Blog

De ce să aplici pentru un credit de nevoi personale de tip IFN

Sursa foto: https://www.shutterstock.com/

Probabil că fiecare dintre noi am trecut la un moment dat printr-un moment în care ne-am simțit copleșiți de cheltuieli care nu puteau fi amânate. Nevoile pe care le avem în viața de zi cu zi necesită, în marea lor majoritate, resurse financiare de care nu tot timpul dispunem. În situații limită ca acestea, una dintre soluții este aplicarea pentru un împrumut.

Creditele de nevoi personale de tip IFN versus creditele bancare

În funcție de amploarea cheltuielilor pe care le ai de făcut, ai de ales între a face un împrumut la bancă sau un credit de nevoi personale IFN. Dacă ai în plan să îți cumperi o locuință, o mașină sau dacă ai nevoie de o sumă mai mare de bani pentru a o investi într-un business, atunci soluția este să apelezi la un credit bancar. Trebuie să te înarmezi însă cu multă răbdare, pentru că procedurile sunt destul de complexe și solicitante și pot dura, în unele cazuri, luni întregi până să se finalizeze. Pe de altă parte, dacă ai nevoie de o sumă mai mică de bani și nu vrei să îți iei un anagajament față de o instituție bancară, îți recomandăm să optezi pentru solicitarea unui credit rapid pe care îl poți obține și de la instituțiile financiare nebancare. Această alegere îți oferă foarte multe avantaje, față de cazul în care ai face un credit bancar. În primul rând, suma de bani pe care o poți împrumuta în acest mod este mai mică, așa că îți va fi mult mai ușor să o rambursezi. Așadar, vei reuși să eviți supraîndatorarea.

Mai mult decât atât, vei obține banii mult mai rapid și fără bătăi de cap pentru că procedurile de aplicare sunt foarte simple. Poți face o solicitare telefonică sau online, iar cererea ta va fi procesată în cel mai scurt timp. Nu vei fi nevoie să aștepți decât câteva ore pentru a primi un răspuns (care, de cele mai multe ori, este unul favorabil în cazul IFN-urilor, deci riscul ca solicitarea ta să fie respinsă este foarte redus) și nici pentru a intra în posesia banilor. Trebuie doar să te asiguri că ai un cont deschis la bancă și că ne transmiți toate documentele necesare. Nu te îngrijora, nici ele nu sunt numeroase, pentru că nu ai nevoie decât de buletin și de un extras de cont pentru a-ți putea transfera banii.

Cine poate aplica pentru un credit IFN de la Mindi.ro

La Mindi.ro ne dorim să oferim soluții financiare accesibile unei vaste categorii de persoane. Prin urmare, nu am setat decât câteva condiții de aplicare, printre care: vârsta cuprinsă între 20-75 de ani, cetățenie română, o sursă stabilă de venit și un istoric bun de creditare. Așadar, un credit de nevoi personale de la mindi.ro ți se potrivește chiar dacă ești student, părinte, sau bunic!