Blog

Care sunt avantajele unui credit cu buletinul?

Foto: pixabay.com

Auzim în stânga și în dreapta de credite cu buletinul și parcă ne-ar tenta să aplicăm pentru unul, mai ales atunci când avem nevoie urgentă de bani și nu avem cum să facem rost de ei, dar în același timp există atât de multe controverse legate de acest subiect încât ne face să dăm înapoi și să analizăm mai bine lucrurile. În realitate, creditul cu buletinul este o variantă destul de populară mai ales printre tinerii care au nevoie de bani să își cumpere ultimul model de telefon sau printre pensionarii care au descoperit abia acum farmecul călătoriilor. Există câteva avantaje care cu siguranță te vor determina să alegi Mindi.ro atunci când vine vorba de credit cu buletinul. Iată care sunt acestea:

Avem cel mai simplu proces de solicitare al unui împrumut

Dacă ai aplicat deja până acum la orice fel de credit, atunci cu siguranță te-ai lovit de orele state la tot felul de cozi, de teancul mare de documente și de timpul de așteptare extrem de lung în anumite cazuri până să afli dacă ești sau nu eligibil pentru un credit. La Mindi.ro lucrurile sunt mult mai simple. Tot ce trebuie să faci este să completezi o cerere online și dacă respecți toate criteriile, primești banii în doar câteva minute! Exact, doar câteva minute te despart de îndeplinirea visului tău!

Oricine poate aplica pentru un credit cu buletinul

Și când spunem oricine ne referim la orice român cu vârsta între 20 și 75 de ani! Majoritatea instituțiilor care oferă credite bancare, au limite de vârstă destul de stricte, însă la Mindi.ro credem în visele tinerilor cu perspectivă și în dorințele bunicilor de pretutindeni și îi finanțăm în drumul lor spre îndeplinirea planurilor.

Ai cele mai bune dobânzi de pe piață

Totul este frumos la orice credit, până ajungi la partea cu dobânzile, care de fapt sunt și cele care te dau înapoi și te fac să îți iei gândul de la o astfel de finanțare. Ce ai zice dacă ți-am spune că primul împrumut la Mindi.ro este gratuit până la valoarea de 1.100 de lei (nu există dobândă sau comision), iar pentru următoarele credite ți-au pregătit cele mai avantajoase dobânzi (fixe) de pe piață?

Ai beneficii suplimentare dacă rambursezi mai repede creditul

Dacă reușești să rambursezi creditul înainte de data scadentă, te poți bucura de termeni de împrumut mai avantajoși pentru tine. În anumite cazuri, Mindi.ro oferă chiar și creșterea limitei de credit pentru clienții care rambursează creditul la timp. Un motiv în plus să optezi pentru un credit cu buletinul la Mindi.ro.

Ai posibilitatea de a prelungi data scadentă

Pentru împrumuturile pe termen scurt, la Mindi.ro ai posibilitatea de a prelungi data scadentă de rambursare a împrumutului. În orice caz, ne regăsim printre puținele instituții care cooperează cu tine pentru a ajunge la o soluție benefică pentru ambele părți. Trebuie doar să fii deschis la comunicare și să îndrăznești să ceri ajutorul.

După cum poți observa, creditul cu buletinul îți oferă multe avantaje pe care ar trebui să le iei în considerare. Creditul cu buletinul este cel care te scapă de griji oricând ai nevoie și cel care îți dă aripi să îți îndeplinești visele. Contactează-ne ori de câte ori ai nevoie de un ajutor financiar și noi te vor ajuta cu cele mai bune soluții!