Crezu Credit

Crezu Credit: Nr Telefon, Pareri si Metodă Dezabonare. IFN?

Ce stiti despre platforma de credit Crezu? Au nr telefon pentru contact? Ma intereseaza mai multe pareri despre acest IFN.

Raluca V.

Crezu.ro este un serviciu online care te ajuta sa gasesti si sa compari oferte de credit de la diferite institutii financiare. E important de stiut ca Crezu nu este o banca sau IFN si nu ofera credite in mod direct. Este doar un intermediar intre tine si institutiile de credit.

De aceea, desi iti prezinta anumite oferte de credit, nu poate garanta ca vei fi aprobat pentru acestea. Decizia finala apartine institutiei financiare si nu acestui intermediar de credite.

Conditiile de imprumut se stabilesc de catre institutia de finantare care este de acord sa te imprumute.

Acum ca ai aflat ce este Crezu.ro, citeste in continuare  despre cum poti lua legatura cu serviciul lor de suport sau cum te poti dezabona de la notificarile lor.

Crezu Credit are sediu in Romania?

Acest broker care pretinde ca te poate pune in legatura cu mai multe IFN-uri pentru persoane fizice, nu are sediu in Romania.

Mai exact, Crezu este administrat de o societate comerciala din Estonia. Site-ul respectiv mentioneaza ca nu iti poate garanta aprobarea cererii de imprumut, deoarece, asa cum am vazut, este doar un broker si nu o institutie de credit.

Daca o sa vrei sa iei legatura cu Crezu, o sa vezi ca nu prea ai cum. Asta deoarece vorbim de o simpla aplicatie pe telefon, si nu de un creditor real.

In plus, Crezu nu are niciun sediu la noi in tara si functioneaza doar online.

Ce servicii pune la dispozitie aplicatia Crezu.ro?

Asa cum am mentionat la inceput, Crezu te pune in legatura cu mai multe IFN-uri dornice sa acorde bani imprumut.

Crezu.ro nu colaboreaza cu nicio banca, deci nu intermediaza credite de nevoi personale sau credite ipotecare de valoare mare.

Printre partenerii Crezu se numara Hora Credit, Ocean Credit, Ferratum, CreditFix sau Viva Credit.

Daca vrei un imprumut de la unul dintre aceste IFN-uri, atunci poti trimite o cerere prin intermediul Crezu.ro.

Iata ce tipuri de credite poti lua prin intemediul acestui broker:

  1. Credit fara dobanda

Daca ai nevoie de o finantare pe termen scurt, Crezu.ro te poate pune in legatura cu IFN-uri care acorda primul credit fara dobanda, exclusiv daca esti client nou.

Atentie, la unele IFN-uri nu se aplica dobanda daca rambursezi soldul integral in cel mult 30 zile. Costurile aplicate ulterior sunt insa destul de mari.

2. Credit pana la salariu

Un alt tip de finantare pe termen scurt, creditul pana la salariu este produsul de baza al multor IFN-uri care colaboreaza cu Crezu. Acest imprumut se returneaza integral la incasarea urmatorului salariu si reprezinta un sprijin financiar de moment.

3. Credit cu istoric negativ

Daca ai intarzieri marcante in Biroul de Credit, stii deja ca imprumutarea de la banci e cu dus si intors. Pe Crezu.ro poti gasi unele IFN-uri dispuse sa iti acorde credit chiar daca esti in Biroul de Credit. Bineinteles, dobanzile vor fi mai mari decat la banci.

4. Credit pentru studenti

Studentii sunt priviti cu reticenta de majoritatea bancilor, mai ales daca  nu au un job full time. Acestia pot, in schimb, sa obtina un credit de la un IFN daca au minim o sursa de venit si aplica prin intermediul Crezu.ro.

5. Credit auto cu buletinul

Daca ai nevoie de o masina noua sau second hand, atunci poti lua in considerare imprumutul de la un IFN precum Hora Credit. Acest serviciu este similar cu creditul doar cu buletinul, banii fiind folositi insa pentru a-ti cumpara un autovehicul.

