Verificare Biroul de Credit online

Verificare Biroul de Credit Online Gratuit prin Aplicatie

Orice persoana care a luat un imprumut de-a lungul timpului are posibilitatea de a verifica scorul de credit personal.

Acum exista o aplicatie conceputa special prin care poti vizualiza intregul raport de creditare de-a lungul timpului.

Raportul din Biroul de Credit poate fi solicitat la orice ora deoarece este disponibil online prin aceasta aplicatie.

Atunci cand mergi sa faci un credit, primul lucru pe care il verifica banca, dupa sursa si nivelul de venit, este tocmai raportul din Biroul de Credit.

De ce sa nu profiti si sa fii cu un pas in fata institutiilor de credit, cand acum exista o aplicatie de verificare a Biroului de Credit pe care o poti folosi de pe telefon?

Aceasta iti permite sa vizualizezi datele din baza de date in timp real, fara sa trebuiasca sa apelezi la o banca pentru asta.

Interogarea Biroului de Credit e cu atat mai importanta cu cat te pregatesti sa iei un nou imprumut.

E important sa analizezi personal raportul cu ajutorul unei aplicatii de verificare a Biroului de Credit pentru a sesiza daca exista erori sau inadvertente.

Tu stii ce informatii include raportul din Biroul de Credit?

In primul rand, aplicatia de verificare a Biroului de Credit contine intreg istoricul tau financiar cu privire la toate creditele pe care le-ai contractat in prezent.

Indiferent ca vorbim de credite de nevoi personale sau de cele ipotecare, carduri de credit sau descoperiri de cont, toate acestea pot fi verificate gratuit, printr-o simpla aplicatie mobila.

Daca ai avut intarzieri la plata datoriilor cel mai probabil acestea vor aparea si in raportul pe care il obtii de la Biroul de Credit.

Poti vizualiza soldul restantelor si esti informat daca figurezi pe lista cu rau platnici sau daca apari codebitor in vreun contract de imprumut.

Asadar, sa verifici raportul din Biroul de Credit e deosebit de important daca vrei sa vezi ce sanse ai pentru a primi un nou imprumut.

Daca nu te califici pentru o finantare obisnuita, poti lua insa in calcul si un credit fara verificare in Biroul de Credit de la un IFN.

Ce aplicatie de verificare in Biroul de Credit poti folosi?

Una dintre cele la indemana optiuni de a interoga baza de date a Biroului de Credit se numeste Score Rise si e o aplicatie care poate fi descarcata gratuit pe orice telefon mobil.

Aplicatia Score Rise se poate descarca gratuit atat pentru utilizatorii de telefoane iOS, cat si pentru cei care folosesc dispozitive Android.

Prin intermediul acestei aplicatii utilizatorii pot vedea informatii detaliate despre istoricul de credit, in special platile efectuate sau intarzierile la plata, precum si alte informatii despre scorul lor de credit.

Aplicatia de verificare a Biroului de Credit ofera de asemenea sugestii personalizate de imbunatatire a scorului FICO si incurajeaza un comportament responsabil in gestionarea creditelor.

Score Rise e o aplicatie independenta de verificare in Biroul de Credit, iar unele functii ar putea sa fie cu plata.

Avantajul este ca poate fi folosita direct de pe telefonul mobil, fara sa mai fie nevoie sa iti creezi un cont pe site-ul Biroului de Credit.

De unde descarci Score Rise?

Daca ai un telefon Samsung saualt dispozitiv Android e foarte simplu sa o gasesti in randul celorlalte aplicatii din Google Play.

In schimb, daca folosesti iPhone atunci trebuie sa te loghezi in App Store si sa cauti numele acestei aplicatii pentru a o instala si a verifica apoi raportul din Biroul de Credit.

Aplicatia Score Rise este pusa la dispozitie de compania Lendrise si poate fi accesibila tuturor.

Ce metoda e mai buna pentru a verifica situatia din Biroul de Credit?

Desi sunt foarte utile si practice, anumite aplicatii de verificare a Biroului de Credit dezvoltate de companii independente pot genera erori sau un raport de credit incomplet si neactualizat.

