Blog

5 avantaje pe care un credit online ți le oferă comparativ cu o casă de amanet

Sursa foto: Shutterstock.com

Urgențele financiare există, ele nu mai reprezintă o noutate pentru mulți dintre noi. Fie că este vorba de o intervenție stomatologică, de reparația mașinii, de o vacanță mult dorită, apare nevoia de un surplus de bani. Pot colegii, prietenii sau familia să te ajute? Cu siguranță poți apela la ei pentru două, trei sute de lei, însă ce te faci când ai nevoie de 1000 de lei sau 2500 de lei? Încotro te îndrepți și cum gestionezi?

Vestea bună este că poți rămâne confortabil pe scaunul tău și să îți rezolvi problema financiară. Cum? Cu ajutorul unui credit online. Află din rândurile de mai jos ce avantaje îți oferă să apelezi la un credit rapid, comparativ cu o casă de amanet.

  1. Obții banii fără să faci niciun drum

   Cine locuiește în București este familiarizat cu traficul infernal. Faptul că timpul liber este tot mai puțin, de asemenea nu mai reprezintă o noutate. Avantajul pe care un credit online ți-l oferă este rapiditatea cu care obții banii, fără să fie nevoie să faci nici măcar un singur drum. Într-o eră a vitezei, când totul se întâmpla aici și acum, este un real beneficiu.

   Pentru a obține un împrumut de la o casă de amanet este necesar să te prezinți în sucursala cu obiectul pe care ți-ai propus să îl amanetezi.

  2. Știi din primul moment suma care ți se oferă împrumut

   De câți bani ai nevoie? De 1000 lei, de 2000 de lei? Tu spui cât ai nevoie și cu ajutorul creditului rapid primești exact suma dorită. Mindi.ro pune la dispoziția clienților noi  posibilitatea de a împrumuta pana la 1100 lei, fără dobânda, deci comision zero exclusiv pentru ei. Returnezi exact suma primită, niciun leu în plus. Clienții fideli pot lua cu împrumut până la 2900 lei.

   Când te îndrepți spre casa de amanet poți doar să bănuiești suma pe care o vei primi, nu știi dacă va fi cea dorită de tine. Acest lucru se datorează evaluării care se face în agenție obiectului pe care îl dai împrumut, fie bijuterie sau obiect electronic. Suma cu care tu îl evaluezi nu este și suma care ți se va propune. Ține cont că este esențial ca o casă de amanet să își ia o marjă, astfel încât să poată obține profit din vânzarea obiectului, în cazul în care persoana nu se mai întoarce să își recupereze bunul.

  3. Primești banii direct în contul tău bancar

   Este foarte confortabil, atât din punct de vedere fizic (nu trebuie sa te mai deplasezi), dar și un confort mental (să știi că banii de care ai nevoie îți intră direct în contul tău bancar. Fără să trebuiască să te plimbi cu banii în portofel, simplu și elegant, ai suma în contul tău, exact asa cum ești obișnuit.

   Casele de amanet îți oferă banii cash, în urma amanetării obiectului tău.

  4. Rezolvi urgența financiară fără să împrumuți obiecte valoroase

   Un credit online îți oferă banii de care ai nevoie, doar accesând o pagină de internet și completând o cerere. Desigur, ai și varianta în care poți suna sau te poți prezenta într-una din sucursale. Tu alegi opțiunea care ți se potrivește. Indiferent de situație, nu ai nevoie să oferi garanție bijuterii din aur sau vreun produs electronic.

   O casă de amanet îți oferă bani cu împrumut pe baza unui obiect pe care îl lași gaj. Desigur, banii primiți sunt mai mulți sau mai puțini în funcție de valoarea obiectului pe care îl prezinți. Așadar, trebuie să deții bunuri de preț.

  5. Evaluarea se face pe baza buletinului, nu a gramelor de aur

   Un credit rapid, așa cum îi spune și numele se obține ușor, în câteva minute. Prin urmare, și cerințele sunt minime, nu trebuie să alergi după acte. Dacă ai îndeplinit vârsta de 20 de ani, ai un buletin valabil, un card și un venit constant, felicitări: tocmai ai îndeplinit cerințele pentru a obține împrumutul!

   Dacă îți dorești să obții bani de la casa de amanet, ține cont că nu toate bijuteriile din cutia moștenită au și valoare mare. Sunt criterii de care se ține cont, care fac ca suma pe care o primești să fie mai mica sau mai mare, precum puritatea aurului sau gramajul, starea bijuteriei. În cazul electronicelor, un smartphone vechi de acum 5 ani, care stă degeaba prin casă, nu va însemna la fel cu un model nou, de interes pe piață la ora actuală.

   Urgențele financiare se rezolvă. Fiecare problemă are o soluție. Mindi.ro îți oferă cele mai bune dobânzi de pe piață și dobândă 0 pentru primul împrumut.

Aplică acum