Banca care acorda cel mai usor credite

Banca care Acorda Cel mai Usor Credite de Nevoi Personale?

Te confrunti cu cheltuieli neprevazute sau ai nevoie de resurse financiare pentru a-ti indeplini obiectivele? Afla care este banca care acorda cel mai usor credite si obtine rapid banii de care ai nevoie.

In momentul de fata, majoritatea bancilor ofera posibilitatea de a solicita un imprumut fara deplasari, direct din fata calculatorului sau de pe telefon.

Cu atat de multe oferte de refinantare si creditare este dificil sa te hotarasti care este cea mai buna banca.

De aceea, inainte de a solicita efectiv o finantare trebuie sa iei in calcul mai multe considerente.

De ce tip de credit ai nevoie, pe ce perioada si care este suma la care te incadrezi cu veniturile curente?

Raspunsul la aceste intrebari reprezinta un bun punct de plecare in cautarea unei banci care acorda credite usor.

De asemenea, nu doar usurinta cu care se acorda imprumutul este importanta, ci mai ales, costurile pe care le implica respectivul produs financiar.

Alege o banca care are un proces simplu de acordare a creditelor.

Timpul este valoros si nimeni nu doreste sa petreaca ore intregi completand formulare.

Totodata, flexibilitatea de care da dovada banca inca de la prima interactiune este un semnal foarte important.

Unele institutii de credite pot oferi clientilor solutii personalizate de finantare.

Cu toate acestea, dobanda si celelalte costuri nu trebuie neglijate.

Banca care acorda cel mai usor credite trebuie sa fie si banca care are cele mai mici taxe.

Dupa o analiza amanuntita a ofertelor bancare curente, am identificat cateva produse de creditare potential avantajoase, prin prisma faptului ca se acorda usor si au comisioane care se incadreaza in media pietei.

Vrei sa stii care sunt bancile care se califica in acest top?

Citeste in continuare daca doresti sa alegi o oferta de credit in conditii cat mai avantajoase.

Vom studia oferta bancilor pentru un presupus credit de nevoi personale in valoare de 25000 RON pe o perioada de 3 ani.

Credit nevoi personale Banca Transilvania

La momentul actual, cu o valoare DAE care incepe de la 8,78%, creditul de nevoi personale de la Banca Transilvania se situeaza in topul celor mai convenabile tipuri de imprumuturi.

Astfel, pentru suma specificata, vei plati o rata lunara de 782 lei pe parcursul celor 3 ani de creditare. Dobanda mentionata se aplica doar clientilor care incaseaza salariul la BT.

Credit de nevoi personale George BCR

BCR este o alta banca care acorda usor credite, gratie unui proces modern de aplicare si analiza. Spre deosebire de BT, imprumutul George de la BCR poate fi obtinut 100% online, prin intermediul aplicatiei mobile.

In privinta costurilor, daca incasezi veniturile intr-un cont BCR, poti beneficia de acest credit la o valoare DAE de 9,15%. In final, rata lunara de plata la un imprumut de 25000 lei pe 3 ani este de 793 lei.

Credit nevoi personale Patria Plus @ Patria Bank

Aceasta oferta este avantajoasa prin prisma faptului ca se accepta multiple surse de venit si chiar cumularea acestora pentru a obtine o suma cat mai mare de bani.

Pentru a beneficia de o dobanda anuala efectiva care incepe de la 9,35% este necesar sa se incheie o asigurare de viata si solicitantul sa aiba un salariu mai mare de 1898 lei.

Patria Bank ofera acest credit de nevoi personale fara comisioane de analiza si administrare, astfel ca rata lunara pentru un imprumut de 25000 lei pe 3 ani este de 795 lei.

Credit nevoi personale Alpha Rapid @ Alpha Bank

Este un imprumut acordat pe loc daca solicitantul certifica faptul ca are o sursa de venit de minim 1525 lei si cel putin 12 luni vechime la actualul loc de munca.

Pentru acordarea unei sume mai mari de bani se pot lua in calcul veniturile a maximum 2 codebitori, iar daca virezi salariul la Alpha Bank, valoarea DAE incepe de la 9,69%. Asadar, suma de plata lunar pentru un credit de 25000 lei pe 3 ani este de 791 lei.

Credit nevoi personale Expresso BRD

Nu putem spune cu certitudine daca BRD este banca care acorda cel mai usor credite, dar in mod sigur procesul de aplicare este unul cat se poate de facil. Trebuie doar sa alegi suma de care ai nevoie si perioada dorita, iar in timpul orelor de program ai posibilitatea sa inchei contractul de credit online.

Pentru suma de 25000 lei pe 3 ani vei achita DAE in valoare de 12,15%, astfel ca rata lunara ajunge la 828 lei.

