credit Revolut Romania

Credit Revolut Pareri? Conditii Accesare. Cat poti Imprumuta

Te gandesti sa iei un credit Revolut dar nu stii care sunt conditiile de acordare, costurile si beneficiile acestui imprumut?

Vrei sa afli pareri despre creditul Revolut de la alte persoane care au beneficiat inaintea ta de bani?

Accesarea unui astfel de credit nu ar trebui sa iti puna probleme.

Daca ai aplicatia Revolut instalata pe telefonul tau mobil, atunci poti aplica pentru un imprumut rapid online.

La momentul actual, peste 500.000 de romani au accesat creditul Revolut, din peste 2.500.000 de clienti pe care ii are aplicatia in tara noastra.

Dobanda comparabila sau chiar mai buna decat a multor banci ii face pe tot mai multi romani sa fie interesati de un credit Revolut in conditii simple.

Acest credit este online, motiv pentru care nu trebuie sa te mai deplasezi ca sa il accesezi.

Daca inainte erai obisnuit doar cu gama de serviciile financiare digitale si solutiile de plati oferite de Revolut, iata ca acum compania fintech a lansat pe piata din Romania un credit in conditii avantajoase.

Acest lucru inseamna ca utilizatorii aplicatiei pot solicita un imprumut rapid Revolut, fara sa mai fie nevoie sa se adreseze unei banci obisnuite.

Merita sa iei credit Revolut? Pareri 2024

Compania britanica cu sediul in Lituania a decis recent majorarea limitei maxime de creditare de la 125.000 lei la 200.000 lei, iar dobanda anuala incepe de la aproximativ 8%.

In acest context, multi romani se intreaba daca merita sa faca un imprumut Revolut si sa renunte la ideea de a mai merge la o banca.

Intr-adevar, conditiile propuse de Revolut fac concurenta ofertelor bancare traditionale si daca ai un profil financiar bun poti beneficia de costuri personalizate.

Pentru a enumera cateva avantaje ale creditului Revolut, mentionam:

 1. Proces simplu de accesare: Revolut ofera un proces de solicitare usor de parcurs de catre oricine. Acesta se poate realiza online prin intermediul aplicatiei. Astfel, utilizatorii pot solicita un imprumut rapid fara a fi nevoie sa ccompleteze documente sau sa se deplaseze la o sucursala fizica.
 2. Evaluarea rapida si decizii instant: aplicatia Revolut se bazeaza pe algoritmi avansati de evaluare si analizeaza intregul profil al utilizatorului pentru a oferi o decizie in timp real. Acest lucru permite utilizatorilor sa obtina un credit urgent online in 2 min.
 3. Termen de rambursare flexibil: chiar daca imprumutul Revolut se acorda pe o perioada maxima de 60 de luni, utilizatorii pot alege perioada astfel incat sa achite creditul in rate lunare, sau integral intr-o singura tranșă.

Pe langa toate aceste beneficii ale unui credit Revolut, mai trebuie specificat ca aplicatia iti ofera posibilitatea sa aplici la orice ora din zi si din noapte, fara sa tii cont de un anumit program.

De asemenea, merita mentionat faptul ca acest credit Revolut este lipsit de comisioane, astfel incat nu exista vreo taxa de accesare sau de rambursare anticipata.

Revolut a inteles nevoia clientilor sai de acces rapid la o finantare flexibila si fara complicatii. Procesul de creditare este intr-adevar inovator si combina o tehnologie avansata cu o experienta transparenta pentru utilizator.

In cadrul aplicatiei Revolut, atat clientii noi cat si cei vechi pot solicita un credit rapid online in aceleasi conditii.

Conditii credit Revolut. Tu poti imprumuta bani?

Inainte de aplicare este bine sa cunosti termenii si conditiile acestui imprumut de nevoi personale. Acestea sunt asemanatoare cu a celorlalte banci sau chiar mai flexibile.

