, din momentul trimeterii cererii de credit si pana la incasarea efectiva a banilor nu ar trebui sa treaca mai mult de 24 ore.

Daca exista neconcordante cu privire la cererea de credit sau informatii false, Credit 7 isi rezerva dreptul sa ceara informatii suplimentare si chiar sa anuleze acordarea imprumutului.

Este important sa verifici informatiile transmise pentru a te asigura ca sunt corecte, astfel incat sa ai sanse cat mai mari de aprobare a imprumutului.

Returnare si achitare online imprumut Credit7

Daca se apropie data scadenta si trebuie sa faci plata la Credit7, ai la indemana mai multe posibilitati de inchidere a contului.

Cea mai comuna metoda de rambursare daca ai luat imprumutul prin transfer bancar este debitarea automata.

La data scadenta, banii se retrag automat daca soldul contului tau o permite.

A doua optiune de plata este prin intermediul terminalelor de plata BCR. Poti achita banii cash daca mergi la o sucursala BCR si specifici numarul contractului de credit.

Bineinteles ca exista posibilitatea sa platesti ratele la Credit7 si prin transfer bancar obisnuit din contul tau in contul IFN-ului.

Ultima optiune de rambursare consta in plata online, direct pe site-ul oficial credit7.ro. Aici, ai nevoie de un card bancar pentru a finaliza tranzactia.

Indiferent de optiunea de plata pentru care optezi este important sa te asiguri ca ai fondurile necesare la data scadenta, astfel incat rambursarea sa se realizeze fara probleme.

Credit7 pareri si recenzii

Atunci cand te hotarasti sa iei un credit rapid online trebuie sa te informezi temeinic despre institutia la care urmeaza sa aplici. In acest sens va fi foarte util sa citesti recenziile celorlalti clienti si sa cauti pareri despre Credit7.

Daca n-ai facut acest lucru pana acum, iti prezentam noi cateva dintre recenziile clientilor despre Credit7 IFN.

Am apelat la Credit7 intr-un moment in care aveam mare nevoie de bani iar bancile ma refuzau pe banda rulanta. De la acest IFN aprobarea a sosit in 25 minute dupa ce am aplicat. Consider ca sunt seriosi si foarte punctuali.

Marioara, Petrosani

Credit7 m-a ajutat cu un imprumut urgent la inceputul anului scolar. Fiind student si avand un buget limitat, cheltuielile cu taxa de studii au depasit venitul meu si atunci am fost nevoit sa aplic la acest IFN pentru finantare.

Flavius, Piatra Neamt

Sunt sofer pe camion si a trebuit sa vin in tara pentru a urma o procedura de recuperare dupa un mic eveniment petrecut la locul de munca. Am reusit sa iau 2000 lei de la Credit7 si sa finalizez prima parte a procesului de recuperare. In afara de dobanda, care e un pic cam mare pentru posibilitatile noastre, nu am nimic de obiectat.

Florin, Baia Mare

Analizand aceste pareri Credit7 putem observa ca este un IFN pregatit sa ofere imprumuturi indiferent de situatie, in conditiile expuse in contractul de credit.

Daca ai nevoie de bani si e vorba de o suma relativ mica pe care o poti rambursa rapid, atunci poti lua in considerare imprumutul de la Credit7.

Realizeaza o simulare pe site-ul oficial al creditorului pentru a compara costurile si a hotari in final daca reprezinta o optiune buna pentru tine.

Lasă un răspuns