Credit nevoi personale ING Personal

Daca te grabesti si ai nevoie de bani urgent, trebuie sa stii ca imprumutul de la ING poate fi oferit de la prima vizita in sucursala. Tot ce ai nevoie este buletinul de identitate.

Dobanda anuala efectiva la creditul de nevoi personale ING este de 12,43%. Daca vei incasa veniturile intr-un cont ING atunci rata lunara poate incepe de la 828 lei pentru un imprumut de 25000 lei pe 3 ani.

Aceste oferte de credit nu sunt conditionate de garantii sau de depunerea unui gaj. Majoritatea bancilor permit acum aplicarea la astfel de imprumuturi online, de la distanta.

Inainte de a decide care este banca care acorda cel mai usor credite trebuie sa identifici tipul de produs potrivit situatiei tale.

Daca nu stii de unde sa incepi, iata care sunt principalele tipuri de credite acordate de bancile din Romania:

  1. Creditul de nevoi personale: acest tip de imprumut poate fi utilizat pentru orice scop, de la cheltuieli personale pana la achizitionarea de bunuri sau refinantari. De obicei, se acorda fara garantii, dar clientul poate aduce un activ ca garantie daca doreste o suma mai mare de bani.
  2. Creditul ipotecar: acest imprumut are ca destinatie achizitionarea unei locuinte sau a unui teren. Imprumutul ipotecar este garantat de regula cu bunul pe care il cumperi si poate avea o perioada de rambursare mai lunga, cum ar fi 20 sau 30 de ani.
  3. Creditul auto: acest imprumut, dupa cum ii spune si numele, este destinat pentru achizitionarea unui vehicul. Masina cumparata este folosita pe post de garantie. Perioada de rambursare nu poate depasi, de regula, 5 ani.
  4. Creditul pentru studii: acest imprumut este destinat finantarii taxelor de scolarizare in cazul studentilor. Poate fi oferit direct de banci sau prin intermediul unor programe guvernamentale pentru tineri, caz in care va avea rate mai mici si dobanzi avantajoase.
  5. Creditul pentru investitii: acest imprumut este destinat intreprinderilor si deopotriva antreprenorilor care doresc sa finanteze afaceri noi sau sa extinda business-urile existente.
  6. Creditul pe termen scurt: acesta e un imprumut rapid oferit de obicei de un IFN, pe o perioada de la cateva zile pana la maxim cateva saptamani. Creditul nebancar, asa cum mai este cunoscut, poate fi de folos in situatii de urgenta, atunci cand ai nevoie de bani instant pe card. Cu toate acestea, dobanzile si celelalte costuri pot fi mai ridicate decat in cazul imprumuturilor bancare.

In definitiv, nu trebuie sa faci demersuri complicate pentru a intra in posesia unui credit in zilele noastre. Totusi, daca nu ai mai aplicat la un imprumut pana acum, iata mai jos care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

  1. Evalueaza nevoile tale financiare: e simplu sa optezi pentru banca care acorda cel mai usor credite, insa inainte de toate trebuie sa stabilesti cu exactitate cat de mult ai nevoie sa imprumuti si pentru ce anume. Creeaza un buget si asigura-te ca rambursezi imprumutul conform scadentarului.
  2. Compara toate ofertele: nu te opri la o singura banca care acorda credite. Exploreaza toate optiunile de imprumut disponibile, inclusiv la CAR-uri online si alte institutii de finantare destinate persoanelor fizice. Verifica dobanzile, comisioanele si conditiile fiecarei oferte pentru a alege in final cel mai avantajos credit de nevoi personale.
  3. Verifica eligibilitatea: consulta cerintele institutiilor financiare la care vrei sa aplici si asigura-te ca le indeplinesti. Aceste criterii pot face referire la varsta, istoricul sau venitul minim pe care trebuie sa le ai.
  4. Acte necesare: in functie de tipul de credit si de banca la care aplici, vei avea nevoie de anumite documente care sa insoteasca cererea de finantare. De obicei, se cere doar actul de identitate la creditele mai noi, dar in anumite situatii poti avea nevoie de adeverinte de venit, extrase bancare sau de diferite declaratii de la Administratia Fiscala. Daca te grabesti si vrei sa scutesti din drumuri, cel mai simplu este sa aplici la banci care dau credite cu buletinul prin protocolul incheiat cu ANAF.
  5. Aplicarea propriu-zisa: in cadrul solicitarii unui credit este necesar sa completezi o cerere conform cerintelor institutiei financiare. In ultima perioada, aceasta cerere poata fi completata si online, nu neaparat la un ghiseu. Cu toate acestea, trebuie sa fii atent la informatiile furnizate pentru ca in final, banca sa poata verifica veridicitatea datelor.
  6. Aprobarea si semnarea contractului: daca solicitarea de imprumut este aprobata, urmeaza sa primesti contractul de credit. Trebuie sa revizuiesti cu atentie detaliile legate de suma imprumutata, dobanda si perioada de rambursare inainte de a cadea de acord pentru semnarea contractului.
  7. Rambursarea creditului: chiar daca ai gasit banca care acorda cel mai usor credite, este important sa respecti cu strictete termenele de plata stabilite prin contract. Asadar, asigura-te in permanenta ca ai fonduri suficiente in contul bancar inainte de data scadenta a ratelor.

