Imprumut 1000 lei urgent

Imprumut 1000 LEI Urgent. Linie Credit in 5 Minute Online

Am nevoie urgent de un imprumut 1000 lei. Pot sa fac un imprumut la Hora Credit, sau ce alte variante imi recomandati?

Accesibilitatea serviciilor financiare online a crescut, oferind persoanelor fizice posibilitatea de a obtine credite rapide. Un imprumut 1000 lei poate fi solutia pentru a acoperi un deficit temporar de bani.

Uneori, situatiile ne iau prin surprindere si ne trezim ca trebuie sa gasim o solutie urgenta.

Exista insa companii care pot oferi un imprumut 1000 lei rapid si fara garantii, pe internet. Ai nevoie doar de o copie dupa buletin si uneori, de un extras de cont.

Cei 1000 lei pot ajunge la tine chiar si in aceeasi zi.

Iata ce avantaje presupune un credit de la aceste companii tip IFN:

 1. Disponibilitate non stop: poti aplica online oricand, chiar si duminica sau seara cand vii de la serviciu. Institutiile nebancare functioneaza non stop si pot oferi un credit instant.
 2. Fara garantii: poti lua fara probleme un imprumut 1000 lei fara codebitor si fara garantii materiale. Pentru aceasta suma, niciun IFN nu iti va solicita garantii suplimentare.
 3. Proces de aplicare necomplicat: de cele mai multe ori, completarea unui formular cu datele personale este singurul lucru pe care trebuie sa il efectuezi pentru un imprumut 1000 lei.

Cu toate acestea, e important sa te gandesti cum vei rambursa suma si sa evaluezi bine costurile totale ale imprumutului.

Imprumut 1000 lei fara dobanda?

Multe institutii nebancare (IFN-uri) au promotii pentru clientii noi, printre acestea numarandu-se si un credit cu 0% dobanda. De regula, aceasta oferta e valabila  pentru o perioada de 30 zile.

Cum functioneaza? Sa presupunem ca vrei sa iei un imprumut 1000 lei. Daca esti client nou si IFN-ul ales are in meniu aceasta oferta, ai putea sa beneficiezi de bani fara sa platesti niciun leu in plus.

Mare atentie, conditia este sa returnezi suma imprumutata inainte de termenul limita stabilit de IFN (de obicei 30 zile).

Daca trec cele 30 zile, apar dobanzile si comisioanele.
La IFN-uri, acestea pot fi atat de mari incat ai zice ca te-ai trezit intr-un carusel financiar care se invarte cam repede.

Inainte de a lua un imprumut 1000 lei fara dobanda de la Hora Credit sau alt IFN, intreaba toate detaliile: ce se intampla daca nu o sa platesti la timp? Exista alte taxe sau comisioane? Este nevoie sa platesc dobanzi penalizatoare?

Aplicare online pentru imprumut 1000 lei

Daca te-ai hotarat sa iei un credit 1000 lei urgent, probabil vrei sa stii ce presupune aplicarea online la un IFN.

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

 1.  Completeaza formularul de aplicare 

Dupa ce ai ales un IFN si ai selectat suma de 1000 lei si termenul de rambursare potrivit, completeaza cu datele personale formularul de aplicare. Vei avea nevoie de  nume, adresa, CNP  si numar de telefon.

2. Specifica datele financiare

Pentru a lua un imprumut 1000 lei trebuie sa fii angajat sau sa ai alta sursa de venit care sa iti permita rambursarea banilor. Completeaza datele tale financiare in cadrul formularului de aplicare.

3. Ataseaza documentele obligatorii

In general, extrasul de cont este documentul justificativ care poate dovedi veniturile tale lunare. Daca nu primesti salariu pe card si nu ai extras de cont, exista posibilitatea sa ti se ceara adeverinta de salariu.
Pe langa documentul de venit, vei avea nevoie, inevitabil, de buletinul de identitate.

4. Trimite solicitarea de credit

Dupa parcurgerea pasilor de mai sus, daca vrei un imprumut 1000 lei online, nu iti ramane decat sa trimiti cererea de credit la analiza. Acest proces poate dura de la cateva ore pana la maxim 1 zi lucratoare.

