Credit cu salariu minim pe economie

Credit cu Salariul Minim pe Economie. Suma Maxima Obtinuta

Te gandesti sa folosesti un calculator credit pentru a vedea la ce suma te incadrezi in functie de salariu? Nu mai trebuie sa pierzi timpul deoarece iti spunem noi ce banci acorda credite cu salariul minim pe economie in 2024.

Afla cati bani poti primi cu veniturile pe care le detii si ce iau in considerare bancile cand stabilesc suma de bani la care te incadrezi.

O mare parte din romani se confrunta cu dificultati financiare in fiecare zi din cauza salariului mic iar din aceasta cauza, solicitarea unui credit de nevoi personale este intemeiata.

Un credit de nevoi personale cu salariu minim pe economie te poate ajuta ca anumite necesitati sau dorinte sa devina realitate. Poti folosi banii pentru plata studiilor, pentru o urgenta medicala, pentru reparatii neprevazute etc.

In situatia in care bugetul nostru nu este suficient pentru a face fata acestor necesitati, putem apela la un credit de nevoi personale.

Multi dintre noi ar putea crede ca obtinerea unui credit cu salariul minim pe economie este o misiune mai dificila. Din contra, se pare ca institutiile financiare au inteles aceste provocari si au dezvoltat imprumuturi adaptate nevoilor noastre.

Un aspect important ramane alegerea institutiei potrivite. Exista institutii financiare si banci care acorda credite mai usor, in conditii accesibile si flexibile. Acestea au inteles ca salariul minim pe economie nu ar trebui sa reprezinte un obstacol in calea obtinerii unui imprumut avantajos.

Inainte de a opta pentru un credit cu salariu minim pe economie, exista cateva aspecte esentiale care pot influenta decizia de acordare a finantarii.

Printre acestea se numara istoricul de credit, stabilitatea locului de munca si capacitatea de rambursare pe baza nivelului de venit si a gradului de indatorare.

Credit maxim cu salariul minim pe economie

Daca te gandesti care e suma maxima la un credit de nevoi personale cu salariul minim pe economie, atunci afla ca te incadrezi la un plafon care se situeaza undeva la 35000 lei.

Aceasta e limita maxima pe care o poate obtine o persoana care este angajata cu venit minim pe economie la majoritatea bancilor. Am luat in calcul rambursarea banilor pe o perioada de 5 ani, caz in care rata lunara va fi de 759 lei.

Nu am luat in calcul insa alte datorii pe care le are persoana respectiva si care ar putea limita gradul maxim de indatorare.

Credit ipotecar cu salariul minim pe economie?

Este mai dificil de obtinut un credit ipotecar atunci cand ai venituri mici deoarece se presupune ca un astfel de imprumut se ofera pentru achizitia unei locuinte si suma ar trebui sa fie consistenta.

Daca vrei totusi sa stii la ce sume te incadrezi cu salariu minim atunci cand vine vorba de un credit ipotecar, ei bine, poti lua undeva la 11000 euro. Daca presupunem o perioada de creditare pana la 10 ani, atunci rata lunara va fi in jur de 1000 lei.

Dupa cum putem observa, este destul de dificil de gestionat un credit ipotecar cu salariu minim pe economie, indiferent daca e creditul Noua Casa sau alt tip de imprumut garantat.

Valoarea ratelor lunare la un imprumut semnificativ poate deveni coplesitoare, motiv pentru care si bancile se feresc sa ofere un credit ipotecar pe termen lung, cu venituri mici.

Credit nevoi personale cu salariu minim pe economie

Creditul George de la BCR

Este un imprumut modern care iti pune la dispozitie pe loc pana la 130000 lei. Poti aplica de pe orice dispozitiv mobil, indiferent de unde te afli.

Creditul George de la BCR vine cu o dobanda standard ce incepe de la 9,79% si poate ajunge la aproape 20%, in fuctie de optiunile pe care le alegi la incheierea contractului de credit.

Persoanele care au salariu minim pe economie pot aplica la acest credit deoarece BCR solicita un venit de minim 1200 lei, iar varsta solicitantului trebuie sa nu depaseasca 75 de ani.

Creditul Flexicredit de la Raiffeisen

Daca doresti un imprumut de pana la 20000 euro si ai intre 21 si 65 ani, atunci poti lua in considerare optiunea pusa la dispozitie de catre Raiffeisen Bank.

Prin Flexicredit beneficiezi de o dobanda 12,7% si ai un termen de maxim 5 ani in care sa rambursezi banii.

Flexicredit de la Raiffeisen Bank este disponibil inclusiv persoanelor care au salariu minim pe economie.

Creditul de nevoi personale Banca Transilvania

Un alt imprumut destinat celor cu venituri modeste se regaseste in oferta Bancii Transilvania unde dobanda incepe de la 9,75%. Este un credit fara garantii, cu asigurare de viata si pune la dispozitia solicitantilor pana la 250000 lei.

Conditiile de acordare Banca Transilvania sunt destul de simple, astfel ca de la bun inceput ti se comunica faptul ca ai nevoie de cel putin 3 luni vechime si de un istoric fara restante in Biroul de Credit.

In privinta veniturilor, Banca Transilvania nu mentioneaza nimic de pragul de salariu necesar, dar specifica faptul ca ia in considerare toate sursele de venit pentru a-ti acorda un imprumut.

Creditul Alpha Rapid de la Alpha Bank

Aceasta banca ne propune o suma de pana la 148000 lei pe 5 ani, cu o dobanda ce incepe de la 10,9%.