Ce ia in considerare o banca atunci cand acorda un credit?

Inainte de acordarea unui imprumut, bancile tin cont de anumiti factori si analizeaza atent situatia financiara a solicitantului. Chiar si o banca care acorda usor credite va avea o abordare precauta atunci cand evalueaza riscul asociat cu oferirea unei finantari.

Daca te pregatesti sa aplici pentru un imprumut, iata care sunt cei mai importanti factori analizati de o banca:

  1. Istoricul de credit: bancile examineaza cu atentie istoricul din Biroul de Credit inainte de a acorda un imprumut. Daca ai mai avut in trecut alte credite si ai gestionat datoriile in mod responsabil, acum poti primi mai usor o finantare.
  2. Venitul si vechimea in munca: inainte de a acorda un credit, bancile verifica nivelul de stabilitate financiara si profesionala a solicitantului. Un venit constant ofera asigurarea ca persoana poate face fata ratelor si poate respecta angajamentele de plata.
  3. Gradul de indatorare: atat banca care acorda cel mai usor credite, cat si celelalte institutii financiare analizeaza raportul dintre datoriile existente ale solicitantului si veniturile sale. Este important ca solicitantul sa aiba un echilibru intre venituri si datorii pentru ca noul imprumut sa nu devina o povara financiara. Gradul de indatorare luat in considerare de banci poate fi de maxim 40%, conform noului regulament BNR.
  4. Scopul utilizarii banilor: bancile pot sa solicite informatii privitoare la utilizarea fondurilor. De obicei, acestea prefera sa acorde finantari pentru cumpararea unei proprietati, plata studiilor sau pentru alte necesitati. Solicitantul trebuie sa aiba un plan clar legat de cum va utiliza banii.
  5. Garantii sau active colaterale: in cazul imprumuturilor mari, chiar si o banca care acorda usor credite poate solicita anumite garantii de plata, cum ar fi ipoteca imobiliara, codebitori sau altele asemenea. Acestea reprezinta un nivel suplimentar de siguranta in situatia in care solicitantul nu isi poate onora datoria.

Criteriile prezentate mai sus sunt analizate de orice banca care acorda credite in Romania in 2024. De la caz la caz, acestea pot diferi, iar pentru incheierea unui contract de credit pot fi impuse conditii suplimentare in functie si de suma imprumutata.

O banca care acorda credite usor si restantierilor?

In general, este cunoscut faptul ca ne lovim de o reticenta mai mare cand vine vorba de gasirea unei banci care acorda credite cu istoric negativ. Asta pentru ca persoanele care au fost rau platnice in trecut, prezinta acum o probabilitate mai mare de a nu respecta planul de rambursare stabilit.

Cu toate acestea, daca aplici la o banca care este cunoscuta ca acorda mai usor credite, este posibil sa te califici pentru un imprumut si in aceasta situatie.

De exemplu, Banca Transilvania confirma faptul ca nu e totul pierdut daca vrei un credit dar esti inscris in Biroul de Credit. Este posibil sa primesti o finantare mai mica daca ai istoric negativ sau daca te-ai aflat pana acum pe lista cu rau platnici.

Raspunsul bancii depinde in mare masura de cuantumul datoriilor pentru care esti raportat in Biroul de Credit si pe ce perioada ai inregistrat intarzieri la plata.

Daca nu reusesti sa gasesti o banca care acorda credite usor in situatia data, te poti orienta si catre un IFN care are in oferta sa credite pentru rau platnici.

Este cert ca istoricul conteaza foarte mult atunci cand te hotarasti sa iei un credit de nevoi personale. Cu toate acestea, poti gasi solutii sau alternative in orice situatii.

Acum ca stii cum sa distingi un credit avantajos de unul scump si problematic, e momentul sa verifici ce salariu trebuie sa ai pentru un credit de 20000 euro, suma cel mai des solicitata la banci de catre clientii persoane fizice.

Pe langa istoric si grad de indatorare, venitul lunar joaca un rol deosebit in determinarea eligibilitatii tale pentru un credit de nevoi personale. Asadar, tu ce suma poti sa primesti la momentul actual daca alegi sa cumulezi toate veniturile?

Lasă un răspuns