Blog

Primește banii potriviți la momentul potrivit

Sursa foto: pexels.com

Ți s-a întâmplat să amâni un lucru foarte important pentru tine la un moment dat, pe motiv că nu aveai banii necesari? Fie că este vorba de un concert al unui artist străin de renume, de un aparat dentar, de o școală de șoferi, de prezența la o conferință, de o albire dentară, de o excursie, există situații în care renunțăm la investiție pentru că nu dispunem de banii necesari.

Investește la momentul potrivit

Pentru multe investiții financiare există un moment potrivit. Poate că ai ochit un curs care îți dă șansa să avansezi pe plan profesional. Suma este destul de mare și nu poți să ți-o permiți. Dar a amâna un curs important pentru dezvoltarea ta, este ca și când ai pune pe stop ascensiunea carierei tale.

Ți s-a oferit invitația de a te duce în străinătate la o veche cunoștință stabilită într-o faimoasă capitală europeană. Cazarea îți este așadar asigurată, însă biletul de avion este costisitor. Dacă renunți, șansele să mai existe o a doua astfel de ocazie scad. Poate persoana nu va mai locui acolo sau în viața ta vor apărea modificări majore (căsătorie, un copil).

Poate ți-ai zis: O să fac cursul de fotografie atunci când o să am bani. Dar dacă îl faci luna aceasta, pană la anul vei avea deja un an de experiență de fotografie și de ce nu, cheltuiala pentru curs deja amortizată datorită solicitărilor pentru ședințe foto.

Poate cheltuiala cu un aparat dentar ți se pare scumpă, chiar și acum când ai un job nou mai bine plătit. Tentația este să amâni, însă tu ai nevoie de un zâmbet plin de încredere mai mult ca oricând, odată cu noile provocări ale carierei.

Deci ce ai de făcut? Aplică pentru un credit online până la salariu.

Credit rapid de la Mindi.ro - Top 10 avantaje

Investițiile financiare care reprezintă mișcări importante în viața ta se pot realiza cu ajutorul unui credit online până la salariu. Acesta este menit să te scoată din impas, atunci când toate sursele de bani par epuizate. Află mai jos 10 avantaje majore.

  1. Un credit rapid îți oferă banii de care ai nevoie la momentul potrivit, exact atunci când ai nevoie de ei pentru a depăși urgența financiară.
  2. Grație tehnologiei, a aplica pentru un credit rapid este astăzi o chestiune de câteva click-uri și apăsarea tastei Enter. Rămâi în propriul confort, așadar nu părăsești locul în care te afli. Din fața laptopului la care lucrai sau chiar de pe telefon faci cererea pe site-ul Mindi.ro.
  3. Banii solicitați îi primești în aceeași zi, de fapt la doar zece minute de la momentul în care ai făcut cererea.
  4. Este suficient că ai un job, un cont bancar și un buletin în portofel pentru a fi eligibil să primești banii.
  5. Tu alegi intervalul de timp în care vrei să returnezi banii: 7, 14 sau 30 de zile.
  6. Dacă ești la prima solicitare de credit, nu ți se aplică niciun comision. Așadar ai solicitat 1100 de lei, bani pe care i-ai primit în contul tău, returnezi înapoi în contul Mindi IFN, fix aceeași sumă, niciun leu în plus.
  7. Un credit nu implică niciun risc din partea ta, nu este nevoie să prezinți nicio garanție, nu ai niciun motiv să te temi, nu pierzi nimic, din contră, ai doar de câștigat.
  8. Ai posibilitatea să prelungești data scadenței, se percepe un comision avantajos.
  9. Economisești timp pe care altfel l-ai fi pierdut în trafic și nu-ți consumi energie cu întocmirea dosarului cu actele doveditoare.
  10. Plata la timp a banilor împrumutați se contorizează cu o bila albă și pe viitor cu oferte personalizate.

Acționează, investește în ceea ce este important pentru tine, culege roadele și nu regretele.

Cere un credit acum!