Pe site-ul oficial, Crezu.ro mentioneaza ca intermediaza o paleta larga de credite, de la cele pentru persoane fizice si pana la credite pentru firme noi infiintate. Ne referim in special la imprumuturi fara garantii, acordate de catre IFN-uri.

Cu ce institutii de credit lucreaza Crezu?

Crezu este o platforma care lucreaza 100% doar cu IFN-uri. Prin urmare, te poate ajuta sa aplici simultan pentru ofertele de credit ale institutiilor nebancare.

In prezent, website-ul Crezu mentioneaza urmatoarea lista cu IFN-uri partenere: Hora Credit, Credit Prime, Ferratum, Viaconto, Ocean Credit, Smile Credit, Viva Credit si CreditFix.

Aplicarea la oricare dintre aceste IFN-uri este gratuita si poate fi procesata indiferent de moment, astfel ca poti lua un credit rapid chiar si in weekend.

Crezu mentioneaza ca foloseste datele personale doar pentru a te pune in legatura cu institutiiile de credit care iti pot oferi un imprumut.

Ramane la latitudinea ta daca vrei sa colaborezi cu IFN-ul selectat de aceasta platforma. Te poti dezabona sau poti sterge contul Crezu oricand doresti, astfel incat sa nu mai primesti notificari de imprumut de la ei.

Merita sa folosesti Crezu sau sa aplici direct la un IFN?

Daca te gandesti sa folosesti un serviciu de intermediere precum Crezu pentru a-ti gasi un credit, probabil te intereseaza care sunt avantajele si dezavantajele unei astfel de optiuni.

In mod normal, atunci cand doresti un imprumut, trebuie sa te interesezi de oferta mai multor IFN-uri pentru a vedea unde poti sa aplici, ce conditii exista, cine te accepta si asa mai departe. Treaba asta poate fi destul de obositoare si sa iti ocupe mult timp.

Prin intermediul Crezu.ro nu trebuie sa mai aplici la fiecare IFN in parte. Pur si simplu, intri pe platforma lor online, completezi informatiile despre tine si ce fel de credit cauti, iar apoi serviciul respectiv te ajuta sa vezi ce IFN-uri ti-ar putea acorda un credit.

Crezu colecteaza ofertele care se potrivesc cu profilul tau financiar si le aduce pe toate la un loc, astfel incat sa poti alege singur oferta de credit care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale.

Acum, sa vorbim si despre dezavantajele folosirii unui astfel de serviciu de intermediere.

In primul rand, trebuie sa stii ca nu toate IFN-urile sunt prezente pe Crezu.ro. Asta inseamna ca s-ar putea sa existe oferte mai bune pe piata pe care nu le vezi pe platforma lor, din simplu motiv ca nu colaboreaza cu Crezu.

Apoi, chiar daca Crezu.ro iti arata ce IFN-uri ar putea sa iti dea un imprumut, nu inseamna ca vei si primi banii.

Odata ce aplici, trebuie sa treci prin procesul de verificare al fiecarui IFN. Acest lucru ar putea include analiza istoricului de credit, veniturilor actuale si a gradului de indatorare.

Prin urmare, fie ca alegi 123credit sau Crezu.ro, aceste platforme te ajuta sa aplici pentru un imprumut in functie de nevoile tale financiare, dar decizia finala ramane la creditor.

Crezu Credit nr telefon: ce trebuie sa stii daca vrei sa iei legatura?

E important de mentionat ca acest serviciu nu pune la dispozitia utilizatorilor sai un numar de telefon. Iata de ce:

Rolul Crezu.ro este acela de a functiona ca un intermediar intre tine si institutiile nebancare (IFN-uri). Platforma lor online nu e altceva decat o aplicatie care te ajuta sa compari diverse oferte de credit, dar dupa ce alegi o oferta, interactiunea ta va continua direct cu institutia financiara aleasa. Acest moment marcheaza sfarsitul rolului de intermediar de credite jucat de Crezu.

