Blog

Care sunt condițiile pentru a obține un credit până la salariu?

Sursa foto: Pexels.com

Se întâmplă uneori să rămâi fără bani, chiar imediat după ce ai luat salariul. Fie ți-ai cumpărat ceva care a costat mai mult decât era planificat, fie te-ai răsfățat într-o mică vacanță. Realitatea este că acum ai nevoie de bani și nu găsești nici o soluție. Nu îți face griji! Te ajutăm noi cu creditul până la salariu!

Poți obține astfel un credit de până la 1.100 lei, fără dobândă, în doar câteva minute! Tot ce trebuie să faci este să completezi repede cererea de credit pe pe site-ul nostru și să atașezi o copie după cartea de identitate și extrasul de cont. În cazuri speciale, destul de rare, s-ar putea să îți mai solicităm niște acte suplimentare. Verificăm și ne asigurăm ca în câteva minute să ai banii în cont.

Există, totuși, câteva cerințe pe care trebuie să le îndeplinești pentru a fi declarat eligibil pentru un credit online până la salariu. Iată care sunt acestea:

  • Să ai peste 20 de ani
  • Să fii cetățean român
  • Să ai o carte de identitate valabilă
  • Să ai un cont și un card bancar în care îți putem vira banii
  • Să înregistrezi venituri cu caracter permanent
  • Să nu ai angajamente restante

Poți aplica pentru un credit până la salariu pe pagina noastră de web, prin completarea online a cererii de împrumut, prin telefon sau într-una din sucursalele noastre din București. Te asigurăm că procesul este unul destul de simplu, ce nu necesită o documentație prea mare sau timp prea mult pierdut. Completarea cererii se face în maxim 3 minute, iar răspunsul îl vei primi din partea noastră în cel mai scurt timp!

Perioada de rambursare este flexibilă, astfel că îți poți alege mai multe termene de plată. Poți opta pentru rambursarea creditului până la salariu în 7, 14 sau chiar 30 de zile, în funcție de suma de bani care trebuie să îți intre în cont. În cazurile mai speciale, în care nu te poți încadra în maxim 30 de zile pentru rambursarea creditului, îți oferim posibilitatea de a prelungi data scadenței în schimbul perceperii unui mic comision.

În afară de creditul până la salariu, îți oferim și alte tipuri de credite, precum creditul rapid pentru situații de urgență sau creditul de nevoi personale, pentru momentele în care vrei să faci o investiție mai mare și nu dispui de capital. Condițiile sunt aceleași, și beneficiile din ce în ce mai mari! Spre exemplu, primul credit de nevoi personale ți-l oferim cu 0% costuri, 0% dobândă și 0% comision!

Toate aceste credite au condiții mult mai avantajoase, iar acest lucru se vede și în creșterea preferințelor clienților pentru creditele acordate de instituții IFN în detrimentul celor acordate de bănci. După cum poți vedea, condițiile pe care trebuie să le îndeplinești sunt destul de simple, iar condițiile de rambursare sunt realizate în așa fel încât să ieși mereu în câștig! Ai grijă să nu întârzii foarte mult cu rambursarea creditului dacă vrei să te bucuri de condiții din ce în ce mai avantajoase!

Mizăm pe o comunicare deschisă din partea ta, așa că, dacă ai vreo problemă și nu îți poți plăti împrumutul la timp, tot ce trebuie să faci este să ne spui și să găsim astfel împreună o soluție convenabilă!

Aplică acum