5. Aprobarea imprumutului

Institutia de credit va analiza daca indeplinesti conditiile pentru a primi cei 1000 lei solicitati. Daca totul este in regula, atunci imprumutul va fi aprobat si urmeaza sa primesti banii pe card in cel mai scurt timp posibil (cel tarziu a doua zi lucratoare dupa aprobare).

In tot acest timp, vei fi notificat prin SMS sau prin email de stadiul solicitarii tale. Daca ai ales sa aplici la o companie de pe lista cu IFN care acorda credite online, atunci acest proces va fi extrem de usor de parcurs, primirea banilor fiind mai mult o chestiune de timp.

Dupa ce ai incasat banii, ramane foarte important modul in care gestionezi rambursarile.
Fii atent la termenele de plata si comunica serviciului de clienti orice nelamurire.

Imprumuturile urgente sunt solutii convenabile dar vin si cu responsabilitati.

Afla in continuare ce presupune aplicarea la doua dintre cele mai cunoscute institutii nebancare din Romania:

Hora Credit

Acesta este principalul IFN din tara noastra, dupa numarul de aplicanti din ultimele luni. Hora Credit iti poate acorda pana la 10000 lei fara gaj.

Avantaje:

 • Aplicare cu buletinul: Hora Credit face parte din lista de IFN-uri care faciliteaza obtinerea unui credit doar cu buletinul.
 • Aprobare rapida: dureaza maxim 30 de minute pana ce institutia nebancara ofera un raspuns. Dupa ce aplici, vei fi instiintat de stadiul solicitarii prin SMS.
 • Accesibil pentru rau platnici: daca in momentul de fata ai venituri care iti permit obtinerea unui credit, acest IFN nu este interesat de situatia altor imprumuturi sau de istoricul din Biroul de Credit.

Hora Credit. Plata online?

Ca sa aplici la un imprumut de la acest IFN este necesar sa detii un cont bancar. Hora Credit face plata online in contul specificat de client la momentul aplicarii.

Contul bancar este folosit si pentru a retrage banii automat la momentul achitarii ratelor.

In momentul in care inchei un contract de credit online, autorizezi IFN-ul sa debiteze automat contul de salariu.
Bineinteles ca ai posibilitatea de a face plata si online, daca vrei personal sa te implici in gestionarea ratelor.

Pentru a obtine imprumutul de la Hora Credit trebuie sa faci un selfie cu buletinul in mana pentru a dovedi ca tu esti solicitantul real al creditului respectiv.

Viva Credit

Poti lua pana la 5000 lei a doua zi dupa aplicare, inclusiv de la IFN-ul Viva Credit.

Trebuie doar sa indeplinesti cele 3 reguli de baza, adica sa ai peste 20 ani, o sursa de venit si un cont bancar.

Viva Credit se numara printre cele mai cunoscute institutiii nebancare din tara, acordand pana in prezent peste 1 milion de credite.

Ce face aceasta solutie de finantare atat de atragatoare? Iata cateva motive:

 • Acordare online: daca nu vrei sa astepti foarte mult, atunci un credit online iti pune la indemana banii necesari in maxim cateva ore.
 • Fara giranti sau alte garantii: nu doar la CAR-uri poti gasi imprumuturi fara giranti, cat mai ales la IFN-uri. Poti beneficia de maxim 5000 lei, fara sa apelezi la rude sau cunoscuti, si fara a avea nevoie de garantii.
 • Acordare fara acte: atat Hora Credit cat si Viva Credit nu iti vor solicita un dosar stufos cu acte, deoarece au posibilitatea sa verifice veniturile in baza de date ANAF. Prin urmare, vei beneficia de un credit rapid fara acte, dupa ce vei completa formularul de aplicare online.

Probleme cu Hora Credit si Viva Credit?

Daca ai luat un imprumut de la aceste IFN-uri este responsabilitatea ta sa il achiti la data scadenta.

Poti plati doar suma imprumutata daca lichidezi datoria inainte de 30 zile. Altfel, lucrurile se complica.

Ambele institutii nebancare pot pune probleme deoarece dobanda aplicata dupa cele 30 zile este una destul de mare (peste 1% pe zi).

Este esential, asadar, sa scapi de datorie cat mai repede posibil, inainte de a incepe sa curga dobanzile.

