Blog

Sezonul nunților - cheltuieli mai mult sau mai puțin așteptate

Sursa foto: pexels.com

La câte nunți ești invitat anul acesta? Dacă tocmai te pregătești să mergi la una în weekend, cheltuielile sunt în toi, rochie nouă, darul de nuntă. În cazul în care distracția continuă și luna viitoare, atunci s-ar putea ca situația ta financiara să fie puțin mai mult afectată.

Există și cealaltă tabără, a mirilor. În cazul acesta cheltuielile sunt la un nivel foarte înalt - avansul la restaurant, vestimentație, verighete, fotograf, cameraman, formație, candy bar, aranjamente florale, make-up și lista continuă.

Indiferent de tabăra în care te afli, de musafir sau gazdă, nevoia de bani există. Aplică pentru un credit rapid și rezolvă urgența financiară!

Primul împrumut - până la 1100 lei cu dobândă zero

Dacă ești invitat la nuntă, ai până la 1100 lei bani direct în contul tău și dobândă zero pentru a rezolva una dintre situațiile:

- darul de nuntă;
- achiziția vestimentației;
- drumul și cazarea (dacă nunta este într-un alt oraș);
- turta miresei, lumânările (dacă sunteți nași) ș.a.

Dacă sunteți miri, ai până la 1100 lei bani direct în contul tău și dobândă zero pentru a acoperi cheltuiala cu unul dintre multiplele scenarii posibile:

- masa la restaurant cu membrii familiei după cununia civilă;
- machiaj si coafor;
- buchetul miresei și al nașei;
- tortul;
- alte cheltuieli neprevăzute din ziua nunții ș.a.

Organizarea unei nunți sau onorarea unei invitații înseamnă să ieși din confortul financiar. De cele mai multe ori apar cheltuieli neprevăzute și, în ciuda economiilor atent realizate apare nevoia unui împrumut.

Un credit rapid de la Mindi.ro are rolul de a rezolva impasul financiar, fără să te scoată din cursul firesc al activităților tale. Nu este nevoie să te deplasezi la vreo sucursală, aplici pentru banii de care ai nevoie doar cu o simplă conexiune la internet, fie că ești în fața PC-ului, a laptopului sau ai smartphone-ul în mână.

Dacă ești pentru prima dată client Mindi.ro și soliciți un credit rapid de până la 1100 lei, ai dobândă zero. Returnezi înapoi aceeași sumă de bani, deci fără să dai nimic în plus. Ai solicitat 1000 lei pentru ultima rată a rochiei de mireasă, returnezi 1000 lei. Ai făcut un credit online pentru 500 lei, bani pentru buchetul de mireasă și nașă, restitui fix 500 lei.

Credite avantajoase de la Mindi.ro

Ai nevoie de mai mult de 1100 lei? Se rezolvă. Mindi.ro îți oferă credite avantajoase, primești până la 2900 lei. Da, poți răsufla ușurat. Ai suma salvatoare în cont, la doar 2 ore din momentul aplicării. Poți oferi invitaților și candy bar sau un moment artistic.
Nunta este un important eveniment din viața voastră, simțiți-vă bine, fiți relaxați și fără grija banilor.

Cere un credit acum!