Blog

Iei decizii financiare cu frică?

Sursa foto: Pexels.com

În viața de zi cu zi ne confruntăm cu situații financiare dificile, când zilele până la salariu sunt văzute ca o durată de timp infinită.

Un impas financiar apare de multe ori atunci când locuiești departe de familie și te întreții singur, când ai avut o cheltuială suplimentară sau în cazul vreunei cumpărături de impuls. Uneori nu este nevoie nici măcar de vreo cheltuială extravagantă pentru ca banii de pe cardul de credit să se termine mai repede decât am fi bănuit. Realizezi cu stupoare că salariul a ajuns aproape de zero, deși nici nu ai trecut de jumătatea lunii și nici nu a fost perioada de sărbatori în care să cumperi cadouri.

Un credit IFN are ca obiectiv acest lucru, să te scoată dintr-un impas financiar, să rezolve o urgență, fără ca tu să depui efort cu actele doveditoare sau să consumi timp. Avantajul este că aplici din fața PC-ului sau telefonului mobil și primești banii în câteva minute direct în contul tău.

 1. Ce este un credit IFN? 

  Un credit IFN (Institutie financiara nebancară) este un împrumut legal, transparent, rapid, oferit fără garanții, condițiile sunt foarte ușor de îndeplinit (buletin valabil, existența unui cont bancar al clientului).

  Beneficiarul primește banii în aceeași zi de la realizarea cererii (în aproximativ 10 minute).

  Instituțiile financiar nebancare (IFN-urile) au activitatea reglementată de Banca Națională a României (BNR), la fel ca și băncile, diferența se face prin faptul că nu pot acumula depozite.

 2.  Primul împrumut, dobândă ZERO

  Mindi.ro oferă primul împrumut rapid IFN fără să ceară dobândă. Mai precis, dacă ești client nou, poți solicita să ți se împrumute suma de până la 1100 lei, iar comisionul va fi zero, adică tu înapoiezi la data stabilită, exact aceeași sumă pe care ai luat-o.

  De exemplu, Maria a trebuit să ajungă la medicul stomatolog pentru a își scoate măseaua de minte care începuse să îi creeze probleme. Ea nu se aștepta să aibă o astfel de cheltuială și nu era deci pregătită financiar, astfel a solicitat pentru prima dată un împrumut IFN de la Mindi.ro. A fost în valoare de 700 lei. Pentru că era client nou și pentru că suma dorită de Maria era mai mica de 1100 lei, a beneficiat de oferta dobânda zero. Deci ea a înapoiat la salariu, fix suma pe care o primise, 700 lei, niciun leu în plus.

 3. Fără garanții - ZERO șanse de a pierde vreun bun de valoare - Riscuri ZERO

  Avantajul pentru aceste credite IFN este că nu trebuie să faci dovada cu vreo garanție pentru a obține împrumutul. Prin urmare, spre deosebire de o bancă unde poți gira cu un apartament (în cazul unui credit imobiliar), spre deosebire de o casă de amanet unde girezi cu un bun de valoare în baza căruia ți se oferă banii (ca de exemplu iPhone, mașină, bijuterie din aur), un credit IFN îți oferă banii doar pe baza buletinului.

 4. Cooperare, sinceritate, prelungirea termenului de rambursare

  Principiul este acela de a se lega o relație de prietenie și de încredere. Un IFN își dorește clienți care rambursează banii la timp, în felul acesta se leagă un bun parteneriat. Dacă ai restanță, nu ai înapoiat banii, este firesc să nu ți se acorde încă o dată un împrumut. În cazul în care ai o dificultate și nu poți înapoia banii la data stabilită, acest lucru se comunică și se stabilește de comun acord o nouă dată, deci o prelungire a termenului.

  Mindi.ro răsplătește clienții fideli, care realizează plata la timp, oferindu-le condiții de împrumut tot mai bune, așadar oferte personalizate.

  Acum, spune-ne, îți mai este teamă să soliciți un împrumut IFN?

Aplică acum