Iata care sunt cerintele pentru accesarea unui credit Revolut in 2024:

 1. Cetatenie romana: aceasta cerinta faciliteaza obtinerea creditului doar de catre persoanele care au rezidenta si documentele legale in tara.
 2. Varsta minima 18 ani: ca orice banca ce acorda credite, Revolut stabileste o limita de varsta ca masura de protectie pentru consumatori, astfel incat acestia sa fie responsabili cu gestionarea datoriei.
 3. Numar de telefon cu prefix romanesc: acest lucru este solicitat deoarece Revolut te poate contacta in legatura cu imprumutul, sau pentru a te notifica cu privire la diferite actualizari.
 4. Domiciliu in Romania: Revolut solicita clientului sa aiba un document de identitate cu domiciliu in Romania. Este recomandat sa aplici la un imprumut Revolut numai daca te afli in tara la momentul actual.
 5. Venituri raportate la ANAF: pentru a te incadra cu usurinta la acest credit este indicat ca veniturile tale sa poata fi vizualizate in baza de date ANAF. In situatia in care din diverse motive, veniturile nu pot fi verificate in acest mod, e posibil ca durata de aprobare sa fie mai lunga.
 6. Istoric fara restante in cadrul altor produse Revolut: in cazul in care  ai mai avut alte credite sau produse Revolut, toate datoriile trebuie aduse la zi. Nu se accepta clientii care au sold negativ sau restante in aplicatia Revolut.

Daca indeplinesti acest set de conditii atunci poti aplica fara probleme la un credit Revolut direct din aplicatia de mobil a institutiei financiare.

Accesare credit Revolut din aplicatie

Compania Revolut iti pune la dispozitie mai multe servicii financiare prin intermediul aplicatiei sale de mobil.

Printre acestea se numara binecunoscutul convertor valutar, dar si un credit de nevoi personale cu o dobanda avantajoasa.

Daca esti client nou tot ce trebuie sa faci este sa cauti aplicatia Revolut in Magazin Play sau in App Store si sa o instalezi pe telefon.

Odata ce ai contul verificat de catre cei de la Revolut este posibil sa vezi in meniul aplicatiei sectiunea Credit. Aici trebuie sa urmezi instructiunile de pe ecran pentru a solicita un credit.

In cadrul procesului de aplicare nu trebuie decat sa confirmi veridicitatea informatiilor personale si sa alegi suma si perioada de rambursare.

Tot in aceasta etapa trebuie sa confirmi ca esti de acord cu termenii si conditiile puse la dispozitie de compania de fintech Revolut.

In urma analizei solicitarii de credit, Revolut va comunica un raspuns prin intermediul unei notificari in aplicatie.

Trebuie sa stii ca decizia se ia foarte repede, astfel incat uneori poti primi un credit in doar 10 minute.

Am citit numeroase pareri despre acest credit Revolut si am constatat ca foarte multe persoane au reusit sa ia un imprumut chiar si atunci cand au aplicat in weekend sau la ore tarzii in noapte.

Pentru a te asigura ca optiunea Credit este vizibila in interfata ta Revolut, nu uita sa ai in permanenta cea mai noua versiune a aplicatiei mobile. Aceasta poate fi actualizata si manual, prin Magazin Play sau App Store.

Dobanda credit Revolut. Ce costuri implica?

Creditul de nevoi personale oferit de Revolut are in acest moment o dobanda fixa cuprinsa intre 7,99% si 17,9% pe an. Acesta este principalul cost pentru un imprumut de la Revolut.

Trebuie remarcat ca Revolut nu percepe alte comisioane si nici nu conditioneaza acordarea creditului de incasare a salariului intr-un cont al bancii. De asemenea, pentru a beneficia de un credit Revolut nu este necesar sa inchei o polita de asigurare de viata.

Toate aceste optiuni duc la economii de costuri si la o valoare DAE care incepe de la 8,29%.

Este important de mentionat ca atunci cand vine vorba de dobanda, Revolut se distinge printr-o abordare personalizata si costurile depind de profilul clientului si de istoricul financiar al acestuia.

Prin urmare, rata dobanzii este determinata in mod individual. In procesul de evaluare a unei solicitari de credit, Revolut analizeaza mai multe aspecte, inclusiv istoricul din Biroul de Credit, veniturile si cheltuielile lunare, dar si alti factori relevanti.

Aceasta evaluare asigura ca dobanda oferita de Revolut este echitabila si reflecta riscul asociat cu fiecare client in parte.

Prin urmare, clientii care au un profil financiar solid si un istoric excelent in Biroul de Credit, pot beneficia de o dobanda redusa de numai 7,99%. Aceasta reprezinta o oportunitate pentru persoanele fara antecedente financiare deoarece pot profita de costuri mai scazute pe parcursul rambursarii imprumutului.

