Blog

Credit rapid online sau împrumut de la prieteni?

Sursa foto: pixabay.com

De cele mai multe ori, atunci când ai o nevoie urgentă de bani, apelezi la rude sau prieteni, mai ales atunci când este vorba de sume mici, 2.000-3.000 de lei. S-ar putea însă ca această idee să se dovedească în final a fi una nu foarte bună, din diverse motive. Există două mari dezavantaje pe care acest împrumut de bani de la prieteni le are:

  • Termenul nesigur. S-ar putea ca un prieten să îți împrumute 2.000 de lei și să îți spună să stai liniștit pentru că nu are nevoie de ei decât peste 1-2 luni și să te trezești peste câteva zile cu un telefon de la prietenul respectiv care îți spune că a intervenit ceva și are nevoie neapărat să îi restitui cei 2.000 de lei. Ce faci în această situație neplăcută? Trebuie să îți găsești o altă sursă financiară.
  • Deteriorarea relațiilor în anumite situații. Un dezavantaj destul de important al împrumuturilor de bani între prieteni este faptul că pot duce la deteriorarea relațiilor de prietenie. În momentul în care nu poți respecta termenii înțelegerii s-ar putea să îți capeți o reputație proastă în cercul tău de prieteni și a doua oară să nu mai ai la cine apela pentru un împrumut. Așa că, data viitoare când te gândești să împrumuți bani de la un prieten, întreabă-te dacă te poți ține de înțelegere și dacă merită să îți riști relația de prietenie cu persoana respectivă.

Având în vedere situația de mai sus, creditele online rapide par a fi mult mai avantajoase. De fapt, creditele rapide reprezintă cea mai bună soluție pentru momentele în care ai nevoie urgentă de bani. Tot ce trebuie să faci este să aplici online pentru un credit și să aștepți să îți intre banii în cont. În acest fel, nu strici nicio prietenie și nici nu te vei confrunta cu probleme precum schimbarea termenului de restituire a banilor.

Pentru a primi un credit rapid și online trebuie să completezi o cerere și să ne trimiți două copii: una după cartea de identitate și una după extrasul de cont. Urmează câteva minute în care noi îți evaluăm cererea și dacă totul este în regulă, îți transferăm banii în cont. Știi care este partea cea mai bună la un credit rapid și online? Ai 0% dobândă și 0% comision dacă este primul tău credit de acest fel. În plus, dacă are loc un eveniment neplăcut și nu poți restitui banii la timp, ai posibilitatea de a prelungi scadența fără nici un fel de problemă.

Creditul online și rapid de la Mindi.ro poate fi privit ca unul acordat de un prieten din anumite puncte de vedere. Nu ai nevoie de garanții, nu ai taxe, comisioane sau dobânzi și nici nu îți poți pune problema riscurilor asociate cu nerestituirea la timp a banilor cum se întâmplă în cazul creditelor bancare. Creditul rapid online are însă un avantaj important față de împrumuturile de bani de la prieteni: confidențialitatea. Nu va ști nimeni din cercul tău de prieteni sau dintre rudele apropiate că ai nevoie de bani și îți trebuie un împrumut. În schimb, dacă împrumuți o sumă de bani de la un prieten, șansele ca acest lucru să se răspândească în interiorul anturajului este destul de mare, iar uneori parcă nu ai vrea ca acest lucru să se afle.

În concluzie, un credit rapid este mult mai avantajos față de un împrumut de la un prieten. Îl poți avea în 5-10 minute fără să te deplasezi din casă, ai 0% dobândă și 0% comisioane pentru primul credit și o perioadă de rambursare suficient de mare!

Cere un credit acum!