Blog

Planifică-ți și tu minivacanța de 1 Mai!

Sursa foto: pexels.com

Probabil ai primit deja întrebarea: Unde pleci de 1 Mai? Tu însă nu ai planificat nimic pentru că situația financiară nu îți permite (luna aprilie a fost cu Paștele, iar banii s-au terminat mai repede decât ai preconizat).

În plus, pentru a te consola, ți-ai spus imediat cât de aglomerat va fi pe șosele și că prețurile vor fi mai mari ca de obicei. Înlăuntrul tău știi că meriți o excursie, să te relaxezi așa cum se cuvine.

Un credit până la salariu te scoate din impas și din casă, pentru a te bucura așa cum îți dorești de minivacanța de 1 Mai.

Trăiește fără să spui “n-am bani”!

Ai primit o invitație în excursie împreună cu prietenii tăi, dar i-ai refuzat ca și data trecută, spunându-le: N-am bani! Desigur, nu acesta este răspunsul pe care voiai să îl dai și nici pe care ei voiau să-l audă.

Ia în considerare soluțiile care ți se pun la dispoziție, unul dintre ele, un credit până la salariu. Probabil te-ai săturat să îți pui poftele în cui, pe motiv că nu ai bani. Un credit până la salariu te scoate din impasul financiar și îți permite să pleci așadar în minivacanța de 1 Mai.

Creditul până la salariu se obține rapid, fără drumuri în căutarea sucursalei sau un dosar întreg de acte doveditoare.

Rasfață-te așa cum meriți

Opțiunile de petrecere a timpului liber în minivacanța de 1 Mai sunt diverse. Fie că alegi mare, munte sau o zi întreagă la spa, metodele de răsfăț sunt variate. Chiar dacă n-ai plecat din oraș, te poți bucura de piscină, masa la restaurant, un film cu prietenii sau mult shopping.

Ai nevoie de 500 lei pentru minivcanța de 1 Mai? Aplică pentru un credit rapid la Mindi.ro. Te bucuri cu familia de o ieșire pe cinste în oraș.

Ai neoie de 1000 lei pentru că vrei să pleci în excursie cu mașina ta personală pe care este nevoie să o repari (fără a mai fi astfel nevoie să depinzi de microbuz)? Aplică pentru un credit la Mindi.ro.

Ai nevoie de 1500 lei pentru ca anul acesta să prelungești minivacanța de 1 Mai la o săptămâna întreagă de relaxare? Creditul de la Mindi.ro îți va oferi banii mult doriți în aproximativ 10 minute.

Ai nevoie de 2000 de lei pentru ca excursia de 1 Mai să se desfășoare de data aceasta în afara granițelor țării, pentru a lua puțin bronz dintr-o frumoasă insulă a Greciei?

Indiferent de ceea ce îți dorești să faci cu banii în minivacanța de 1 Mai, Mindi.ro îți stă la dispoziție cu un credit avantajos.

Ce se întâmplă la final?

Vei spune - Bine, bine, dar la ce riscuri mă expun!? Nu există riscuri. Nu garantezi cu vreun bun, nu ți se cere gaj vreun obiect. Dacă te afli la primul împrumut, ai ZERO dobândă. Deci vei înapoia fix suma de 500 lei pe care ai primit-o, nimic în plus.

Tot ce ai de făcut este să îți alegi un interval în care vrei să returnezi banii, în 7, 14 sau 30 de zile și să nu depășești data scadentă.

În cazul în care întâmpini dificultăți și observi că nu te poți încadra cu returnarea banilor la data stabilita, putem discuta pentru prelungirea termenului (ți se percepe un mic comision).

Deci ce se întâmplă la final? Restitui banii ca și când i-ai returna unui prieten la data stabilită, nu ai presiuni, nu ai ce să pierzi, pentru că nu lași nimic gaj. Primești banii direct în contul tău prin simpla dovadă a unui venit constant și a vârstei minime de 25 de ani.

Experimentează, călătorește și observă oportunitățile din jurul tău!

 

Solicită un credit acum!