Blog

Visurile tale sunt importante pentru noi!

Sursa foto: shutterstock.com

Am redus vârsta minimă pentru obținerea unui credit!

Știm cât de importante sunt visurile și dorințele tuturor, așa că am redus vârsta minima necesară pentru obținerea unui credit de nevoi personale! Așadar, acum nu mai este necesar să aștepți până la împlinirea vârstei de 25 de ani pentru solicitarea unui împrumut de la Mindi.ro, pentru că îl poți obține chiar dacă ai doar 20 de ani! Accesibilitatea este cadoul nostru pentru tine!

Creditele Mindi.ro, pentru dorințe devenite realitate la orice vârstă!

Odată cu micșorarea limitei inferioare de vârstă necesare pentru obținerea împrumuturilor noastre, ne-am dorit să oferim unor categorii vaste de persoane posibilitatea de a-și finanța visurile! Suntem conștienți că fiecare perioadă din viață atrage aspirații și nevoi diferite, iar lipsa banilor nu trebuie să fie un motiv pentru care farmecul celor mai frumoși ani să piară. În acest sens, orice persoana cu vârsta cuprinsă între 20 și 75 de ani are acum posibilitatea de a-și transforma dorințele în realitate și de a contracta un credit de nevoi personale oferit de Mindi.ro.

În ceea ce privește celelalte condiții de eligibilitate, acestea oferă la fel de multă flexibilitate. Poți aplica pentru un împrumut online sau telefonic, iar întreaga procedură durează doar câteva minute. Referitor la documentele necesare, buletinul și un extras de cont sunt suficiente pentru a beneficia de toate avantajele creditării Mindi.ro!

Îndrăznește să visezi!

Ți-ar plăcea să te bucuri din plin de perioada studenției, însă simți că nu poți acoperi toate cheltuielile care apar? Este mult prea devreme să porți grija banilor, așa că noi îți propunem o soluție care va funcționa în cazul cheltuielilor urgente: solicitarea unui credit rapid chiar de pe site-ul nostru! Din contra, ești la zi cu plata taxelor de la facultate și te descurci foarte bine în a-ți gestiona banii de care dispui, dar din păcate, la final de lună, nu îți mai rămâne nimic pentru a economisi? Ți-ai dori să pleci într-o escapadă organizată spontan de gașca ta de prieteni, dar nu ai suficienți bani? Indiferent de situația în care te afli, dacă ai nevoie de o sumă de bani pe care să o primești într-un timp scurt și pe care o poți rambursa lunar, eșantionat, atunci Mindi.ro este prietenul care te poate ajuta!

Îndrăznește să visezi! Mindi.ro îți îndeplinește dorințele!