Daca ai intrebari legate de oferta de credit, de conditiile acesteia, sau daca ai nevoie de asistenta in procesul de aplicare, trebuie sa contactezi direct institutia financiara aleasa.

Platforma Crezu nu are control asupra procesului de creditare si nici nu poate influenta in vreun fel decizia IFN-ului. De aceea, un nr telefon Crezu ar fi cu totul inutil.

Totusi, daca ai nevoie de suport sau ai probleme legate de serviciile Crezu.ro, cel mai bine este sa verifici pe site-ul lor care sunt optiunile de contact disponibile.

Vei gasi cu siguranta o sectiune de intrebari frecvente (FAQ) care poate fi de ajutor, sau un formular de contact in care poti trimite intrebari specifice.

Cui rambursezi banii luati prin intermediul Crezu?

Asa cum am mentionat in randurile de mai sus, Crezu este doar un broker care promoveaza oferte de credit. Prin urmare, banii trebuie rambursati institutiei financiare nebancare cu care ai incheiat contractul de credit.

Iata o explicatie mai ampla asupra procesului de rambursare a unui credit luat prin intermediul Crezu.ro:

Dupa ce ai accesat platforma Crezu si ai aplicat la o oferta de credit care a fost ulterior aprobata, urmeaza sa intri intr-o relatie contractuala directa cu institutia nebancara care ti-a oferit finantarea.

Este esential sa retii ca, desi Crezu te-a asistat in identificarea acestei oferte, rolul lor se incheie odata ce tu si IFN-ul ati semnat un contract de credit.

Pe parcursul derularii contractului de credit, trebuie sa interactionezi cu institutia financiara cu care ai semnat acordul.

Retine: rambursarea imprumutului nu se face prin intermediul Crezu, ci direct in contul IFN-ului, conform detaliilor bancare si a instructiunilor pe care le vei gasi in contract.

Fiecare plata trebuie efectuata la timp, conform graficului de rambursare a ratelor. Acest lucru evita penalizarile sau problemele pe care le-ai putea avea in relatia cu IFN-ul.

Daca ai intrebari sau intampini dificultati la plata ratelor, ia legatura cu IFN-ul care ti-a acordat creditul, si nu cu Crezu.ro. IFN-ul cu care ai contractul iti poate oferi asistenta in gestionarea imprumutului, incepand de la ajustarea ratelor si pana la renogocierea conditiilor, daca e necesar.

Dezabonare Crezu. Pune stop la notificari

Ai dreptul sa controlezi modul in care informatiile tale personale sunt utilizate de serviciile online, inclusiv de Crezu sau de institutiile financiare cu care acestia colaboreaza.

Daca te-ai hotarat ca nu mai doresti sa primesti oferte prin email sau SMS si vrei sa te dezabonezi de la asfel de comunicari, ai 3 optiuni la dispozitie:

  1.  Verfifica ultimul email sau SMS primit: de obicei, la sfarsitul acestor mesaje, vei gasi un link sau instructiuni pentru a te dezabona. Daca urmezi acel link, ar trebui sa iti poti retrage consimtamantul pentru a nu mai primi astfel de mesaje in viitor.
  2. Contacteaza serviciul de asistenta Crezu: le poti scrie un email pe adresa [email protected] in care sa specifici ca doresti sa te dezabonezi de la comunicarile de marketing si sa-ti exerciti dreptul de a fi uitat, ceea ce implica stegerea datelor tale personale din baza lor de date.
  3. Acceseaza sectiunea Dezabonare: pe site-ul Crezu gasesti o pagina denumita Dezabonare. Trebuie sa introduci adresa de email impreuna cu numarul de telefon folosit la inscriere. Aceasta e cea mai simpla modalitate de a te dezabona de la notificarile trimise de Crezu.ro.

Lasă un răspuns