Blog

De ce un colaps financiar NU este o povară?

Sursa foto: Pexels.com

Exista evenimente neașteptate care ne disturbă situația financiară, fie că este vorba de o urgență medicală, o reparație la mașină sau din contră, de un eveniment fericit, un test de sarcină pozitiv sau oportunitatea de a pleca într-o excursie. Indiferent de natura lor, acestea afectează situația financiară. Este momentul în care ai nevoie de bani pentru că planificările tale legate de buget au fost date peste cap.  

A cădea în borcanul cu melancolie nu reprezintă o soluție. Află din rândurile de mai jos de ce un colaps financiar nu este o povară și cum reușește un credit online urgent să vină în întâmpinarea nevoilor tale, mai mult decât te-ai fi așteptat.

Învață să ceri ajutor

Nu este nimeni super-erou. Fiecare întâlnește probleme financiare. Grijile legate de bani vin odată cu vârsta maturității, când ne întreținem singuri, când avem responsabilități multiple (inclusiv creșterea unui copil). Este important să nu te pedepsești, să nu te privezi de la a cere ajutor. Nu ești tu de vină pentru scumpirile produselor din rafturile hipermarket-ului, pentru facturile crescute.

Când știi că ai avut o lună în care nu ai cheltuit nimic în plus față de cele stricte, mâncare, întreținere, dar cu toate acestea îți este imposibil financiar să îți înlocuiești perechea veche de ochelari pe care ai rupt-o, apelează la ajutor, accesează un credit online rapid.

Datoria se înapoiază

“Dacă mă împrumut, nu mai reușesc să-i dau înapoi!” Este un gând cu care probabil te-ai confruntat și tu. Ce se întâmplă de fapt? Un IFN îți oferă o sumă potrivită să îți rezolvi o urgență financiară, prin urmare nu este o sumă mare cu care să îți acoperi alt credit. Mindi.ro îți oferă până la 2900 lei, bani pe care îi poți returna într-un termen de până la 30 de zile. În cazul în care ai nevoie de mai mult timp la dispoziție, termenul se prelungește.

Mindi.ro oferă dobândă 0 clienților noi (deci dacă este primul împrumut pe care îl soliciți) și poți aplica pentru o sumă de până la 1100 lei. Fiindcă nu ți se percepe niciun comision, returnezi așadar exact suma pe care ai primit-o, niciun leu în plus (ca și când i-ai fi primit de la un membru al familiei).

Rezolvi situația dată

Un credit rapid îți oferă rezolvarea situației, fie că îți repari mașina, că poți pleca în excursie, că îți pui implantul dentar pe care l-ai tot amânat, că plătești cursul de dezvoltare personală și lista continuă. Rezolvarea situației îți oferă o stare de bine, bucuria de a beneficia de acel lucru de care ai nevoie atunci.

Când vrei foarte mult un lucru, reușești să îl obții, ține doar de tine și de intensitatea dorinței tale.  

Riscurile NU sunt la tine

O barieră mentală care intervine atunci când o persoană dorește să aplice pentru un credit este aceea a riscurilor asumate (de fapt le putem numi pseudo-riscuri).

Prin urmare, foarte important de știut, riscul NU este la persoana care aplică pentru un credit, este la IFN-ul care oferă creditul.

Mai precis, creditul online ți se oferă doar în baza buletinului, tu nu garantezi cu niciun bun. IFN-ul îți oferă încredere și îți virează banii direct în cont la 10 minute după ce ai aplicat online. Nu este nici măcar nevoie de prezența ta în sucursală. Totul se întâmpla din fața PC-ului sau telefonului mobil în mai puțin de câteva minute.

Tu ai banii pentru a îți rezolva situația financiară, fără să fi dat vreun bun împrumut (ca la amanet), fără să fi girat cu casa (ca în cazul băncii), ci doar pentru că ai trimis copia după buletin și extrasul de cont.

Deci ce ai de pierdut? Ai doar de câștigat! Banii sunt la tine în cont, exact atunci când ai nevoie de ei.

Este pentru prima dată când soliciți un împrumut de la Mindi.ro? Felicitări! Te bucuri de comision zero.

Aplică acum