Toate aceste forme de credit pana la salariu sunt destinate unor nevoi temporare. Daca se intampla sa intarzii sau sa nu mai poti rambursa banii, pe langa dobanda se vor calcula si penalitati de neplata pe fiecare zi de intarziere.

Cu alte cuvinte, creditele rapide online sunt modalitati scumpe de finantare si nu trebuie folosite pe termen lung.

Logare Hora Credit si Viva Credit

Ambele institutii de finantare ofera platforme de creditare digitale, astfel incat obtinerea si gestionarea ulterioara a imprumutului se poate face online.

Daca ai luat un credit de la aceste IFN-uri, logarea in cont se poate efectua de pe site-urile lor. Acolo vezi cat ai de plata, dobanda perceputa si termenii exacti ai contractului de credit.

Iti recomandam sa te loghezi in contul tau de client ori de cate ori ai ocazia, deoarece asa poti tine sub control cheltuielile cu imprumutul si poti analiza mai bine parcursul financiar.

De unde mai poti lua imprumut 1000 lei online?

Ocean Credit

Acest IFN iti pune la dispozitie nu doar 1000 lei, ci chiar pana la 9000 lei.

Vorbim de un fel de portofel digital, cu o rezerva mare de bani, din care poti retage in functie de cheltuielile tale.

De exemplu, daca ai nevoie de o masina de spalat sau un telefon de 1000 lei, poti folosi o parte din banii pusi la dispozitie de Ocean Credit.

Linia de credit Delfin, asa cum se numeste ea, presupune o limita de aproximativ 2000 euro (9000 lei). Ai posibilitatea sa retragi mai putin si sa platesti dobanda doar pentru suma utilizata.

Costurile nu sunt extrem de mari la un imprumut 1000 lei. Daca iei acesti bani, dupa 30 zile, vei plati aproximativ 200 lei.

Ocean Credit la fel ca si celelalte IFN-uri despre care am discutat, are procese automate de aprobare si virare a banilor, astfel ca poti primi un credit in 10 minute.

Aplicarea propriu-zisa nu iti va crea dureri de cap, completarea cererii de credit fiind singura formalitate solicitata de IFN.

Esti eligibil pentru un credit 1000 lei urgent?

Orice imprumut presupune indeplinirea unor conditii de eligibilitate. Chiar daca creditele nebancare se acorda mai usor, totusi exista anumite cerinte pentru solicitanti.

Factorii care stau la baza aprobarii unei cereri de imprumut urgent sunt urmatorii:

 1.  Act de identitate valabil

Cererea de finantare online trebuie insotita de un act de identitate in termen. Prin urmare, ai nevoie de o copie dupa buletin sau pasaport.

2. Venit lunar

Toate IFN-urile vor dori sa afle care este nivelul venitului lunar.
Daca mai ai alte credite, trebuie ca venitul actual sa poata acoperi fara probleme ratele actuale.

Nu spune nimeni ca nu poti lua un credit cu salariu minim pe economie, ci doar ca venitul curent trebuie sa fie suficient pentru a rambursa noul imprumut la care ai aplicat.

3. Grad de indatorare in limite normale

Atat bancile cat si IFN-urile se ghideaza dupa gradul maxim de indatorare stabilit de BNR. Chiar daca IFN-urile pot avea un proces simplificat de aprobare, trebuie sa respecte totusi regulile generale de creditare din tara noastra.

Daca datoriile tale curente fac imposibila obtinerea unui imprumut 1000 lei, atunci IFN-ul iti poate propune un credit mai mic.
Important este ca dupa acordarea creditului, datoriile sa nu depaseasca 40% din veniturile tale lunare. Acelasi grad de indatorare este valabil si la banci.

In situatia in care indeplinesti toate cele 3 cerinte, atunci nu iti ramane decat sa soliciti un imprumut 1000 lei, sau unul in functie de necesitatile tale.

Pentru a tine datoriile sub control este crucial sa platesti ratele inainte de data scadenta. Creditele online pot fi optiuni scumpe de finantare daca se amana plata ratelor.

Ai nevoie de 1000 lei sau in jurul acestei sume? Scrie-ne la ce optiune de imprumut urgent te-ai gandit si pentru ce doresti sa folosesti banii.

Lasă un răspuns