Creditul Alpha Rapid de la Alpha Bank poarta acest nume tocmai datorita faptului ca se acorda in timp record, adesea chiar pe loc, dupa prima vizita in sucursala.

Alpha Bank solicita un venit de cel putin 1525 lei pe luna, asadar putem spune ca este un credit destinat si celor care obtin salariul minim pe economie.

Imprumutul este oferit fara garantii, dar ai posibilitatea sa aduci pana la 2 codebitori daca ai nevoie de o suma mai mare de bani.

Creditul Patria Plus de la Patria Bank

Aceasta banca iti ofera un plafon de maxim 110000 lei fara garantii si fara sa aduci adeverinta de venit sau alte acte de la angajator.

In momentul actual, Patria Bank desfasoara o promotie prin care dobanda fixa incepe de la 10,79% si nu percepe comisioane de analiza sau administrare pentru contul curent.

Conditiile Patria Bank specifica ca ai nevoie de un venit minim de 1898 lei net, echivalentul salariului minim pe economie, daca doresti sa obtii acest credit de nevoi personale. Pensionarii pot aplica cu un venit lunar de cel putin 1000 lei.

Patria Bank poate acorda acest imprumut celor care au implinit cel putin 21 ani si maxim 65 ani, sau 70 ani in cazul pensionarilor.

Dupa cum observam, exista o serie de banci ce acorda credite cu salariul minim pe economie fara nici cea mai mica problema. Poti imprumuta o suma de bani in aceleasi conditii ca orice alta persoana, fara sa fie nevoie de garantii suplimentare sau codebitori.

Singurul lucru care conteaza este gradul de indatorare, iar daca acesta iti permite, atunci te poti incadra practic la orice credit de nevoi personale oferit de marile banci comerciale din Romania.

Daca ai datorii curente si in special rate la alte banci care trebuie platite lunar, atunci suma de bani accesibila cu salariul minim pe economie poate fi limitata.

Acest lucru se intampla din cauza unui grad mai mare de indatorare, caz in care bancile pot refuza sa iti mai ofere o noua finantare.

Ce alternative exista insa pe piata financiara, dincolo de imprumuturile de la prieteni?

Credit IFN cu salariul minim pe economie

Desi nu e considerata o optiune ieftina, imprumutul nebancar este cunoscut ca se acorda in conditii mai lejere, cu diverse surse de venit, chiar si atunci cand acestea nu depasesc pragul salariului minim pe economie.

Pe piata financiara din Romania sunt tot mai multe institutii nebancare care au oferte de credit disponibile pentru toata lumea.

In anumite situatii, cum sunt urgentele medicale sau alte probleme asemanatoare, esti constrans sa faci rapid rost de bani. In astfel de momente te poti gandi la un credit rapid online pentru a intra in posesia numerarului cat mai urgent.

Alege pe cat posibil un imprumut nebancar cu dobanda 0, disponibil la majoritatea IFN-urilor atunci cand aplici pentru prima data.

Trebuie sa intelegi ca aceste credite devin foarte scumpe daca uiti sa le achiti sau intri in imposibilitate de plata.

De asemenea, e important de stiut ca printr-un imprumut nebancar nu iti sunt puse la dispozitie aceleasi fonduri ca in cazul unui credit obisnuit de la banca. De cele mai multe ori, vei avea acces la un plafon de pana la maxim 10000 lei.

Creditele nebancare se returneaza intr-un termen mult mai scurt, astfel ca de regula ai la dispozitie cateva luni pentru rambursarea integrala a banilor.

Daca te gandesti sa iei un credit IFN cu salariul minim pe economie atunci trebuie sa ai in vedere un plan clar de returnare, unde sa iei in considerare toate costurile asociate.

Unul din avantajele pe care le prezinta un astfel de imprumut nebancar este faptul ca la acordarea sa se pot lua in calcul foarte multe resurse de venit, chiar si dintre cele neacceptate de banci.

Asadar, poate primi un credit IFN rapid atat o persoana care obtine o indemnizatie temporara, cat si un angajat care are un contract de munca pe perioada determinata.

Adesea, sunt considerati eligibili pentru un imprumut nebancar si pensionarii pe caz de boala sau cei care au depasit 75 de ani.

Credit CAR cu salariul minim pe economie

Iata ca in intampinarea persoanelor cu venituri mici si modeste vin si Casele de Ajutor Reciproc. Daca nu ai aflat inca, sa stii ca poti lua imprumuturi CAR online fara giranti la fel de simplu sau chiar mai usor decat la banca.

CAR-urile pot acorda credite cu salariu minim pe economie, in conditii mai bune decat IFN-urile. Dobanzile percepute de Casele de Ajutor Reciproc sunt similare cu cele practicate de banci.

In privinta sumelor de bani acordate, creditele de la CAR pot atinge lejer pragul de 50000 lei fara sa fie necesar un codebitor.

Acum te poti informa online ce oferte ti-au pregatit CAR-urile, deoarece majoritatea au un site web unde poti gasi sau calcula ce credit poti lua cu salariul tau.

Asadar, exista nenumarate variante prin care un solicitant poate aplica la un imprumut de nevoi personale cu venituri modeste.

Scrie-ne in comentarii ce tip de credit cu salariu minim pe economie ti-a atras atentia si ce suma de bani ti-ai dori sa primesti.

Lasă un răspuns