Din perspectiva noastra, cel mai recomandat mod de a vedea situatia din Biroul de Credit este prin crearea unui cont de utilizator direct pe site-ul oficial www.birouldecredit.ro.

In acest fel ai acces la cele mai recente informatii din Biroul de Credit, fara a mai trebui sa instalezi alte aplicatii sau sa achiti bani pentru a vizualiza raportul.

In procesul de creare a unui cont in Biroul de Credit va fi nevoie de datele tale personale si de numarul de telefon mobil.

E important sa aplici cu acelasi numar de telefon pe care l-ai folosit atunci cand ai incheiat contractele de credit la banci.

Daca ti-ai schimbat abonamentul intre timp si nu mai ai acces la numarul de telefon declarat la banci, ei bine, atunci trebuie sa soliciti un cod de inrolare de la acestea si acest proces poate dura mai mult.

Numarul de telefon mobil pe care il introduci in procesul de creare a unui cont pe site-ul Biroului de Credit functioneaza ca un element de identificare. Practic, pe baza lui si a CNP-ului poti verifica intreaga situatie din Biroul de Credit.

Datele de logare pe site-ul www.birouldecredit.ro se transmit pe email sau telefon, imediat dupa ce ai completat cererea de creare a unui cont.

Aplicatie de verificare, sau interogare direct in Biroul de Credit?

Dupa cum am vazut, exista mai multe modalitati prin care poti avea acces la istoricul din Biroul de Credit.

Astfel, fie folosesti o aplicatie independenta, a unui dezvoltator privat pe care o instalezi pe telefonul mobil, fie iti creezi un cont de utilizator online direct pe platforma pusa la dispozitie oficial de Biroul de Credit.

Fiecare dintre aceste metode are avantajele si dezavantajele sale, insa daca ar trebui sa ma intrebi pe mine, personal as alege varianta oficiala, adica interogarea direct pe site-ul www.birouldecredit.ro

In acest mod, ma asigur ca am acces la cel mai recent raport de credit. In plus, chiar daca datele introduse intr-o aplicatie sunt teoretic protejate, totusi uneori acestea pot fi compromise involuntar din cauza unor brese de securitate.

Crearea unui cont si inrolarea in Biroul de Credit nu ar trebui sa fie dificila din momentul in care exista si un ghid pas cu pas cu ce trebuie sa faci pentru a reusi sa verifici personal raportul din baza de date.

Totusi, daca intampini dificultati poti merge la una dintre institutiile financiare cu care ai avut un contract de credit pentru a solicita un cod de inrolare. Ulterior, cu ajutorul acestui cod unic iti poti crea foarte rapid un cont in Biroul de Credit.

Ce este scorul FICO si de ce verifica bancile Biroul de Credit?

Scorul FICO este un indicator important deoarece comunica bancilor riscul de neplata pe care il poate avea un consumator.

Scorul FICO e calculat pe baza informatiilor care apar in raportul din Biroul de Credit. Valoarea acestuia tine cont in principal de istoricul de creditare, imprumuturi platite dar si de intarzierile acumulate de solicitant pe parcursul derularii unui contract de finantare.

Atat bancile cat si celelalte institutii de credit iau in considerare scorul FICO atunci cand decid sa acorde sau nu un imprumut.

Un scor FICO mai mare de 700 iti ofera posibilitatea sa te imprumuti de la aproape orice banca deoarece e considerat un scor bun. In schimb, daca ai un scor FICO mai mic de 500, acest indicator iti poate pune probleme atunci cand vine vorba de incheierea unui nou contract de credit.

Asadar, inainte de a aplica pentru un imprumut foloseste o aplicatie de verificare in Biroul de Credit online sau obtine un cod de inrolare pentru a interoga personal raportul din baza de date si a afla, pe langa restante sau imprumuturi achitate, si scorul FICO.

In acest moment, nu exista banci care nu verifica scorul FICO, deci e in interesul tau sa afli ce punctaj ai pentru a vedea la ce credit te incadrezi.

Lasă un răspuns