Blog

De ce să apelezi la un credit fără garanții atunci când ai nevoie de bani

Un împrumut rapid poate reprezenta soluția salvatoare atunci când te afli într-un impas financiar pentru că nu de puține ori ni s-a întâmplat să avem o nevoie urgentă pe care să nu o putem onora din cauza banilor, soluțiile nefiind la îndemână imediat. 

Sursa foto: pixabay.com

Ce înseamnă un credit fără garanții și cum te poate ajuta la nevoie

Creditul fără garanții este tipul de împrumut care ți se oferă într-un timp scurt, prin intermediul unui IFN, Instituție Financiară Non-bancară și care nu te pune într-o situație stânjenitoare nefiind nevoit să lași o garanție. Cum funcționează?

Un împrumut presupune câteva condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a te putea bucura rapid de bani chiar în cont.

  • Vârsta minimă pe care trebuie să o îndeplinești este de 20 de ani împliniți;
  • Trebuie să fii cetățean român și să ai o carte de identitate validă;
  • Venituri cu caracter permanent pentru a asigura că poți rambursa suma împrumutată;
  • Un cont, care să fie însoțit de un card bancar.

În urma informațiilor pe care le furnizezi primești răspunsul imediat dacă ești eligibil pentru acest tip de împrumut. La fel și în caz contrar, unde vei fi anunțat dacă nu te poți încadra momentan pentru acest tip de credit.

Un credit de la o Instituție Financiară Non-Bancară îți pune la dispozitive sume de bani pe perioade scurte de timp, dar și pe termen lung, având posibilitatea să prelungești perioada de timp pe care ai ales-o. În cazul în care ai întâmpinat dificultăți și nu poți restitui suma de bani la data stabilită, poți solicita o prelungire a termenului de împrumut. Trebuie să știi că acest fapt presupune să achiți o dobândă de prelungire, care se poate calcula în funcție de zilele programate, 7, 14 sau 30 de zile.

Pentru a obține creditul nu este nevoie să te deplasezi într-o sucursală. Poți completa o cerere online, care te va ajuta în câteva minute să primești banii direct în cont. Este valabil și în momentul în care rambursezi suma împrumutată, poți returna banii direct prin transfer bancar.

Cere un credit acum!