Pe de alta parte, clientii cu un profil financiar mai putin stabil sau cu un istoric de credit limitat pot ajunge sa plateasca o dobanda de pana la 17,9%. Aceasta valoare mai mare reflecta riscul asociat cu acesti clienti. Daca te afli intr-o astfel de situatie, citeste despre cat costa stergerea din Biroul de Credit si vezi daca poti fi eliminat din lista cu rau platnici inainte de a aplica pentru un imprumut.

Indiferent de dobanda aplicata, Revolut ofera transparenta totala cu privire la costurile imprumutului.

In cadrul aplicatiei Revolut, utilizatorii pot vizualiza in detaliu informatii despre dobanda, comisioane si termeni de rambursare.

Aceasta transparenta cu privire la costuri te poate ajuta sa iei decizii financiare informate si sa planifici eficient rambursarea creditului Revolut.

Cerere de credit Revolut respinsa. Ce e de facut?

Exista foarte multe motive pentru care o cerere de credit Revolut poate fi respinsa. Compania de plati si imprumuturi Revolut efectueaza o analiza atenta a fiecarei cereri de imprumut pentru a evalua eligibilitatea si capacitatea clientului de a rambursa banii.

Iata cateva dintre cele mai comune situatii pentru care se poate ajunge la respingerea cererii de credit Revolut:

 1. Venituri insuficiente: Revolut verifica daca veniturile declarate de solicitant in raport cu suma dorita sunt suficiente pentru a rambursa imprumutul. Daca salariul actual nu acopera rata lunara sau gradul de indatorare este depasit, atunci cererea de credit poate fi respinsa.
 2. Informatii inexacte sau completate gresit: in situatia in care solicitantul furnizeaza informatii incomplete sau neactualizate in cererea de imprumut, acest lucru poate determina respingerea creditarii. Inainte de a trimite solicitarea de imprumut, verifica cu atentie informatiile furnizate pentru a te asigura ca sunt completate corect.
 3. Neindeplinirea cerintelor de eligibilitate: Revolut are anumite conditii de creditare , cum ar fi varsta minima, cetatenia si rezidenta in tara in care se aplica pentru imprumut. Daca solicitantul unui credit Revolut nu indeplineste aceste cerinte, atunci cererea sa poate fi respinsa.
 4. Istoric negativ in Biroul de Credit: daca se constata ca solicitantul are istoric negativ, cu intarzieri sau plati neefectuate la alte credite, atunci acesta poate fi un motiv serios pentru refuzarea cererii de imprumut.
 5. Probleme anterioare cu Revolut: solicitantul este obligat sa mentina contul din aplicatia Revolut actualizat. Este important ca inainte de aplicare sa nu existe sold negativ sau comisioane restante in aplicatia Revolut.

Credit 100% digital printr-o aplicatie. Este o teapa Revolut?

Foarte multe persoane se intreaba si discuta pe diverse forumuri daca aceasta oferta este reala sau nu. In practica, e cu adevarat greu de crezut la prima vedere ca imprumutul de nevoi personale de la Revolut poate fi obtinut online, de la distanta, fara nicio deplasare.

Este normal sa existe o doza de scepticism atata timp cat, pana acum, am fost obisnuiti cu procesul clasic de obtinere a unui credit. De aceea, multora le vine greu sa creada ca acest imprumut este complet digital, iar cererea se depune efectiv printr-o aplicatie pe telefonul mobil.

Cu toate acestea, cei peste 500.000 de romani care au solicitat pana acum un credit Revolut sunt o dovada ca acest tip de imprumut exista si nu este o teapa.

Toate persoanele care au instalata aplicatia Revolut pot trimite o solicitare de credit fara riscuri, complet gratuit. Ulterior, dupa primirea ofertei de creditare din partea Revolut, au libertatea de a accepta sau nu contractul de finantare.

Asadar, creditul Revolut nu e o teapa, ci o realitate. Oferta acestei companii este binevenita in contextul in care intra in concurenta cu imprumuturile de nevoi personale acordate de bancile traditionale.

One thought on “Credit Revolut Pareri? Conditii Accesare. Cat poti Imprumuta

Lasă un răspuns